2009-06-29 00:34:44 Vardagen Kommentarer:[0]
Om någon försökt fått tag på mig, eller undrat vart jag tagit vägen, så har jag under denna helg vart i edsken (hofors) på campingen.. Momor hade hyrt stuga, och mamma bestämde sig för att åka dit och tälta, och jag hängde på,
Helt underbar helg..  22grader i vattnet och ja. minst 35grader i skuggen. utomlands känndes det nästan som.. och dte ser också ut som jag vart utomlands. älskar min bränna ;) visst kan den bättras på, och det ska den. ska dit igen på onsdag - lördag (kanske söndag) då följer tobbe och nisse med också..

Tycker så synd om nisse i detta väder.. gick en promenad på 10 minuter och han hyperventilera nästan när vi kom in.. helt slut var han.. inte alls kul för han i detta väder.. därför blir det bra om vi kommer ut till edsken igen.. då får han ligga i skuggan och bada i vattnet :) då kommer han trivas... kommer vell komma in bilder sen helgen någon dag då det blir dåligt väder, mammas kamera. och då lär vi vell vänta ett tag.. för somd et ser ut blir dte kanon väder en vecka till :) Hoppas! nej nu ska jag kika en film, och klia mig på benen som är fulla med myggbett, det är de enda negativa just nu :P

2009-06-25 21:48:50 Film tips Kommentarer:[1]


Handling:
En 17 årig Hollywood stjärna med alkoholproblem färgar håret brunt och skickas till sin moster i en liten stad där ingen känner igen henne. Hon får börja High School och vara normal tonåring som hon tidigare aldrig upplevt det.

Skådespelare:
Joanna 'JoJo' Levesque - Morgan Carter / Claudia Miller
Ian Nelson - Eli Walsh
Valerie Bertinelli - Aunt Trudy
Justin Louis - Sam
Lynda Boyd - Bianca Carter
Shenae Grimes - Marissa
Jennifer Miller - Bully
Melanie Leishman - Emily
Jonathan Higgins - Mr. Sappey
Jonathan Potts - Principal Bowman
Victoria Snow - Gaby
Mfl..


2009-06-25 21:45:31 Film tips Kommentarer:[0]

Handling:
Anabelle drivs på hårt av sin mamma för att bli perfekt. Hon lider av ätstörningar och just när hon vunnit en skönhetstävling klappar hon ihop. Hon återupplivas mirakulöst av unge Elvis på en begravningsbyrå och får en ny chans till ett bättre liv, i närhet av Elvis.

Skådespelare:
Max Minghella - Elvis
Blake Lively - Anabelle
Joe Mantegna - Charlie
Mary Steenburgen - Geneva
Keith Carradine - Jimmy
Marc Pouhe - Father
Angela Rawna - Lucinda
Mfl..


rekomenderar verkligen!

2009-06-25 21:43:24 Vardagen Kommentarer:[0]
Lär börja inlägget med ett Förlåt..
Jga har vart väldigt tillbaka dragen sista tiden.. inte velat göra så mycket, legat inne och kolla tv/film..
Jag har mina perioder, och just nu en väldigt jobbig en. fast det kanske inte märks på utsidan så syns det verkligen på insidan..
Just nu längtar jag som en tok tills vi flyttar.. det känns som jag kommer kunna få börja om..
tänkt einte berätta vad det handlar om, men vet att några kan lista ut det..
fick också höra sanningen idag och det gjorde ont,. men sanningen gör oftast ont.. jag vill bara att jag ska fatta det mer en vad jag igentligen gör..

Jag har kommit in i en fas med tjej filmer/serier.. Om du vet någon bra tjej film, kommentera gärna! :)

Kommer mer inlägg när dte är dåligt väder ;) Imorgon blir dte nog ner till mamma och lägga mig i solel..
Fast det vart så fint väder denna vecka har jag inte legat och solat en enda dag! pga, mig själv.

nu blir det film och mys.

