2009-09-30 16:10:23 Vardagen Kommentarer:[0]

Gick här hemma och hade tråkigt hemma och fundera på vad jag skulle göra.. Så kollade i min kladdkaks bok och det såg så gott ut att jag gjorde en kladdkaka (: Just nu står den i ungen, och är klar om 10 min.. Mums!



Hoppas den blir klar precis när tobbe kommer hem, då vet jag någon som blir glad (:


2009-09-30 15:44:32 Kommentarer:[0]

Har suttit och kikat på Tv apparater.. Vi har prata om att vi skulle vilja ha en platt tv till sovrummet.. Jag själv tycker en vit skulle passa utmärkt.. Vi får se, någon månad framöver kanske vi slår till på en (:




2009-09-26 20:48:32 Vardagen Kommentarer:[0]
Yes, nu sitter jag här i soffan.. På onsdag får vi vårat internet, och hemtelefon! Men vi hitta ett trådlöst internet här i huset som vi sitter på nu..
Blir inte så mycket skrivet idag, då jag strax ska forsätt packa upp.. Vill få ordning så fort som möjligt, så man kommer fram och så man kan laga mat ;D
Blir iallfall kanon fint när det blir klart. är jätte nöjd med lägenheten! Hoppas jag hittar jobb och kompisar snart också :)

Tobbe och jag tog oss en cykel tur efter hans föräldrar åkte hem idag, cykla till hans skola för att se hur lång tid det tog, sedan tänkte jag att vi kunde cykla ner till stranden för att se hur dte såg ut, men ja, vi hamna i något industriområde. haha! men inte lätt när man aldrig vart här förut ;D Vi hitta ut iallafall.. och hem ;D

Har ätit havskräftor idag också, dyra som tusan. och goda, men inte alls lika goda som "vanliga" kräftor! (: hehe...

Nisse har varit orolig till tusen i fredags, natten till fredagen sov han med tobbe hos hans föräldrar (som han gjort många gånger förut) men då tobbe gick ner och la sig i soffan och sov så hade han bara sprungit runt uppe och inte vet avad han skulle göra.. till slut fikc dom gå ut med han mitt inatten och sedan hade han vell somnat om, men när dom kom ner till lägenheten vid 2, har han suttit och gnällt enda tills jag och tobbes mamma kom ner.. tyckte så synd om han, så idag när vi var och stor handla köpa jag båda en ny leksak, ett ben och mjuk mat åt han.. han vart skapligt glad. han var så upptagen att han inte han säga hejdå riktigt till tobbes föräldrar ;D lill gubben mig.

När vi klev ur taxin här utanför kändes det precis som utomlands. värmen, och området.. gud så skönt dte är hör i luften och området vi bor i är jätte fint, tydligen en rik förening, och det kan jag förstå som det ser ut (:
Ni kommer få bilder på både område och lägenhet sedan. vi har skickat med våran kamera med tobbes föräldrar, den ska in på lagning, när vi får tillbaka den komme dte komma bra bilder. innan dess kanske det kan komma in någon dålig mobil bild ;D Vi får se.. (:

Nu ska jag låte tobbe sitta lite, så ska jag se till att packa upp lite av mina kläder så jag har nått att ha på mig (:
Kram kram på er. saknar er!

2009-09-23 09:54:50 Vardagen Kommentarer:[3]

Nu är det inte lång tid alls, imorgon kommer flyttlasset och allt i lägenheten ska i. Så inatt blir sista natten sovandes i denna lägenhet... skönt, då jag håller på får nå fel på våran granne över oss.. SKRYVA ihop sängen lilla gumman!

Så idag blir det massa pack i kartonger, kommer ha fullt upp. fast ska inte börja förens Tobbe har vaknat till, ska tvinga han och hjälpa till lite också!  Fast kl 14, ska jag iväg en snabbis till "sjukhuset" och fixa lite, längtar inte alls mycket... Sedan vid 16-17.00 tiden ska vi åka på Jysk och IKEA och handla massa, Byrå, köksbord(?), hylla, tvättställning, strykbräda och korgar. Blir kanske nå mer också, vi får se vad vi hittar (:

Igår ringde farmor och dom skulle ut till pappa och hälsa på, så det vart ju perfekt. Fick jag träffa syskonen där och pappa då, för att säga hejdå. Och så fick jag träffa hans nya tjej, verkar vara en trevlig kvinna. Men finns vell inte så mycket att säga då vi bara var där i 2 timmar..

