2010-05-28 16:00:47 Foto Kommentarer:[0]


..En gång i tiden var min kamera ganska bra faktiskt


2010-05-28 14:42:00 Vardagen Kommentarer:[0]
Igår hade jag en heldag ute. vilket var helt underbart skönt. Först cykla jag ner på stan gjorde ite äreenden och gick på systemet, köpte med mig ett vin jag länge kikat på. Så får se ikväll om det smakar (: Sedan gick vi hem, bytte om och kika ett avsnitt prisonbreak (Som jag förövrigt inte kan slita mig ifrån..) efter ett avsnitt tog vi oss en promenad bortanför stan och träffa upp en klass kompis till tobbe och hans flickvänn med deras hund, så medans tobbe och hans klasskompis spelade tennis satt jag och hans flickvänn på gräset och prata och lät hundarna leka. Där var vi nog i 3 timmar, sen en promenad hem och Nisse var helt utslagen, han sov hela kvällen sen förutom en sista kissrunda. Riktig söt hund hade dom också, helt kär. Nisse gillade henne starkt! (: Nästa gången ska jag inte glömma kameran bara.

Idag hade tanken vart att ha grillfest, men imorse när jag gick upp regna det. Men just nu när jag skriver detta spricker det upp. Så jag hoppas verkligen det blir blå himmel och kanon väder till ikväll. Man kan ju alltid hoppas.. gäller att vara posetiv ibland (:


Håller just nu på och små städar lite. Strax klar, ska bara damma av lite. Sen hoppa in i duschen.


2010-05-26 14:30:14 Vardagen Kommentarer:[0]


Det gör fortfarande ont ♥


2010-05-24 14:17:56 Vardagen Kommentarer:[1]
Senaste tiden har mina tankar farit iväg väldigt mycket. jag är och har inte varit den person som tänker mycket. men senaste veckorna har tankarna gått på högvarv. Vad vill jag göra med mitt liv? jag är endå bara 22år och har egentligen hela livet framför mig. Samtidigt som det finns saker jag vill göra så finns det andra drömmar också. Hur ska man välja? hur ska man leva? varför har du gjort som du gjort med ditt liv?

2010-05-21 13:48:30 Musik Kommentarer:[1]

älskar hans röst, älskar låtarna.. det blir ju inte sämre när han är med och sjunger i massa OTH avsintt heller!


2010-05-19 13:09:51 Vardagen Kommentarer:[1]
Då det kommer in anonyma kommentarer utan mail adress, så blir det ett svar på bloggen. Vilket jag inte alls gillar.

Helena "Ystad" om It's because of you:
Det är ju inte så svårt att få reda på vem personen ifråga är som Sofia "svartmålar", när hon skriver pappa. Jag tycker bara det är tråkigt att Sofia känner som hon gör, vad jag kan förstå så är hon vuxen och borde kunna bete sig som en sådan också. Vad jag har läst i din blogg så tycker jag att du behöver rycka upp dig. Ligga hemma i soffan/sängen hela dagarna och titta på film och tycka synd om sig själv kommer man inte långt med. Ryck upp dig Sofia och skaffa ett liv och rutin på vardagen. Börja plugga, jobba gör något så slipper du sitta inne och skriva en massa dåliga saker om personer i din omgivning.



För det första, ystad? enligt datorn du skriver ifrån så är du i aneby. Det finns någonting som heter ip-nummer. Som är lätt att spåra.
Svårt att få reda på, jag skriver varken hans namn eller person nr, vi har inte ens samma efternamn. Så ja, det kan vara ganska svårt att veta om du inte känner mig.

Eftersom du inte känner mig och bara läser min blogg, har du endå mage och sitta och säga att jag inte beter mig som en vuxen och att jag borde rycka upp mig och skaffa mig ett liv? Du vet tydligen ingenting om mig, så tycker det bara var onördigt av dig att skriva. För det jag skriver i bloggen, är inte hela mitt liv. Som dom flesta vet! Men om du nu inte gillar det jag skriver, sluta läs? Varför klanka ner på andras liv?



2010-05-18 19:09:03 Film tips Kommentarer:[0]

Ett måste, om du gillar kärleks filmer.


