2009-07-28 13:42:30 Vardagen Kommentarer:[0]
Har länge funderat på vad jag ska ta och göra när vi flyttar, Söker jobb hela tiden, men får inte ens ett svar. Hade vart lättare att bott där från augusti månad så man kan börja söka jobb på plats! känns som det är lättare då jag inte ens vet vad halmstad har för utbud.
Men eftersom jag inte bara vill sitta hemma, och heller inte kan. Så ska jag nog ta tag i pluggningen igen.
Då komvux i Halmstad inte börjar förens i november så har jag suttit och kollat på distansutbildningar. och jag hittar MASSA ämnen jag vill plugga.. jag har ett tag nu intresserat mif för ekonomi, också för att jag skulle behöva lär amig privatekonomi också. Och hittade detta ämne i en distansutbildning. Så så fort vi flytatt blir dte till att prata med kommunen och sedan börja plugga distans! känns bra att plugga när det är någonting jag vill plugga! Så nu är jag glaaad! :)


2009-07-27 19:27:30 Vardagen Kommentarer:[0]
Det ser ut som en svinstia här hemma.. inte alls som det brukar kanske men det känns så. Ingen som har lust att komma och städa?
jag mår inte alls bra.. jag orkar inte städa.. men ja, var ju menningen att jag skulel göra det idag. men har legat i sängen hela dagen.. usch! borde vara olagligt att må såhär!
jag känner mig misslyckad!
hårt ord, men det är så jag känner mig.

2009-07-27 12:32:16 Vardagen Kommentarer:[2]

Idag är det massa att göra samtidigt som jag inte alls vet vad jag ska göra.. Ringt första samtalet jag skulle ringa, och har möte 6/8 kl 15;30, skriver det mest här för att komma ihåg det :)
Sedan ska jag hoppa in i duschen, städa lite tvätta en till maskin. sedan kl 17,00 blir det kalas :)

En massa vänner/släkt solm fyller år denna vecka..
Idag fyller Sanna 21år och min fasters man Robert fyller
Imorgon fyller Anso och Fredrik.
på onsdag fyller Jessica.
på torsdag fyller Nilla, min faster och Mickan.

GRATTIS TILL ER!


2009-07-25 23:32:54 Vardagen Kommentarer:[1]
Jag har inte suttit vid datorn så mycket då jagn haft annat för mig (:
I torsdags följde jag med Madde hem till henne i årsunda och tillbringa natten där hemma, Vi gjorde jätte god sallad och kolla på massa 'sex and the city' avsnitt.. tog en lång promenad ochhade allmänt mysigt.. dock sov jag väldigt dåligt denna natt, tror inte jag sover bra när jag sover borta.. trivs inte riktigt med det.. fredagen fick jag skjus hem på eftermiddagen, som jag sedan tillbringa hemma sjäölv hela kvällen.. väldigt trött. för att sedan gå upp idag och åka direkt till skutskär.. som tur var fick jag skjus hit.. slapp bussen! sen har jag tillbringat dagen med matlagning, blöjbyten och massa bus :)

Nu sover lillen, både pappa och anso har alltid suttit med honom när han ska sova, varför vet jag inte riktigt.. om han inte vill sova själv, en trygghet? Men denna gång var det jag som var barnvakt och jag tänkte testa samma sak som vi gör med hjalmar, lägger han och säger godnat, stänger dörren och går därifrån.. Jag trode han skulle komma upp på en gång, men ville iallfall testa. Och det gick hur bra som hällst, han prata lite med sig själv 10 min, sen somna han! han kan ju! så imorgon ska jag berätta för anso :) han börjar ju bli gammal nu ;D snart tre år!