2009-06-22 15:12:58 Vardagen Kommentarer:[1]
Har sett klar Privileged serien nu, och jag vart så arg av slutet, så jag förtår inte ens varför sverige väljer att visa dne nu över sommaren.. för det kommer inte göras någon andra säsong.. Jag ska inte berätta för mycket här, för vissa av er kanske kollar det på tv;n..  men jag ångrar att jag ens börja kolla på det!
Så undrar jag. om ni skulle vilja tipsa mig om någon bra serie? :)

2009-06-19 13:38:29 Foto Kommentarer:[0]

2009-06-17 19:20:59 Vardagen Kommentarer:[0]
Suttit och bearbetat min blogg lite.. Någorlunda nöjd iallfall!
Det är vel lite små ändringar kvar, men får duga så länge :)

Nu ska jag platta håret och t amig ne ri soffan och prata lite med mamma :)

2009-06-17 15:26:03 Vardagen Kommentarer:[1]
Funderar på en ny design? ...eller vad tycker ni?

2009-06-17 00:37:06 Vardagen Kommentarer:[0]
Dags för mig och göra kväller, vill komma i säng någorlunda tid iallafall..
tog mig en promenad idag också, framochtillbaka till mamma :) tog också på mig mina tyngder på benen..så vart extra jobbigt.. sen gjorde jag kladdkaka tog mig en liten bit, dåligt gjort, men sjukt sugen. :)

Tänk snart fyller man 21år också.. hjälp vad tiden går fort.. Om någon av min släkt läser så önskar jag mig pengar till en dator.. Och jag vet att ni inte vill ge mig pengar, men mormor kan ta dom och ha dom ytills jag ska köpa den :) Bra bra! :)

Funderar på kalas med mina vänner, jag och tobbe ha pratat om att sätta ihop det.. eftersom han fyller 12 dagar innan mig, men jag vet inte en hur vi ska göra.. men som det ser ut blir det den 18;de om någon underar.. det är satt som datum just nu.. Och förhoppningsvis är det fint väder så vi kan vara ute i stadsparken och umgås en massa! :)
skriver mer om det när det är mer planerat!
Nu blir det sängen för mig. Natti!


2009-06-16 15:20:14 Vardagen Kommentarer:[1]
Jo, igår natt låg jag i sägen och kika på PS. I Love You innan jag skulle sova, och det var nog det sämsta jag kunde göra! Om jag är kännslig nu eller vad vet jag inte men jag stor grina mig igenom hela filmen.. Och fick mycket tankar i huvudet..
Jag har inte vart med om att någon i min närhett har dött.. och det är nått jag är väldigt tacksam för. Men någon gång lär vell vara den första? och hur jag kommer reagera då vill jag inte ens veta.. om jag blir sådär rörd av en film, hur ska det då gå i verkliga livet? jag lider verkligen med dom som förlotar någon i sitt liv.
Som min bästa vän som har förlorat sin mamma.. Vad gör man utan en mamma? tanken gör mig väldigt väldigt ledsen.. mycket tankar runt detta.. men nu ska jag sluta skriva om det..

Svar till mamma, Vi kommer gärna på midsommar, tar med dricka, men är det nått annat vi ska ta med oss? Kanske sådana där "kex" som ni tyckte var goda? :)
Och ja du får mer en gärna komma och hälsa på då tobbe är borta :) Får komma ner på lite semester :)

2009-06-16 15:13:23 Vardagen Kommentarer:[0]


Nu har jag gjort omelett två dagar i rad. gott och någorlunda nyttigt!
tänkte dela med mig av mitt recept. hur jag gör :)

1 potion.
2-3ägg
lite matgrädda, mäter inte upp men kanske en halv dl.
salt
riven ost, 4-5skivor som jag sedan hackar med kniv.
och lite spenatblad

serveras med sallad och tomat med ett glas vatten! :)
riktigt gott!