Handling:
Natalie är både vacker och intelligent. Hennes examensprov kommer allt närmare och naturligtvis har hon utmärkta betyg. Hennes liv är helt under kontroll och allt som Nathalie närmar sig blir en succé. Utom när det gäller kemi, som Keith ska hjälpa att klara. Han klär sig konstigt och är både rebellisk och impulsiv. Det som Natalie blir mest irriterad över är att han inte tycks bry sig om henne, men hon har inget annat val om hon vill få bra betyg i kemi. I gengäld kräver Keith olika tjänster för sin hjälp.

Skådespelare:
Elisabeth Harnois - Natalie
Jesse McCartney - Keith
James Applebury - Andy
Tabitha Brownstone - Cynthia Anderson
Ignacio Serricchio - Raff
Ron Carlson - English Teacher
Victoria Chalaya - Lea
Jennifer Grey - Caroline
Tim Halligan - Father
Margo Harshman - Brooke
Micah Henson - Shane
Michael McGrady - Pete Anderson
Sam Murphy - Zack
Eric Parker - Travis
Zack Rockefeller - Billy
Mfl..



2010-05-18 17:45:58 Vardagen Kommentarer:[0]
Har kikat mycket film senaste tiden, och fanns massa filmer jag inte lagt in här heller, så nu vart det en massa filmer inlagda samtidigt, inte klar men dom andra får jag lägga in sen :)
Idag är jag piggare en vad jag vart på sista tiden, men inte heeelt pigg ännu. Vet inte alls, men min kropp vill inte alls vad min hjärna och våran lägenhet vill. skulle verkligen behöva t atag i städandet efter helgen. Men min kropp orkar inte. jag vill bara ligga i sängen hela dagen. Jag hoppas det blir ändring på det snart nu när det bli sommar.

Tobbe sitte roch tjatar om att raka sig, men jag tycker verkligen inte det. så jag försöker bara dra ut på det. får se hur länge jag kan gör det. förmodligen tills ikväll. suck!

Promenad med Nisse och sedan mer film!

2010-05-18 17:41:05 Film tips Kommentarer:[0]

Handling:
Paret Brad och Kate träffas på en biograf på självaste julafton. De har båda tagit sin tillflykt dit för att slippa besvärliga familjesammankomster. De blir kära och inser att deras lycka ligger i att försätta undvika sina diskfunktionella familjer, varje år hittar de på än värre lögner för att slippa fira jul med sina familjer. Denna jul är planen att fly till Maldiverna, men flygplatsen stängs ned och alla flyg blir inställda. Paret tvingas tacka ja till en familjemiddag hos Kates mamma. Det ena leder till det andra och innan de vet ordet av har paret lovat att fira jul med samtliga av sina fyra frånskilda föräldrar.

Skådespelare:
Reese Witherspoon - Kate
Vince Vaughn - Brad
Robert Duvall - Howall
Sissy Spacek - Paula
Jon Voight - Creighton
Jon Favreau - Denver
Mary Steenburgen - Marilyn
Dwight Yoakam - Pastor Phil
Tim McGraw - Dallas
Kristin Chenoweth - Courtney
Katy Mixon - Susan
Colleen Camp - Aunt Donna
Jack Donner - Grandpa
Steve Wiebe - Jim
Jeanette Miller - Gram-Gram
mfl.



2010-05-18 17:39:51 Film tips Kommentarer:[3]

Handling:
Den obotliga optimisten Ryden Malby får det mest brutala av uppvaknanden när hon går ut college och inte kan hitta ett jobb, vilket tvingar henne tillbaka hem för att leva med sin udda familj. Frustrerad och förvirrad över hur hennes liv ska bli inser hon snart att hennes platoniske bästa vän sedan många år är den ende som gör allt i hennes galna liv meningsfullt.

Skådespelare:
Alexis Bledel - Ryden Malby
Zach Gilford - Adam Davies
Michael Keaton - Walter Malby
Jane Lynch - Carmella Malby
Bobby Coleman - Hunter Malby
Carol Burnett - Grandma Maureen
Rodrigo Santoro - David Santiago
Mary Anne McGarry - Barbara Snaff
J.K. Simmons - Roy Davies
Mfl.


2010-05-18 17:38:03 Film tips Kommentarer:[0]

Handling:
Ensamstående mamman och änkan Patty Montanari vänder sig till en maffiafamilj för att få jobb och faller för en gangster. Hon blir allt mer insyltad i den skumma verksamheten. Men när hon vill sluta upptäcker hon att man inte lämnar maffian hur som helst.