Jag och Maja har suttit och kikat film hela dagen, och nu skicka jag henne i säng.. ska vell skicka mig själv i säng snart också :) imorgon ska jag hem, ska jag få vara hemma lite, hur trökigt det en kan vara att bara sitta hemma, kan det också vara skönt att bara vara hemma.. man uppskattar det som mest nu när man knappt vart hemma.. och jag saknar älsklingen.. inte sett skymten av han sen torsdags, OKEJ, inte alls lång tid, men endå.. känns så :P



2009-07-20 17:39:47 Vardagen Kommentarer:[0]
07;30 uppe med tuppen, la tvätten i torktummlaren, klädde på mig och sedan hämta mamma upp mig och vi åkt eoch handla.. Sedan var det bara att börja göra maten lägga fram fika och göra tårtor (: tog några timmar, men när vi var klar med allt så var det fortfarande några timmar kvar tills folket skulle komma, Så vi satt oss framför tv;n med en skräckfilm i dvd;n The unborn tror jag den hette? Verka sjukt äcklig, men. mina syrrer skrämde upps ig själv och filmen hacka lite då och då.. sen var det ju ljust ute. inte lika läskigt då! hehe..
Sedan kom släkten och det vart paket öppning,
Har fått Fred perry skor, linne, symaskin, parfym, rakhyvel och lite pengar :) TACK TACK..
det var en trevlig dag.. men nu när jag är hemma är jag hur trött som hällst blir nog en timmes vila nu (:

Imorgon ska jag och klippa mig.. och ja, jag vet inte hur jag ska klippa mig?

2009-07-19 23:03:45 Vardagen Kommentarer:[0]
Imorgon är det kalas som står på schema. eftersom Hjalmar fyllde den 12;e jag den 17;de och Alice den 21;a så ska vi slå ihop vårat kalas :)
Inte ofta vi gjort det då jag har velat haft mitt kalas för mig själv.. då jag tycker att det ska vara ens egen dag :) men nu när man fyllt 21 så börjar man ju bli gammal nog att släppa det där ;D

Idag var Madde förbi och lämna present från henne, mickan och Josse fick en klipptid på effect. TACK TACK TACK. det behövdes verkligen, har länge velat klippt mig men man tar sig aldrig råd till det.. Har även haft uppsatt hår i mer en 1 månad för jag vet inte vad jag ska göra med det... :P Så det var verkligen en bra present.. Tyvärr vart jag trött och la mig då mickan och josse vart sena, så vi ska ses en annan dag så jag får tacka riktigt :)

Nu sitter jag hemma hos tobbes föräldrars hus, då dom är bortresta och han ville göra sin bror sällskap.. Dom sitter och kikar film medans jag sitter här.. börjar redan bli trött fast jag sov 3timmar middag.. Så blir tidig kväll för imorgon ska jag upp 07,00 :)

2009-07-17 13:00:07 Foto Kommentarer:[4]







Ser ni någon likhet? :)

2009-07-17 10:50:32 Vardagen Kommentarer:[4]
LITEN BLIR STOR! :)







Grattis till mig :)

2009-07-16 11:08:24 Vardagen Kommentarer:[2]
Oj vad min blogg har blivit tråkig.. Det kommer bli ändring på det om en vecka ungifär. som det ser ut nu.. Har lite planer :) Imorgon fylle rjag 21år också. Oj så gammal man börjar bli.. kalas för mig och 2 av mina syskon för släkten kommer vi ha på måndag.. efter jobbet..
För ja. Imorgon ska jag in på utbildning, sedan ska jag jobba hela nästa vecka :)
Hoppas det kommer gå som´på räls nu bara.. kan få anställning 6 månader! skulle vara kanon.. Dumma är att jag inte vågar köpa busskort då jag kanske inte klarar nästa vecka.. kommer bli dyrt.

Sen 31 Juli är jag bjuden på maskerad, till Desirée och andreas :) Men ja, vad ska man klä ut sig till, det är ju frågan? det är så himla svårt då man verkligen vill lyckas med utstyrseln.. Så om ni har några ideér, kommentera!! :)
Inget för avklätt och pinsamt bara :)





Idag var det meningen att jag, tobbe, linus och hans fru sara skulle ha åkt eckerölinjen, men då den var fullbokad bestämde vi igår att vi skulel ta med oss picknink (stava?) och spela minigolf i högbo. men då vädret inte verkar vilja spela med vet jag inte alls vad vi ska hitta på.. Någon som har förslag..?  Vi funderade på att åka och bowla, men då Sara är gravid så skulle hon inte orka.. Så nu börjar förslagen ta slut då vi förmodligen måste vara inne..