2009-06-16 01:09:27 Vardagen Kommentarer:[1]

Ska lägga mig under täcket nu och kika på P.S I Love You.. Tobbe har tagit upp tv;n med sitt x-box så jag nöjer mig med en film på tv;n innan jag kommer slumra till.. Imorgon ska jag upp, göra lite omelett till frukost, sen direkt upp på vinden och rensa den, bäst att göra det nu innan.. så man inte behöver ta allt i sista minuten.. Det kommer inte kännas verkligt förens vi har sagt upp denna lägenhet och vi har en ny nere i halmstad! När jag vet det, kommer jag längta som tusan!! :) Nästa sommar blir tobbe borta 8 veckor också. så då tänkte jag tvinga ner er kompisar och hälsa på mig :) Hatar att vara själv.. värsta som finns! (:

Godnatt!


2009-06-16 00:56:00 Vardagen Kommentarer:[3]


Ensambarnet
saknar syskon och får därför dålig träning i att konkurrera, hävda sig och dela med sig. Konflikthantering är inte den strakaste sidan. Ofta finns pressen att leva upp till föräldrarnas förväntan. Två sidor av myntet är att barnet blir bortskämd och överbyskyddat eller lillgammalt och ansvarstagande. I regel är ensambarnet social kompetent, eftersom det är vant vid att umgås med vuxna, och har lixom äldsta barnet högre skolbetyg än sina klasskamrater. Många Nobelpristagare är ensambarn.

Äldsta Barnet får tidigt lära sig att hjälpa till och är ofta den som tar störst ansvar för syskon och föräldrar. Resultatet kan bli en ambitiös ledare. Äldsta barnet är ofta försiktigt, ansvarstagande och kan ibland uppfattas som lite tråkigt. Det tenderar också att vara konservativt, traditionellt och lojal mot auktoriteter.

Mellanbarnet är socialt och en liberal, diplomatisk medlare med förmåga att lyssna både uppåt och nedåt. Mellanbarnet blir mjukare ju längre ner det är i syskonskaran och har ofta en stark kännsla för rättvisa. Mellanbarnet sägs ofta hamna i kläm och vissa kämpar hårt för att sticka ut och märkas

Yngsta barnet är lättsamt, äventyrligt, och gör gärna tvärtemot. Yngsta barnet blir ofta kravlöst älskat, får en hög självkännsla men har aldrig tränat på att leda, och har inte lust till det heller. Är ofta en radikal rebell utan kontrollbehov. Till exempel är det flesta fallskärmshoppare yngsta barn.

Artikel kommer från tidningen TARA nr.2




VAD ÄR DU? ENSAMBARN, ÄLDSTA BARNET, MELLANBARNET ELLER YNGSTA BARNET?

2009-06-15 15:38:45 Vardagen Kommentarer:[1]
Såg jag nyss.. bra film :) många skratt och många pinsamma stunder! men underbart slut :) haha.. tycker inte alls om filmer som inte slutar som jag vill att dom ska göra.. men det gjorde denna :)
Och jag bara älskar hennes hår!




Har vart ganska stillastående på denna blogg.. men ska försöka komma iång igen. internet har inte funka som det ska så har inte ens vart roligt att sitta och läsa andras bloggar eller vid datorn i överhuvudtaget..

Vad har hänt?
Inte alls mycket, mycket fult väder massa regn,regn och mera regn!
Fast i fredags tog min kära kusin Studenten, Grattis till henne! Gud 2år sedan man själv stod där.. sanslöst vad tiden går fort! dom hade iallfall tur med vädret, det regna inte! Bjöds på massa god mat och trevligt folk :) Mycket skratt då Hjalmar kalla Amandas pojkvänn Marcus för Magnus! (:

Sen har det vart ganska stillstående helg. mycket hängande i soffan.. Blir lätt så när det är dåligt väder..
Men. får hoppas på bra väder snart igen.. Så kan man vara ute på dagarna..