Alltså, vad jag längtar nu! På fredag kl 14.06(?) går mitt och tobbe´s mammas tåg ner till halmstad, vid den tiden, ska tobbe och hans pappa redan vara nere i halmstad för att hämtat nyckeln!
SPÄNNANDE.

 

Hur kan man inte längta till det här lixom?! (:



Jag kommer sakna er alla!


2009-09-21 13:40:14 Kommentarer:[2]
Idag åkte mamma och jag in till Ikea, owejansson och jysk vi skulle handla lite till nya lägenheten.. vart lite smått bara (: Ska dit igen i veckan och handla lite hyllor och byråer (:
Vart två lyktor, som jag ska ha på uteplatsen, Några nya glas, då jag tycker det är fint med lite färg på glasen, en bara tråkiga glas! två nya lampor till fönstret, vita skärmar med naturfärgade fyrkanter på och en sängkappa den köpte vi på jysk, vi var in på både hemtex och owejansson och leta, men där kosta dom 350:- tycker det var lite dyrt.






Ikväll blir det tjej gänget hemma hos baggan, kika massa filmer, prata skit och mysa innan jag flyttar och innan linda och klara åker imorgon. Mysigt!
Kommer nog inte uppdatera så mycket denna vecka, då jag kommer vara mycket upptagen.. men ska försöka uppdatera så ofta jag kan (:








2009-09-18 12:13:26 Vardagen Kommentarer:[0]




Yees, idag är det fredag och FEST! Klockan 20.00 ska vi vara hos Klara, Madde kommer vell hit innan och dricker lite och fixar sig.. Lär bara fixa pengar till krogen så jag kan följa med ut och skaka min lurviga! haha, men det ska nog gå och ordna :) sista gången på minst 6 månader jag kommer gå ut med Klara och Linda! Vill att klockan ska vara så man kan börja göra iordning sig..

Inte vet jag vad jag ska ha på mig heller.. Att det ska vara så svårt för oss flickor? Det blir nog den lilla svarta och något fint skärp kanske? Det brukar ju alltid funka (:

2009-09-17 21:00:12 Vardagen Kommentarer:[0]
Sitter just nu och kikar på idol, ingen som fastnat i min hjärna denna gång heller.. Har suttit vid datorn hela kvällen, fixat lite med malin´s blogg.. inte riktigt klar en, några till saker som ska ändras, sedan så (: Ganska nöjd faktiskt, mysiga färger.. (:

Hade tänkt och färga mina ögonbryn nu också, sedan måla klart mina korgar (: småkorgar som jag ska ha smycken i! Kommer komma bilder..


2009-09-17 13:01:38 Kommentarer:[0]

Yes, imorgon är det redan fredag, och helg! Känns som veckorna bara flyger iväg, fast man längtar? Det är ju då det brukar känns som tiden går jätte sakta! Imorgon blir det fest på kvällen, Linda och Klara åker nästa vecka till Australien och kommer inte hem förens i april.

Så imorgon ska dom ha lite hejdå fest, och eftersom jag flyttar nästa fredag, så ville några festa med mig "en sista gång" innan jag flyttar (: Så imorgon blir det först hem till Klara och mysa med flickorna, dricka lite vin och snacka skit! Sedan går vi till krogen och ruskar på våra lurviga :)

Kommer bli jobbigt men samtidigt roligt. Jag bara hoppas.. verkligen hoppas på att ingen kommer och säger att dom kommer skana mig och ska börja prata kännslor med mig denna kväll.. Mitt smink kommer bli förstört då ;D Haha!

Hade ju inte suttit helt fel och haft denna hemma och ha på sig imorgon..


549:- på Nelly


2009-09-16 22:37:45 Kommentarer:[2]
Har länga letat efter stora bordslapor på loppis, som jag tänkt göra om själv. men hittar aldrig två likadana, då jag vill ha två stora lampor på varsin sida av sängen. Har nu suttit coh kikat lite på internet, men hittar inte riktigt sådana jag vill ha. Men här är några exempel på vad jag kan tänka mig (:


2009-09-16 20:09:50 Vardagen Kommentarer:[0]
Jo precis, bara 9 dagar kvar nu, börjar närma sig, likaså nervositeten. Har inte så mycket att skriva, bloggtorka brukar dom flesta säga. Skriver när jag orkar och när jag känner att jag har tid och någonting intressant att säga (:

Förresten Desirée, han som bor i min förra lägenhet skulle upp på vinden denna vecka, hör av mig så fort jag vet (:

2009-09-16 12:02:44 Musik Kommentarer:[2]



Jag är så sjukt kär i både låt och hans röst!
Hoppas han kommer långt!