2009-07-14 10:11:59 Vardagen Kommentarer:[1]
Orkar tyvärr inte uppdatera här så mycket nu.. för jag har för myckat i min
hjärna som jag tyvärr inte kan dela med mig av.. inte en iallfall..
och nej jag mår inte bra.. tvärtom. Men imorgon ks ajag få åka in till
gävle och prata med någon.. Jag hoppas verkligen att det kommer hjälpa mig/oss.
 

(Lina; Hör av dig på msn så kan jag hjälpa dig! :)  )

2009-07-14 10:01:14 Vardagen Kommentarer:[0]
Vill du tjäna pengar, du kanske behöver extra pengar till någonting roligt att göra?
kolla då in här och registrera dig och sen behöver ud bara klicka, så har du lite pengar! :)

2009-07-12 11:38:08 Vardagen Kommentarer:[1]
GRATTIS, min älskade bror Hjalmar på 3 års dagen! :)



2009-07-11 14:26:26 Vardagen Kommentarer:[0]
6 dagar, sedan är det den 17 och min födelsedag! :) hela 21år. tiden bara rinner iväg..



- Tänk om folk bara förstod hur ont deras åsikter kan göra
väldigt bra sagt!

då jag har mycket att tänka på just nu vet jag inte alls vad jag ska skriva. det kommer bli en jobbig kväll!
hjärtat eller hjärnan? kombinera dom och det blir bara trassel.
skriver mer när jag vet och orkar..



Jag vill inte

2009-07-10 11:30:07 Vardagen Kommentarer:[1]
Hitta den här på flertal av bloggar som jag läser, otroligt häftigt. hade vart kul om man vart där och sett det!





Ska vell annars börja med och säga godmorgon.. eller ja. snart lunch men jag gick upp för en timme sedan och har sen dess vart ute med nisse och sen suttit och läst bloggar... idag vet jag inte alls vad som händer tobbe ska ha fest hemma hos hans föräldrars hus, men bara killar så jag tror inte jag blir med där.. får köpa hem lite nötter och mysa framför en film istället.. nuförtiden är dte nästan skönare en att gå ut och dricka.. jag saknar det inte alls. ungifär 1½ månad sedan jag drack.. ockej. förutom på midsommar då vart det mer 2-3 cider för att det är gott.. men de var annat i höstat då drack jag inte på 5 månader! men man mådde ju br apå lördagar och söndagar :)
Igår var vi in till valbo med tobbes pappa och skulle hitta en present åt Hjalmar som fyller hela 3 ÅR på söndag. (vad tiden går fort!) köpte två prsenter åt honom.. ena kommer han kunna använda dagen han fyller år och sedan kommer det bli ett minne för livet! :) mer kan jag tyvärr inte säga. då min kära mamma läser denna blogg.. skriver sen när vi haft kalaset :)
Nu ska jag kolla runt lite mer på internet och kanske kika på en film medans tobbe sover :)

2009-07-09 21:14:16 Vardagen Kommentarer:[0]
Funderingarna kringlar sig i huvudet på mig. undra om det är så?
bra eller dåligt? ännu mer funderingar.. hjälp.

2009-07-09 13:58:59 Vardagen Kommentarer:[0]
Hittade ett fint kort på Pappa från chappis för någon vecka sedan.. som jag sedan gjort om lite...



Hitta ett till kort också.. men det har jag inte gjort om..