På fredag.. Ja då är det midsommar. Vad ska ni göra?
Jag och Tobbe har pratat om att åka hem till mamma och fir amed dom, men dom har inte bestämmt sig ännu hur dom ska göra tror jag. Mamma, hör av dig när du vet :)
Annars vet jag inte alls vad vi ska hitta på.. Inte speciellt sugen på att ta till flasken och supa ner oss iallfalll :P
Någorlunda lugnt, grilla spela kubb med trevligt sällskap skulle passa oss..

Justja, har nu också satt upp oss på 3 lägenheter i halmstad.. ganska svårt att få tag i lägenhet verkar det som.. :/ sen om jag inte får tag i nått jobb börjar jag förmodligen plugga igen, och då kanske jag måste vara där i augusti.. så ja. massa att planera.. Imorgon ska vi iallfall till sandvikenshus kontor och säga upp lägenheten :) äntligen!

Nu orkar jag inte skriva nå mer, vart ganska mycket.. :) Är det nått ni vill att jag ska skriva om eller ta upp här hojta! :)


2009-06-09 13:41:24 Nisse Kommentarer:[2]
Söker en pälskompis på fyra ben. Han står på soffarmstöden på kvällarna och gnäller och skäller på sig själv i spegeln..
Kanske dags att skaffa han en flickvänn? Ja funderingar har då kommit upp i huvudet på mig...
Och nu när dte är sommar och vi båda är hemma, skulle ju vaar en perfekt tid. sen finns det ju vissa saker som gör att man väntar. Så vi får vänta och se vad som händer nu i sommar, kanske ett nytillskott i familjen? skulle inte vara helt fel.


2009-06-09 13:37:24 Vardagen Kommentarer:[0]
Jo, idag när jag vakna och skulle ut med Nisse på sin morgon promenad såg jag ett brev innan för dörren.
Det var från skolan Tobbe sökt, så väckte han på en gång så han fick öppna och se vad det stod. Och självklart kom älsk in på skolan! Grattis till han! Så den 28de September börjar han.. En massa att fixa innan  dess.. Och som det verkar kommer han tacka ja. Har inte riktigt hunnit prata med han innan han drog hemifrån :P
Men om han tackar jag säger jag Hejdå Sandviken och Hej Halmstad!


2009-06-08 23:52:48 Foto Kommentarer:[0]

Foto: Emma


Foto: Emma


Foto: Emma


Foto: Sofia



Foto: Sofia



Mer kommer

2009-06-08 23:23:33 Vardagen Kommentarer:[0]
Emma hörde av sig och ville hitta på nått, så jag bytta om satt på nisse koppel och traska dit.. Satt där hemma en stund och prata medans Emma fixa till sig.. Efter ett tag gick vi utanför dörren och tog oss en promenad ner till Fred där vi satt på altanen och prata, då jag fick ett sms av hjärtat att han och Linus skulle spela Tennis, så vi gick förbi och kika lite men vart snabbt utråkade och bestämmde oss för att traksa hemmåt, jag började bli hungrig iallfall så..

Sedan satt vi och disskutera om vad vi skulle hitta på senare.. Till slut vart det en biltur ut till Högbo för att gå runt och fota lite.. Emma verkar ha somnat för jag har ännu inte fått några foton.. men det kommer vilken dag som hällst in lite nya foton :)

Nu sitter jag här igen.. finns inte så mycket att göra då jag har en pojkvänn som inte kan sluta sig från tv-spel.. sitter med twilight filmen på i bakrunden.. (: Kan verkligen inte tröttna på den filmen... Inte jag iallfall..:)

2009-06-08 23:16:45 Kommentarer:[1]



Vad tycker ni, Ful eller Snygg?!

2009-06-08 01:45:16 Vardagen Kommentarer:[2]
Jaa, Emma hörde av sig och ville ta en sväng till hagaström och inte är jag omöjlig heller!
När vi sitter i bilen på väg dit, ser jag någonting som lyser på min högra sida och kollar dit. och det är MÅNEN.. trodde nästan först att det skulle vara soluppgången (dumt jag vet) Men ja, den var så sjukt STOR.. Så jag skulle gärna vilja vet vad den hade för fel inatt?