2009-09-13 14:00:15 Vardagen Kommentarer:[2]

Jo men precis, det är bara 12 dagar kvar tills flytten.. Gud så jag längtar!
Sitter och kollar inredningsbloggar hela dagarna känns det som, och det är så roligt.
Längtar tills vi ska börja rusta hela lägenheten (: kommer bli så fint!

Idag är det söndag, skulle ha vart iväg på loppis i gävle med Emma. Men det går inte att få tag på henne så det blir vell antagligen inget, synd nog. Får ta en runda någon dag i veckan och åka på olika secondhand butiker i närheten kanske? :)  Skulle vara trevligt!

Har en massa annat jag lär göra i veckan också..
- Höra av mig till Arbetsförmedlingen
- Börja packa ihop lägenheten
- Fixa kameran
- Fixa bredband
- Städa
- Lämna papper, så jag får pengar

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och kika på pirates of the caribbean - död mans kista.


2009-09-13 01:47:38 Vardagen Kommentarer:[0]







2009-09-13 01:36:21 Loppis/Secondhand Kommentarer:[0]
Var på loppis för någon vecka sedan och gjorde ett fynd! Har ingen transportbur till nisse, aldrig riktigt behövt. Förutom då vi åker bil, då han aldrig kan följa med eller att någon måste stanna i bilen, då han både kissat och skitit i bilar han blivit lämnade i.. Så när jag såg denna transportbur så var det kärlek vid första ögonkastet, då jag alltid velat haft en sådan men aldrig hittat. Så köpte den direkt!

Förlåt för en kass bild, men fick leta upp den på internet, och hitta bara denna. Men ni ser ju på ett ungifär hur den ser ut (: Och så har han fått en liten fusk päls där inne som han kan ligga så sött på :)


2009-09-12 23:27:22 Vardagen Kommentarer:[0]
Godkväll!

Tobbe och jag har pratat om att fixa gym/bad kort när vi flyttar, då jag verkligen ska gå in för beach 2010. Ska börja med att ta en promenad varge dag sedan när vi köpt gym/bad kort blir det träning varannan dag, förhoppningsvis. Jag längtar verkligen, vill bara köra igång! Någon jag har som förebild är Audrina från The hills, hon är så grymt snygg, och klär sig även kanon snyggt! Så nästa sommar hoppas jag att jag nått min målvikt.





Emma var nyss här och kollad elite film och pratade lite.. Väldigt trevligt! Då jag helt plötsligt får sms från en gammal vän sedan gymnasiet, och gud så glad jag vart. Har verkligen saknat henne, hon bodde tydligen i Norge just nu och jobbade på ett hotell. Hon hade sett bilderna jag lagt in på Facebook sedan vi gick i första ring :) Saknar den tiden! Jag hoppas vi kommer träffas igen, snart!

Elina och jag -04?




2009-09-12 19:48:58 Film tips Kommentarer:[0]

Suttit och kikat på film.. Nu sitte rjag och väntra på att emma ska höra av sig, så ska vi ta oss till maxi och köpa lite chips, sen ska vi tillbaka hit hem och kika på lite film (: Slapp vara själv! (:


Kollade iallafall på I Hate Valentine's Day och den var ganska bra.. Det är lite beroende på vad man har för smak på film (:


Handling:
Floristen Genevieve har aldrig haft en riktig relation.Hon har förljt sin 5 dejter's regel där hon har 5 dejter med en kille sedan är det meningen att hon inte ska dejta den killen mer,det har fungerat varje gång för henne förrens nu när hon träffade Greg..,

Skådespelare:
Nia Vardalos - Genevieve Gernier
John Corbett - Greg Gatlin
Stephen Guarino - Bill
Amir Arison - Bob
Zoe Kazan - Tammy Greenwood
Gary Wilmes - Cal
Mike Starr - John
Jason Mantzoukas - Brian Blowdell
Judah Friedlander - Dan O'Finn
Rachel Dratch - Kathy Jeemy
Jay O. Sanders - Tim the Delivery Guy
Lynda Gravatt - Rose
Suzanne Shepherd - Edie
Mfl..