2009-07-09 13:46:18 Vardagen Kommentarer:[0]

Vilket regn väder det är ute! och blåser.. inte alls roligt väder ute idag. Vi funderar på att åka till valbo, ska fixa en present. men eftersom varken jag eller tobbe har körkort eller bil, så blir det lite svårt, för om viska ta oss till bussen kommer vi vara dyngsura när vikommer fram.. och då stannar jag hälldre hemma..
Så jag vet inte alls vad denna dag kommer bjuda på, det återstår och se.. Skulle behöva gå och handla lite sylt, tänkte göra fattigariddare sen.. är så himla sugen på det! underbart gott!
Snart fylle rman år också.. Skulle verkligen behöva en ny dator! så det enda jag önskat mig, är pengar till en dator! :)
Tobbe fyllde ju år i söndags då fick han och jag 2 biljetter till Coldplay och en natt på hotell och tågbiljetter av hans föräldrar! LÄNGTAR!! ska bli så kul, ska jag vara ärlig har jag aldrig vart på en "riktig" konsert. ingen stor iallfall.. så det kommer bli en upplevelse!



2009-07-08 16:23:43 Vardagen Kommentarer:[0]

2009-07-05 10:15:52 Vardagen Kommentarer:[3]
Grattis Grattis
på 25års dagen älskling!



Har varit vaken i 1h nu, hunnit tagit mig en dusch och märkt att jag börjat flagna :( usch! nu väntar jag på att filmen ska ladda klart så jag kan kolla en film innan älsklingen ska upp..
Vid kl 13 ska vi vara hos hans mamma och pappa för lite mat sedan kommer det folk dit vid 15, som ska fira honom.. sen blir det hemgång.. för att mysa till en film tlsm :)
så ser våran dag ut en så länge.. Har inte köpt någon present till honom en heller, utan det får han sedan. men istället har jag faktiskt bakat, åkte ner till mamma igår kväll och tog hjälp av henne då jag inte kom på nått jag ville baka.. men gott och bra vart det! har man gjort någonting iallfall :P haha!

vilket väder det var igår då! helt sjukt översvämmingen överallt här i sandviken, var till och med i tidningarna och nyheterna.. om du gick inne i gallerian hade du vatten upp till knäna!


hyttgatan - Sandviken 4/7 -09

2009-07-03 23:35:23 Film tips Kommentarer:[0]



Handling:
Ten Inch Hero bjuds vi på humor och känslor i klass med Diner, the Breakfast Club och Mystic Pizza. Ten Inch Hero är så mycket mer än bara en smörgås - det handlar om att hitta kärleken där du minst anar det.
Fyra vänner tar itu med sina kärleksliv och lär känna sig själva samtidigt som de jobbar på ett trendigt smörgåscafé i Santa Cruz, Kalifornien. Vardagen i den här hippa lilla smörgåsshoppen är fylld av sex, kärlek och skratt. Kompisgänget som jobbar här finner styrka och stöd hos varandra när kärlekslivet stormar och caféet blir deras egen lilla oas. Skylten i fönstret säger allt: "Hjälp sökes. Normala människor undanbedes."


Skådespelare:
Elisabeth Harnois - Piper
Danneel Harris - Tish
Clea DuVall - Jen
Jensen Ackles - Priestly
John Doe - Trucker
Sean Patrick Flanery - Noah
Alice Krige - Zo
Adair Tishler - Julia
Brandon Barash - Stud
Sean Wing - Tadd
Matt Barr - Brad
Jordan Belfi - Jeff
Daniel Colletti - Kevin
Tony Daly - Tony
Mfl..



Väldigt väligt bra!!! kan verkligen rekomendera!


2009-07-02 13:19:39 Film tips Kommentarer:[0]


Handling:
Efter att hans konståkningspartner skadas, frågar den stiliga Zack hockeyspelaren Alejandra Delgando om hon vill vara hans partner på isen. Paret tar sikte på den internationella tävlingen, men det blir inte lätt, speciellt då kärleken kommer i vägen.

Skådespelare:
Matt Lanter - Zack Conroy
Francia Raisa - Alejandra Delgado
Christy Carlson Romano - Jackie Dorsey
Ben Hollingsworth - Jason Bright
Alycia Purrott - Misha Pressel
Stefano Colacitti - Bryan Hemmings
Sarah Gadon - Celeste Mercier
Luis Oliva - Bobby Delgado
Mfl..