Skådespelare:
Alyssa Milano - Patty Montanari
Jason Gedrick - Frank Russo
James Caan - Salvatore Palmeri
Alessandro Costantini - Joey Montanari
Devon Graye - Nino
Tommy Lioutas - Nino
Zak Longo - Mouse Russo
Heather Hanson - June
Alvaro D'Antonio - Vito
Gina Wilkinson - Mary Russo
Janet Wright - Patty Montanari's mother
Mfl


2010-05-18 17:36:38 Film tips Kommentarer:[0]

Handling:
Bliss är en rebellisk tonåring från Texas som kastar sin krona från en skönhetstävling för att istället tävla i roller derby.

Skådespelare:
Ellen Page - Bliss Cavendar
Alia Shawkat -  Pash
Marcia Gay Harden - Brooke Cavendar
Daniel Stern - Earl Cavendar
Landon Pigg - Oliver
Jimmy Fallon - 'Hot Tub' Johnny Rocket
Kristen Wiig - Maggie Mayhem
Zoe Bell - Bloody Holly
Eve - Rosa Sparks
Drew Barrymore - Smashley Simpson
Juliette Lewis - Iron Maiden
Andrew Wilson - Razor
Mary Callaghan Lynch -  Val
Mark Boyd - Ronny
Mfl..


2010-05-18 17:35:24 Film tips Kommentarer:[0]

Handling:
Den jazz-älskande Prinsen Naveen av Maldonia blir förvandlad till en groda av den elaka Voodoo-doktorn, Dr. Facilier. I ett desperat försök att bli människa igen försöker Prins Naveen att få den vackra servitrisen Tiana att kyssa honom för att bryta förtrollningen. Men kyssen ger inte den önskade effekten som Naveen hade hoppats på. Istället för att han blir människa igen, så drog den in Tiana i förtrollningen och även hon förvandlas till en groda.

Nu måste båda två ge sig ut på äventyr för att finna den godhjärtade Voodoo-prästinnan av Bayou, Mama Odie, för att få hjälp...

Svenska röster:
Tiana - Pauline, Prins Naveen - Pablo Cepeda, Doktor Facilier - Fred Johanson
Ray - Eric Bibb, Louis - Jan Åström, Charlotte -  Anna Engh, Lawrence - Claes Ljungmark
Mama Odie - Gladys Del Pilar , Eudora - Sarah Dawn Finer, James - Peter Gardiner
"Big Daddy" - La Bouff Allan Svensson, Lilla Tiana - Dorothea Norling
Lilla Charlotte - Mathilda Lindström , Ronnie - Rolf Lydahl

Amerikanska röster:
Tiana - Anika Noni Rose,Prince Naveen - Bruno Campos, Dr. Facilier - Keith David, Louis - Michael-Leon Wooley, Charlotte - Jennifer Cody, Ray - Jim Cummings,Lawrence - Peter Bartlett, Mama Odie - Jenifer Lewis,Eudora - Oprah Winfrey.



2010-05-18 17:33:38 Film tips Kommentarer:[0]

Handling:
Fyra par reser till en tropisk paradisö på lyxsemester... men väl på plats upptäcker tre av dem till sin fasa att intensiv parterapi är en obligatorisk del av resan!

Dave och Ronnie, Joey och Lucy, samt den nyskilda Shane och hans nya 20-åriga flickvän Trudy, kastas nu ut på känslfyllda strapatser de sent ska glömma.

De måste genomlida semesterortens ägare Marcels udda rådgivningsmetoder, vilka bland annat är hajsim och intima yogaklasser med en minst sagt kärleksfull instruktör. De får möta både sina rädslor och varandra i ett hejdlöst försök att rädda sina äktenskap och vad som skulle ha blivit deras livs semester!

Skåedspelare:
Kristen Bell - Cynthia
Vince Vaughn - Dave
Jason Bateman - Jason
Malin Åkerman - Ronnie
Jon Favreau - Joey
Faizon Love - Shane
Kristin Davis - Lucy
Kali Hawk - Trudy
Tasha Smith - Jennifer
Carlos Ponce - Salvadore
Peter Serafinowicz - Sctanley
Jean Rano - Marcel
Temuera Morrison - Briggs
Jonna Walsh - Lacey
Mfl.