2009-09-12 16:55:47 Vardagen Kommentarer:[0]
Har inte hunnit skriva på bloggen någonting tidigare idag, då jag bara kika runt lite på olika bloggar det första jag gjorde imorse, sedan åkte vi hem till älsklingens föräldrar. Han skulle klippa gräset och jag ville inte sitta här hemma själv, fastna framför tv;n och kollade på film medans han var ute (: Sedan gjorde hans papap hemagjord pizza så vi fick lite mat i våra magar. Nu är vi hemma igen, och älsklingen ska iväg för att fest amed några kompisar en gång till innan vi flyttar (: För mig blir det nästa lördag.. Då skulle Linda och Klara ha Hejdå fest, då dom åker till australien och är borta enda till April. Så då sa jag och Madde att då kör vi en sista gång innan jag flyttar då (: Så det blir perfekt..

Så ikväll blir jag själv här hemma.. har ingen ideé alls vad jag ska hitta på. Blir förmodligen massa mys med Nisse och en massa film (: Funkar bra för mig!


Vintern/våren -09 i högbo


2009-09-11 20:54:38 Vardagen Kommentarer:[1]
Satt och skulle göra iordning några designer till bloggen så ni skulle få välja, men när jag gjorde den första fastna jag faktiskt.. Så denna är nästan klar, lite små saker till som ska göras.. Hoppas denna håller ett tag nu, för jag börjar tröttna på detta ... Haha!

Sitter just nu och kikar på Idol och väntar på att älsklingen ska kliva innanför dörren. Hade velat haft chips, men orkar inte ta mig till affären. skulle vart bra om man hade kunnat tagit med Nisse då hade jag lätt gått dit, men känns onödigt om jag ska gå ut me dhan och sen ta mig dit.. nej, slö som man är :P


2009-09-11 18:43:48 Blogg design Kommentarer:[0]
Åååh, jag vill bara klicka på en knapp sen är jag färdig med denna bloggdesign. grejen är att jag kan inte bestämma kig hur jag vill ha det, och jag får verkligen inte till det som jag vill ha det.
skulle vilja ha photoshop och så ksulle jag vilja kunna det programmet.. sen skulle jag också vilja att man kunde dra runt "boxarna eller rita direkt på skärmen hur man ville ha det, först¨år vad eget allt skulle bli då! (: Nej. får se när jag orkar göra klart denna design.. humöret kommer och går.

2009-09-11 18:01:05 Nisse Kommentarer:[0]
Till er med små hundar.. Ta en toarulle (utan papper) vik in sidorna på ena sidan av toarullen.. Lägg i hundgodis, eller någonting eran hund tycker om, Nisse fick småbitar av köttbullar. Vik sedan in kanten på den sidan också. vik in kenterna så hundgodiset eller det ni lagt i lätt kan ramla ur.. Låt hunden Leka!

Nisse älskade det, han vart som galen.. I början fick han inte ut bitarna så då tröttna han, men så fort jag hjälpt han lite med en så förstod han vad dte gick ut på.. roligt och se, och bra hjärngympa för hunden (:


2009-09-11 17:51:20 Vardagen Kommentarer:[0]
Tog mig ner till mamma med buss, orka verkligen inte gå. Och det skulle ta för lång tid. Och tur var vell det, hn vara där 15 min sen skulle dom åka och klippa sig och sedan till valbo. Men hann iallfall kramas lite med mys Hjalmar och prata lite med mamma (:

Sedan tog jag cykeln hem, en viktig sak jag lära göra. Har sedan gjort mat, köttfärsås med pasta. Och sedan kanske nu märker fler ändringar här på bloggen.. Dock inte alls klar på långa vägar.. Kan inte riktigt bestämma mig angående header.. Tror jag ska göra några stycken, och sedan kanske lägga ut här, och så kan ni läsare få säga vad ni tycker och tänker om dom (: 

Så tråkigt när man inte har någon kamera, vill knäppa kort och visa er så mycket.. Och så skulle jag vilja ha sladden till kameran jag låna till sthlm så jag får in dom.. Från Coldplay konserten! dom ligger fortfarande på kameran :/

2009-09-11 13:07:59 Vardagen Kommentarer:[1]
Nu har älsklingen och hans pappa skrivit på kontraktet, om 2 veckor går flyttlasset och vi blir halmstadsbor (: JAG LÄNGTAR!

