2010-10-19 16:09:57 Vardagen Kommentarer:[2]
Tråkigare dagar får man ju leta efter.. Grått grått och grått! Ta mig bort härifrån, någon? Skulle behöva städa och jag skulle behöva våra möbler så det kan se ut och kännas som ett hem. Just nu vet jag inte alls vad det känns som. Inte som ett hem iallafall..


2010-10-17 17:38:15 Vardagen Kommentarer:[0]
Sitte roch leker på internet, försöker fixa med bloggen, men vill inte alls som jag vill. Så nu sk ajag lugna mig lite, fixa lite bilder i veckan så jag får någon ordning på detta (:
Prata med älsklingen tidigare, och nu var han inne på Falun, skulle ringa dit i veckan och se om han behövs där. Vill veta nu snart vart vi hamnar så jag kan börja planera lite också..


2010-10-17 12:48:28 Vardagen Kommentarer:[0]

I fredags var jag upp på stan och fixa med alla dessa måsten, fick väldigt mycket gjort. Avslutade min skola och sökte ny, tyvärr inte skolan jag ville söka till men en liknande. Den skolan ligger i Gävle och då älsklingen förmodligen ska jobba i Gävle känns det som om det kanske är dags att kolla lägenhet där, känns onödigt med pengar om vi båda ska hålla på åka buss och så lär vi tänka på lilla Nisse också. Ska ta ett snacka med han i eftermiddag, då det skulle komma en tjej och kolla våran lägenhet i halmstad vid kl 14 så skulle han ringa efter det (: Hoppas hon vill ha den, då kan vi börja planera med flytt och allt som hör till. Jag vill bara hitta ett ställa där jag vet att jag kommer bo ett tag så man kan börja fixa iordning lägenheten. Bor i ett flyttkaos känns det som.


2010-10-16 11:36:00 Vardagen Kommentarer:[0]
Håller på ändrar mitt blogg utseende som ni kan se, är som sagt ännu inte klar. Men det börjar kännas bra (: Kanske man kan komma igång med bloggen igen. Saknar det faktiskt..