2010-05-18 17:32:03 Film tips Kommentarer:[0]

Handling:
Milo Boyd är en prisjägare som olyckligvis får veta att hans nästa mål är hans föredetta fru Nicole Hurley. Deras återträff blir allt annat än trevlig och Nicoles chans att avslöja polisen inblandning i ett mord gör det hela inte lättare. Med kriminella gäng i hälarna måste Milo och Nicole samarbeta för att få säkra bevis.

Skådespelare:
Jennifer Aniston - Nicole Hurley
Gerard Butler - Milo Boyd
Gio Perez - Uncle Sam
Adam Rose - Jimmy
Joel Garland - Dwight
Christine Baranski - Kitty Hurley
Jason Kolotouros - Gelman
Matt Malloy - Gary
Jason Sudeikis - Stewart
Dorian Missick - Bobby
David Costabile - Arthur
Siobhan Fallon - Teresa
Jeff Garlin - Sid
Mfl.


2010-05-18 17:30:09 Film tips Kommentarer:[0]



Handling:
Efter flera år av misslyckade dater bestämmer sig Zoe för att ta saken i egna händer. Fast bestämd att bli mamma, gör hon upp en plan och bestämmer sig för att göra det hela själv. Kort efter sin insemination möter hon Stan, en trevlig man som uppfyller alla hennes kriterier. Frågan är om han är redo att bli pappa innan han i princip fått en nyckel till hennes lägenhet…

Skådespelare:
Jennifer Lopez - Zoe
Alex O'Loughlin - Stan
Michaela Watkins -  Mona
Eric Christian Olsen - Clive
Anthony Anderson - Playground Dad
Noureen DeWulf - Daphne
Melissa McCarthy - Carol
Danneel Harris - Olivia
Maribeth Monroe - Lori
Tom Bosley  - Arthur
Linda Lavin - Nana
Robert Klein - Dr Scott Harris
Amy Block - Sara
Carlease Burke - Tabitha
Mfl.


2010-05-14 09:31:18 Musik Kommentarer:[2]






Hon är tillbaka. Det läskiga är faktiskt att jag och älsklingen satt och prata om henne häromdagen att det var ett tag sedan man hörde nått från henne. Så när jag vakna imorse satt jag på vakna med the voice, och vems musikvideo var med jo hennes. Riktigt bra video och låt! Så om ni hittar videon, se den :) enjoy!

2010-05-13 21:55:39 Vardagen Kommentarer:[1]

Till dig anonyma som har skrivit kommentar till Sofias blogg....
Du tar upp om hänsyn till personuppgiftslagen .... ???????? Vad är det som talar om vilken personen i fråga det är.... ????? Om du inte känner Sofia så kan du heller inte veta vem hon syftar på...Då hon inte lämnar ut efternamn eller personnummer så är det ingen som bet vem det är....Denna blogg talar om hur denna flicka mår och det om något är sanning....!!!!!! Om inte det räknas som en seriös blogg så vet jag inte..
Kram på dig FIA... Fortsätt att tala om och skriv av dig hur du mår...Det kan få dig att må bättre....


Älskar dig min sötnos.

Jag är trött på det här, jag är ledsen för att ni läsare får läsa massa jobbiga saker just nu. men som sagt detta är en seriös blogg, om mitt liv. Och detta är mitt liv just nu. Det känns som jag står på en busshållsplats och väntar och väntar men inget kommer. Jag längtar till efter sommaren, vem fan längtar till efter sommaren? Annars går man och väntar på att sommaren ska komma.. Men efter sommaren flyttar vi som det ser ut nu hem. Hem till familj och vänner. Och det ska bli underbart. Få börja jobba och kunna leva. För det är någonting jag absolut inte gör nu.


2010-05-13 17:00:17 Vardagen Kommentarer:[0]

Det är lättare sagt en gjort, det vet vi vell allihopa? Kan jag få vara glad denna helg.


2010-05-12 19:45:00 Musik Kommentarer:[2]

Jag har fått lingonvecka, en anonym har skrivit att jag ska skämmas och att jag inte har en seriös blogg, det är mina under bara vänner och familj runt om mig. miss it!


2010-05-11 22:57:06 Vardagen Kommentarer:[1]
Postat av: =O

Hur kan du skriva något sådant om din närmaste familj???
Du har väl en telefon så du kan ju ringa till de "BÄSTA" i ditt liv och prata om dina problem!
Känner ett obehag när jag läser något sådant på en Blogg som jag nyss gick in på och trodde den var seriös.
Här tar du inte hänsyn till personuppgiftslagen kan man lugnt säga.
Det finns alltid 2 sidor eller?
SKÄMS!!!