Sen är det ju också 11 september idag..
en dag vi nog alla kommer att minnas.. 8år sedan nu.. men av någon anledning känns det som igår.
Vi kommer också alltid att minnas den dagen.


Vart sent för mig igår, vill verkligen vända tillbaka på dyngen igen, vart fel nu när jag var hemma hos mamma.. bara jag hade fått sovit en timme till på morgonen, som vanligt hade dte gått bra, och om jag hade fått varit frisk.. Nej ikväll ska jag verkligen försöka somna tidigt, älsklingen kommer ju hem i ikväll också, så jag får äntligen mysa med han lite extra..

Idag hitills har inte alls mycket hänt. ätit frukost, vart på promenad med Nisse. Funderar på att hämta min cykel hos mamma.. Så det ska jag nog ta och göra, så får vi se vad jag hittar å efter det..
Ska visa er här en rolig och lätt leksak för små hundar sen också (: Nisse vart helt tokig igår!

2009-09-10 23:51:34 Film tips Kommentarer:[0]

Låg i sängen och kollade på filmen, var nästan på väg att somna. Tur som var gjorde jag inte det, lär ju ut med Nisse innan jag somnar. Iallafall så tog jag en promenad över till marie och sa Hej till henne och Martina som satt och drack, dom skulle in på slick och röra sina lurviga rumpor. Satt där en stund och prata, sedan börja jag jäspa så mycket så jag begav mig hemåt. Men spritflaskan i högsta hugg.. Haha.. Hade glömt den sist vi var där (:

Filmen var rolig och pinsam.. Kanske inte den där bra filmen, men verkligen en chickflick film (:
Perfekt Sofia film! Och det är jämt en massa snygga grabbar med i filmer nu förtiden tycker jag ;D Dock inget jag egentligen har emot, men.. ma blir ju så kärleksfull, så önskar Tobias hade vart hemma (:

Nu ska jag strax kika på nästa film.. Wizards of Waverly Place: The Movie


Skådespelare:
Selena Gomez - Alex Russo
David Henrie - Justin Russo
Jake T. Austin - Max Russo
Jennifer Stone - Harper
David DeLuise - Jerry Russo
Maria Canals-Barrera - Theresa Russo
Xavier Torres - Javier
Mfl..


2009-09-10 19:34:08 Film tips Kommentarer:[0]

Gick ner på stan och hämta Tobbes cykel han hade glömt där, cyklade till banken och fixa med min internet dosa IGEN.. denna gång fick jag en ny som tur var (: Efter det var den menningen att jag skulle ta ut pengar så jag kunde åka till "loppisen" och fynda.. Men när jag kommer fram dit har jag glömt att tagit ut pengar, så fick nöja mig med 1st dragkjedja och 3st  mönster till två stycken barnkläder och en med något liknande turkiska kläder, som jg tänkte tt man kan sy och ha på maskerad (: Bild fixar jag åt er imorgon.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kika på Bring It On: Fight to the Finish

Skådespelare:
Christina Milian - Lina
Rachele Brooke Smith - Avery
Cody Longo - Evan
Vanessa Born - Gloria
Meagan Holder - Kayla
Holland Roden - Skyler
Gabrielle Dennis - Treyvonetta
Nikki SooHoo - Christina
Brandon Gonzales - Victor
Laura Cerón - Isabel
David Starzyk - Henry
Brittany Carson - Whitney
Mfl.




2009-09-10 14:35:13 Vardagen Kommentarer:[0]
Goddag allesammans, känns inte som jag riktigt har vaknat till liv en, fast jag vart vaken några timmar. Har suttit framför datorn och kollat på True blood, gud vad jag älskar den serien, dock finns det inga fler att kolla på just nu vad jag vet, och jag lär bara säga det att gud så den har ballat ur. Visst är den bra, men jag skulle vilja veta hur det slutar. känns som om det bara blir värre och värre för varge avsnitt nu.

Fint fint väder ute idag, ska strax klä på mig och gå ut, dock har jag inte bestämmt mig om jag ska gå till stadsparken och leka med nisse, eller om jag ska ta en promenad ner till mamma och hämta cykeln?
Sen vill jag gärna till pingstkyrkans "loppis" och kolla, jag kan inte riktigt bestämma mig..