2009-07-02 13:14:30 Vardagen Kommentarer:[1]
Var meningen att vi skulle till stranden idag men det vart inget, för mycket krångel för vissa.. så jag och madde bestämde oss för att åka till hofors imorgon och bada med några gammla klasskompisar :) riktigt trevligt!
Tobbe åkte nyss iväg för att fiska, och jag ska ligga framför datorn och se lite filmer nu medans man får ha datorn :)
Ikväll blir dte en promenad också.. blev lite väl mycket kladdkaka igår. haha! inte bra inte bra..
Någon som har nå bra tips på vad man ska äta göra när man blir suuuuugen?
Många säger att man ska dricka ett glas vatten., men de hjälper ju knappast mitt sockerbehov..
och nå moröter elelr sådant har vi inte heller hemma.. kanske måste köpa hem sådana... Nu sitte rjag iallfall och äter vindruvor.. dock är dom sura och inte speciellt goda.. men måste äta nått...


2009-07-01 16:33:45 Vardagen Kommentarer:[1]


När Playboy Mansions favorittjej Shelley (Anna Faris), blir utsparkad från stans hetaste palats, känner hon sig allt annat än bekväm i Beverly Hills djungel. Men när hon träffar de misslyckade tjejerna i studentföreningen Zeta Alpha Zeta, upptäcker hon att hon faktiskt kan göra nytta. Info är tagen från disc shop.se! Över 18.000 titlar i lager. Leverans nästa dag om du beställer före 16.00. När Shelley dessutom träffar en snygging värd att hålla fast vid, har hon plötsligt något att kämpa för och chansen till ett riktigt liv i den riktiga världen. Men nu gäller det att "förvandla" de andra tjejerna och göra Zeta till skolans mest populära förening innan universitetet slänger ut dem. En galen nyrenovering står för dörren och kommer att bjuda på många gapskratt!

Skådespelare:

Anna Faris - Shelley Darlingson
Colin Hanks - Oliver
Emma Stone - Natalie
Kat Dennings - Mona

Hugh M. Hefner - Himself (as Hugh Hefner)
Christopher McDonald - Dean Simmons
Beverly D'Angelo - Mrs. Hagstrom
Katharine McPhee - Harmony

Rumer Willis -Joanne

Kiely Williams - Lilly
Dana Goodman -Carrie Mae

Kimberly Makkouk - Tanya
Monet Mazur - Cassandra
Tyson Ritter - Colby

Sarah Wright - Ashley
Rachel Specter -Courtney
Owen Benjamin - Marvin


2009-07-01 16:21:39 Vardagen Kommentarer:[1]
känns ju knappats som juli.. redan?
och vilket väder.. fattas bara EN sak.. en pool eller stranden precis utanför dörren.. då hade vi verkligen vart utomlands :) jobbigt på nätterna bara.. fast man bara har lakan som täcke så håller man på dör av svett..
men inte ska jag klaga inte. älskar detta väder.. fast ja, idag har det regna och åska och haft sig men det kan vara skönt med en sådan dag lite då och då också (: hoppas på fint väder imorgon igen så man kan åka till stranden och bli mer brun :)

Halmstad börjar närma sig med stormsteg.. på måndag kommer det någon och kollar på våran lägenhet och vi ska vell förmodligen ring apå en lägenhet nästa vecka, kanske redan denna vecka.. vi har funderat på att kanske köpa oss en lägenhet.. är så svårt att få tag på en annars.. men ja vi märker vell inom någon vecka hur det blir (:
folk har frågat mig hur stort halmstad är, jag har inte haft en susning då jag aldrig vart där i min "äldre" dar.. men har läst lite på deras hemsida. och det är ungefär lika som gävle.. :) längtar så enormt! en ny start? :)
och få inreda en helt ny lägenhet! underbart!

nu ska jag lägga mig i sängen och se ungamödrar som börjar snart :)