Ja jag forstod att jag skulle få både posetiv och negativ respons på mitt inlägg. Men att folk har mage att skriva såhär och sen inte ens stå för vem man är?

Har jag sagt att det bara är min sida som är den rätta? nej. Jag skrev hur jag uppfattade situationen. men läs mellan raderna, gör det! Hur jag kan skriva någonting sådant om min närmaste familj, för det första skrev jag ingenting dåligt om familjen på hans sida, jag skrev dåligt om honom. jag skrev vad jag tycker, tänker och känner! Trodde denna blogg var seriös? ja det är den, tror du jag sitter och skämtar eller..
Känner du obehag? hur fan tror du jag känner mig!!!!?!


2010-05-11 14:08:31 Vardagen Kommentarer:[0]
Kanske många tycker jag överdriver att säga upp kontakten med min pappa för det där. men saken är den att jag kan troligtvis räkna på en hand hur många gånger han ringt mig under hela mitt liv. Och sen blir han arg för att jag inte hör av mig och för att jag aldrig hälsar på. Men han själv kan åka in till sandviken utan att säga ett knyst med gott samvete! Det är inte helt okej för mig. Jag hade önskat att han hade funnits där för mig hela min uppväxt. Jag hade önskat att han fanns där och sa vad som var fel och rätt. Jag hade önskat att han vart där och lärt mig saker.

Jag är glad att jag iallafall hade min underbara mamma! Vi hade en väldigt jobbig tid när jag var tonåring, jag ville mest bara vara vuxen alldeles för snabbt. Men sen några år tillbaka har vi hittat tillbaka till varandra och det känns jätte bra. Jag är riktigt glad att kalla henne för mamma. Du betyder väldigt mycket för mig och jag saknar dig.





Nu ska jag in till hallen och börja packa ner massa saker i kartonger, för på torsdag ska vi rusta! Längtar tills det är klart!

2010-05-10 19:30:59 Vardagen Kommentarer:[8]
Sanningen

Jag blir inte förvånad längre, men sårad blir jag! Jag vill vara så lite negativ som möjligt i bloggen, men just nu orkar jag bara inte längre. Så trött på ditt beteende. Sa upp kontakten med dig i vintras. punkt slut. Men visst hör av dig om du har en ursäkt.

Istället får man ett sms där jag får frågan om jag vill följa med på släktträff. (vilket jag vetat om i över 1 månad). Klart jag vill det, jag har absolut inget imot min släkt. bara dig. Men jag har inget jobb, ingenting, så jag har inge pengar och kan därför inte följa med. Men idag fick jag veta att båda mina syskon, din nya, hennes son och hennes hundar ska med. tack! 

Och sen vill du inte att ditt ex ska flytta med era barn till sandviken, men du kunde flytta från sandviken till skutskär? Lämnade mig och skapade en ny familj. Ja det är så jag känner. jag kommer alltid sist och har alltid gjort.
Det handlar inte om pengar som han så fint uttrycker sig. det handlar om att visa vilka som betyder. Du ska för fan vara pappa, kan du inte betee dig som pappa till ett barn varför då skaffa fler!?!

Varför jag sa upp kontakter med dig i vintras var för jag tröttnat på ditt beteende. Jag har blivit vuxen och börja förstå hur du håller på. Jag vill inte ha en sådan person i mitt liv som tror allt kretsar kring sig själv.
Och sen i julas då jag sa att jag aldrig ville ha med dig och göra mer, efter jag öppnat din julklapp bara brast det för mig när 200:- och en choklad ask. TACK. Ja det hade vart ett ärligt tack om du hade gjort detsamma för dom andra också. Nej du gav mina syskon julklappar för över 1000:- du gav din "nya tjej" som du kännt någon månad saker för över 800:-.

Jag har blivit uppfostrad av min mamma, och enligt henne delar man lika mellan sina barn. jag är uppvuxen så. Vilket jag själv tycker är en självklarhet att man gör. men när du gjorde det där och var helt seriös, då brast det. min respekt för dig sjönk till golvet.

Du har inte ens ringt och frågat mig hur det går för mig här nere, du har inte ens ringt och frågat hur jag mår.
Tack, nu vet jag hur en förälder inte ska vara.