Men nu ska jag iallfall klä på mig och sen får vi se vad jag gör.. :)

2009-09-09 14:30:24 Vardagen Kommentarer:[1]

Har nyss hängt tvätt, startat diskmaskinen och klätt på mig. Nisse har fått en runda genom området. Nu väntar jag bara på att Lina ska ringa och säga att hon närmar sig.. så ska vi åka hem och hämta några filmer som är hennes.. och hon kommer med ett halsband som är mitt... :) Lär ju byta sakerna nu när jag flyttar, vet ju inte när vi ses nästa gång, då det känns redan som år sen vi sågs sist.. :/ tråkigt..

Skönt väder ute, skulle vilja spendera dagen ute, men vad ska man då hitta på? och jag måste faktiskt damsuga och diska några kastruller innan mamma kommer ikväll/inatt. Och imorgon bitti åker Tobbe med pappa sin för att skriva kontraktet, så honom ser jag inte förens på fredag kväll.. och på hemvägen kommer dom åka förbi och hämta upp bror hans, så dom komme vell umgås hela helgen.. Tråkigt.. Jag får höra med några vänner om dom har lust att hitta på nått (: Så jag blir sysselsatt..

Imorgon ska jag förbi pinstkyrkan´s "affär" där säljer dom begangnade saker/gammla saker, typ som loppis. Kom på att jag kan kolla om skohylla och lampor där (: Kan jag gå förbi ånyo på en gång.. Och så måste jag förbi banken och ams, som för den delen verkar helt borta i huvudet allihopa!




2009-09-08 21:00:57 Film tips Kommentarer:[1]
Som ni kanske har märkt, är jag i fullgång och ändrar min blogg just nu.. kommer att uppdatera medans, men inget kommer vara klart förens jag skriver det här (: Då det är massor kvar att göra..
Nu är Idol slut, och jag ska nu kika på Sweet Home Alabama.


2009-09-08 12:47:53 Nisse Kommentarer:[0]
Nisse ligger bredvid mig i soffan och ligger och fryser... Undra om det kanske är nått fel? :/
Lindade in han ordentligen, och nu har han slutat darra..
 


2009-09-08 12:35:34 Vardagen Kommentarer:[0]
Yes. idag börjar idol. Och jag kommer självklart sitta bänkad kl 20.00.
Kommer längta tills dom kommer till gävle.
Undra om vi kommer vara med, eller bara synas? Haha läskigt.

Några av er vet att jag var där i våras med min vän Madde.
Jag sa åt henne hela tiden att söka, och sa att jag följer
med som stöd om hon gör det. för hon har en super fin röst.
Men vi åkte dit kl 03.00 på morgonen och satt ute hela tiden,
till klockan var en 11.00 tror jag. Det gjorde tyvärr att
Madde vart hes, och juryn kunde inte avgöra om hon
sjöng falskt för att hon var hes eller för att hon
egentligen gjorde det.. Så hon gick inte vidare. tråkigt nog.





Idag blir det lugna puckar här hemma.. Kanske att jag tar en längre promenad, eftersom jag inte är ute och går så ofta här kan det ju vara kul (: eller, ja kul och kul.. alltid mysigt med nya vägar. annars blir man så utråkad. Ska nog ringa Emma och kolla när hon slutar så kanske vi kan åka och fota lite mer, skulle vara kul och ha lite bilder från ljusa dagen.. (: och bilder att minnas när jag flyttar..

2009-09-07 23:17:40 Vardagen Kommentarer:[0]
Älsklingen kom förbi en stund, åt lite mat.
Systrarna tycker jag gör godare mat en Mamma.
Den ni... Och då är mamma kock ;D

Då Alice var på fotbollsträning och Stina var uppe på
ungdomsgården så tog jag och Tobbe oss en promenad hem till
hans föräldrar för att prata lite mer om flytten :)

Enligt dom trodde dom att det skulle bli den 25;e, men på torsdag åker
Tobbe och hans pappa ner för att skriva kontrakt och mäta
lite i lägenheten, då ska vi få ett exakt datum.. Jag hade hällst flyttat in igår :)

Nu sitter systrarna och kikar lite Peter Pan den är snart slut..
Då ska vi lägga oss för att sova! Jag är nå grymt trött...

Den vita romantiska stilen, bara älskar jag. Tyvärr inte karln min...