Skulle ju också visa er bilde rpå hur jag vill ha mitt nya hem.. Iallfall sovrummet, men man vill ju hällst ha samma stil på allting.. Men här kommer lite bilder..





Och nu blir det läggdags för mig.. Får se om man kan somna då!

2009-06-07 23:26:09 Vardagen Kommentarer:[0]
Älsklingen är hemma. myst emed film och så när han kom, men nu ville han testa nå nytt spel han hade tagit med sig hem från henke.. Så då satt jag mig här en stund :)
Är ju fortfarande pigg eftersom jag sov så länge inatt.. Så vet inte alls vad jag ska sysselsätta mig med nu, kanske spela nå spel på datorn? Skulle vilja ut och gå, men min mp3 är sönder och Tobbe sitter ju inne i sitt spel, och om jag skulle få han att sluta spela skulle han nog inte vilja gå ut iallfall :P
Nej nu vart det massa struntprat! ska kolla lite möbler nu. kanske lägger in någon bild så ni får se lite hur vi hade tänkt inreda i våran nästa lägenhet :) Älskar att inreda.. har haft funderingar på om man kanske ska plugga till det? Fast ja. jag har vart inne på ekonom ett bra tag, men jag ska nog börja ta tag i mina betyg först och främst. men ja, drömma för man vell? :)

 

2009-06-07 23:19:46 Foto Kommentarer:[0]
Balen 2009


2009-06-07 19:17:11 Vardagen Kommentarer:[0]
Har inte skrivit så mycket på senaste tiden, blivit mer bilder. Men det gör vell inte så mycket?
Om ni vill se vad jag gör om dagarna hittar ni mig här, där skriver jag minst en gång om dagen om vad jag gör..

Men ska försöka ta tag i skrivandet här också.. Annars kanske det blir lite väl tråkigt för er!
Igår åkte jag och Madde till Kharma där vi mötte upp kompisgänget och titta på
Sverige - Danmark, slutade 0-1! Lite avis på att älsk var där och fick se live, inte alls
lika avis på att sedan gå och vara arg för att dom förlora för att man åkt dit och kollat :P
Älsk sitter nu på bussen hem.. Hoppas han kommer snart. Vi har lite att prata om :)
Bra saker, hoppas han får veta snart.. så vi kan börja planera annat.. Skulle vara skönt
om man kunde få flytta snart.. En etta är inget man vill bo två stycken i allt för länge.
Men jag tycker att vi klarat det väldigt bra en så länge! :) Men visst, vi har båda dåliga
dagar, då man hade velat haft ett sovrum och gå in i och lugnat ner sig i :) Men som det
verkar kanske jag har nått på G, Vänatr på att Linda ska skicka lite bilder så jag får se
lite hur det ser ut :)är bra nyfiken på lägenheten iallfall, verkar kanon fin. Och bra hyra! :)

Nej nu ska jag lägga mig och vila en timme, så kanske älsk väcker mig när han kommer hem :)


Kommer de upp några minnen, Emma? :)



2009-06-06 11:16:26 Foto Kommentarer:[1]
Min kusin Amanda med hennes pojkvänn :)




Kolla In den klänningen!










Min Kusin Amanda med Kompisen Ida







2009-06-06 09:39:36 Vardagen Kommentarer:[2]
Grattis Sara och Peter till eran lilla Max!
All lycka i framtiden!

2009-06-03 17:52:22 Vardagen Kommentarer:[1]



2009-06-03 17:25:20 Foto Kommentarer:[0]

2009-06-02 11:13:53 Vardagen Kommentarer:[1]
Cirkusen har vart i stan, jag och tobbe tog oss en proemand med nisse och gick förbi och kollade :)


2009-06-02 11:12:44 Foto Kommentarer:[0]

= Underbart rolig kväll, mycket trevligt.. men 12 myggbett på mina ben!!



2009-06-01 10:18:07 Kommentarer:[0]