2010-05-08 17:34:52 Vardagen Kommentarer:[0]
Idag har jag ingen bra dag alls. Tobbes pappa ringd eju imorse och tobbe vart på dåligt hmör vilket smittades av på mig- och det har fortfarande inte gått bort. Jag känner agg mot allt just nu. Mitt huvud går på högvarv, skulle vilja gå och lägga mig en timme, men jag har tvätt i tvättstugan som är klar om 30 min som jag måste hämta, så kan inte slappna av riktigt en.
Det finns så mycket jag vill göra, men inte kan. Man ska aldrig säga aldrig, men just nu känns det så. Det är snart sommar, och är det en sak jag önskar är att jag ska få vara här nere över sommaren, men samtidigt behöver jag pengar. Och det är ju helt fucking omöjligt och få ett jobb. Anntingen ska du ha 2-3 års erfarenhet från den branchen eller så ska du ha körkort, där åkte alla jobb i sjön!
Jag skulle också vilja flytta hem, gävle. Jag saknar mina vänner och familj så det gör ont. men inte ens pengar till det har jag. SKIT PENGAR! så jävla trött på att allt ska handla och kretsa runt pengar. jag tycker synd om tobbe och jag tycker synd om vårat förhållande!

2010-05-08 14:46:54 Vardagen Kommentarer:[0]


Nisse efter en långpromenad i april -10

Idag vart det en tidig morgon då tobbes pappa ringde och ville att vi skulle äta hallen då han lära beställa tapeter idag senast. För på torsdag kommer han och en vänn till honom och ska rusta våran hall. Det tråkigaste är att vi inte alls vet vad det blir för tapeter. en egentligen gör inet det så mycket då vi endå inte kommer att bo kvar här. en längtar tills hallen är klar... Då har vi äntligen fått oss en liten walk in closet! Bilder kommer att koa eftersom. Nu ska vi bara försöka bli av med en av våra störra garderober. Funderar på att lägga ut på blocket, en 2 - 300:- borde man ju iallafall få. Dom två vita garderoberna ska vi ha kvar i den blivande walk in closet en (?), ska ta bort dörrarna på dom bara. Hoppas det blir bra i slutändan bara! (: Nu ska jag iväg till tvättstugan. Finns det nå tråkigare? Jo vika tvätten kanske.


2010-05-07 02:09:48 Vardagen Kommentarer:[0]

Varför ska världen vara så orättvis!?


2010-05-05 13:57:43 Vardagen Kommentarer:[0]
Vart väckt av nisse i morse som ville ut. så just nu ligger jag i sängen igen och är jätte trött, men inte så trött att jag skulle kunna somna.. mer slapp i kroppen.. Längtar som tusan till nästa helg, Då komemr tobbes pappa m. vänn ner och ska rusta våran hall! Det enda negativa är att vi inte kommer få bestämma tapeter, men vi sk aju förmodligen bara bo här till i höst så det kanske inte spelar så stor roll. Och det har intekommit någon post idag heller, väntar på att min nya mobil ska komma. Åtta arbetsdagar, det lär dte vell endå ha gått nu tycker jag.

Idag har vi gråmulet här nere, men ganska skönt ute. Hade önskat mig sol så jag hade kunnat tagit mig till stranden idag med men ikke. Vi ska då grilla och göra våran egna potatissallad idag ivarjefall. Ska knäppa kort på dne då och lägga ut receptet här åt er. För den är RIKTIGT god!


2010-05-03 02:31:03 Vardagen Kommentarer:[1]

Sista april fixa vi upp grillen, så idag grilla vi våran kvällsmat. Det är så mycket godare en att steka. Kyckling och potatissallad! Mumma. Påtal om potatissallad, på sista april gjorde jag och tobbe egen potatissallad. Ska skriva ut receptet här sen, för den vart riktigt riktigt god!




2010-05-03 02:10:45 Party pics Kommentarer:[0]












Vi hade grillfest här hemma hos oss, kul och träffa lite folk också faktiskt!
Verkade som alla hade en trevlig kväll. Efter grillande och drickande åkte vissa hem medans vi andra drog på krogen. Första krog besöket sedan jag flytta hit. Och det ver himla trevligt, jag behövde dansa av mig! ;D

2010-05-02 23:57:15 Blogg design Kommentarer:[0]


2010-05-01 17:46:22 Vardagen Kommentarer:[1]


♥ 3 år idag! ♥

Nyår 08-09