2009-09-07 16:46:23 Vardagen Kommentarer:[0]
Dagen börja med att jag sov över.. Skulle upp och väcka systrarna kl 07. och Alice kl 08, men kl 08.44 vakna jag av mig själv.. Väckarklockans ljud hördes knappt.. så ikväll ska Stina hjälpa mig, för sova över igen, kan jag inte göra igen.. Tur kom Alice bara försent 20 min, och stina en lektion. Men det ordna sig (:
När jag skickat iväg dom till skolan tog jag en promenad med Nisse och sedan la mig i sängen igen, var så trött att jag somna om till kl 13. man sover mycket när man är sjuk... och jag skulle kunna lägga mig och sova några timmar till faktiskt.

Ska strax ställa mig vid spisen och gör lite köttfärsås och spagetti :) Mumma..

2009-09-07 00:01:33 Vardagen Kommentarer:[0]

Jag vill nog inte veta vart detta slutar :(


2009-09-06 23:25:13 Foto Kommentarer:[0]


2009-09-06 23:11:15 Foto Kommentarer:[0]




undra vem som lärt han detta!


2009-09-06 22:55:41 Vardagen Kommentarer:[0]


2009-09-06 18:43:23 Vardagen Kommentarer:[1]
Är hos mamma igen, kom hit imorse för att hjälpa
systrarna att dela ut reklam :) Fick oss en rejäl promenad,
och Nisse var med han också (:
Kommer vara här hemma till onsdag kväll, så om ni vill göra
nå kommer ni hitta mig här :)

Hitta en jätte fin bild på syster Alice idag.. (: söt syster.


2009-09-06 15:56:23 Vardagen Kommentarer:[0]

Jag gick nys sin på den sida jag ofta höll till på för några
veckor sedan och när jag gick in på den såg jag massa saker,
så jag tryckte Ta bort och gud så ont det gjorde.

jag vet att dom flesta vet om det.
men jag tänker fortfarande skriva som om ni inte vet.


Borta


2009-09-04 14:19:41 Kommentarer:[1]

Idag fick äntligen höra, DET ÄR ERAN!
Mäklaren ringde och sa att dom andra inte vill lägga ett högre bud.
äntligen, nu slipper vi vara nervösa inför framtiden.. den 15 augusti är det inflytt, dom har vi inte bestämt ännu när fluttlasset ska gå, men förmodligen helgen efter det.. Behöver jag ens säga att jag LÄNGTAR!?!

Ni kan få se lite bilder, men kommer ju komma upp nya så fort vi flyttat in, och sen igen när vi fixat som vi vill ha det :)


Uteplats





Vardagsrummet







Sovrum







Kokvrå




Så, nå mer får ni inte se :) Fick ju ganska mycket att se endå :)
Och det kopmmer blio så fint bara jag får göra som jag vill ;)


2009-09-01 10:30:58 Vardagen Kommentarer:[1]

Lär bara göra ett eget inlägg till min vän Emma som blir hela 21år idag! Grattis Grattis!


2009-09-01 10:04:26 Vardagen Kommentarer:[0]

Tisdag, och denna dag började inte alls bra..Väcktes kl 07.45 utav Nisse som står och spyr i SÄNGEN!
som tur var så var det inte alls mycket, men lukten, den sitter fortfarande i. Tur för tobbe, han vakna aldrig så han sover fortfarande, det hade jag också velat.
sedan ska jag gäspa och sträcka på mig, vad händer då.. Jo min nacke håller på att går av, känns det som.
Och jag hade velat sovit länge för idag har jag en MASSA måsten. Men jag orkar egentligen ingenting, vill bara lägga mig och sova några timmar till..
Måste ner till ams, dom är ju dum i huvudet. så ska dit och prata vett med dom.
Måste också ner till banken, för tydligen har jag lyckats att spärr amin internetdosa IGEN.
hon på banken visste inte ens att man kunde det?
Måste upp på vinden och forsätta sortera alla mina saker. ALLA.
För snart flyttar vi förhoppningsvis, får veta mer idag!

Måste åka ner på ica, willys och tigga kartonger som jag sedan ska CYKLA med hem.. Jippi.
sen har jag inge mer måsten tror jag. ska vell försöka göra detta innan Sofia "pitten" landar i Sandviken.


Igår ringde Mami och berätta att syrran fyller ju år. förlåt, men det hade jag helt glömt bort. inget at skylla bort, men har haft massa annat i tankarna senaste dyngen.
Mami fick iallafall hämt aupp mig så jag kunde hjälpa henne förbereda då hon hade haft fullt upp med annat på förmiddagen. Packa ihop förgården till husvagnen. Sedan vart det kalas, god tomatsoppa och tårtan smaka jag inte.