2010-07-29 00:03:55 Musik Kommentarer:[0]


2010-07-28 23:56:14 Musik Kommentarer:[0]

If you know how this is
Gonna see it's not that easy
Don't stop get it till it's done
From where you are or have begun
I said keep on try a little harder to see everything you need to be
Believe in your dreams
That you see when you're asleep



Foto; Sofia Forslund


2010-07-19 20:45:10 Nisse Kommentarer:[0]


2010-07-18 22:18:23 Vardagen Kommentarer:[1]
Mina designade sko på NELLY.COM

Rösta (: 


2010-07-18 21:02:47 Vardagen Kommentarer:[0]
Mina designade sko på NELLY.COM


Rösta vettja ;D 


2010-07-18 13:14:13 Vardagen Kommentarer:[1]
Igår fyllde jag 22 år. hela 22 år.
Jobbade 10-15. Ja jag har fått jobb! :) härligt härligt..
Sen åt vi jordgubbstårta och drack monë.. gott!!
Kvällen beståd av cider, vitt vin och rose.
Och nya skor från nellys, en stor goodie bag och massa folk!

Idag tar vi det lugnt i soffan, gästerna har åkt hem så nu känns det som hemma igen (:
Har haft en riktigt rolig vecka!
Imorgon väntas mer jobb.


2010-07-15 11:40:13 Foto Kommentarer:[0]

Igår låg vi på stranden några timmar, vilket resulterade i att jag såg ut som en kräfta.. inte för jag trodde annat men idag är jag inte alls lika röd. det är så himmla skönt, 1-2 dagar efter blir jag brun.. :) underbart. tycker synd om tobbe som jobbar hela dagarna och inte har fått nå färg alls. på kvällen när alla drog tillbaka till tylösand stanna jag hemma. kan bli jobbigt när man är van att vara ensam och sen får vi gäster en hel vecka. inte en ensam stund. Så det var skönt (:

idag vet jag inte alls vad vi ska hitta på. det regna imorse när vi hade tänkt att åka till stranden. men det återstår att se. skulle vara skönt med en dag inne bara också.









Foto; Sofia Forslund


2010-07-14 20:45:58 Foto Kommentarer:[0]


Foto: Julia Lindberg


Igår kväll tog vi oss en promenad på stranden innan hemfärd. så himla fint här. Idag ser jag ut som en kräfta efter att ha legat på stranden några timmar.. Kommer mer uppdatering och bilder början av nästa vecka, annars finns många bilder på facebook.



Foto: Sofia Forslund


2010-07-11 15:53:24 Vardagen Kommentarer:[0]

Idag får vi gäster, hjärtats föräldrar har hyrt stuga ute i tylösand. Hans bror och flickvänn följer också med och kommer bo här hemma, dom stannar en hel vecka. Så förhoppningsvis blir det mycket gjort och massa bilder :) Ska ta och ladda kameran bara. Tobbes pappa har köpt systemkamera som han skulle t amed isg, så hoppas han gjort det så man kan ta nå riktigt fina bilder :)

Idag när vi vakna var det ut med nisse det första jag gjorde, det var ganska skönt inne men så fort jag öppnar dörren är det som en bastu. 30 grader ute i skuggan! helt sjukt.. om endå solen vart framme och man hade haft tid att legat ute och solat hade denna dag varit underbar.
Tycker synd om nisse också, klippte han igår så han skulel få det lite lättare, men han vill knappt gå ut den ligger han helt avslagen på soffan.. Lär se till att han får i sig vatten iallafall.

Har precis hoppat ur från duschen så nu ska jag strax fixa mig sen kommer dom och hämtar oss så ska vi till deras stuga och grilla och umgås sen ikväll blir vi här hemma och ska kika på fotbollen :) Kommer bli en spännande match hoppas jag. Det trodde jag matchen mellan tyskland och spanien skulle bli också, men den var så händelselös, så den vart tråkig. Så jag hoppas mer på denna match.


Nyklippt Nisse :)


2010-07-09 22:55:09 Musik Kommentarer:[0]

Eminem feat. Rhianna - Love the way you lie


2010-07-09 22:14:17 Film tips Kommentarer:[0]

Rekomenaderar!

Handling:
Den sanna historien om Michael Oher, en hemlös afro-amerikansk yngling från ett trasigt hem, som tas in av familjen Touhy, en välbärgad, vit familj, som hjälper honom att uppnå sin fulla potential.


Skådespelare:
Sandra Bullock - Leigh Anne Tuohy
Tim McGraw - Sean Tuohy
Quinton Aaron - Michael Oher
Jae Head - S.J. Tuohy
Lily Collins - Collins Tuohy
Ray McKinnon - Coach Burt Cotton
Kim Dickens - Mrs. Boswell
Adriane Lenox - Denise Oher
Kathy Bates -  Miss Sue
Catherine Dyer - Mrs. Smith
Andy Stahl - Principal Sandstrom
Mfl.


2010-07-09 22:12:08 Film tips Kommentarer:[0]

 

Handling:
Beth är en ambitiös och kärlekstörstande kvinna från New York som under ett besök i romantiska Rom stjäl magiska mynt ur en berömd fontän. Hon upptäcker dock snart att hon befinner sig i en bisarr situation - hon förföljs nämligen av en rad hetlevrade firare - de vars mynt hon tog ur fontänen. Men när en charmig reporter börjar uppvakta henne börjar hon tvivla på kärleken.

Skådespelare:
Kristen Bell - Beth
Josh Duhamel - Nick
Anjelica Huston - Celeste
Will Arnett - Antonio
Jon Heder - Lance
Dax Shepard - Gale
Alexis Dziena - Joan
Kate Micucci - Stacy
Peggy Lipton - Priscilla
Luca Calvani - Umberto
Bobby Moynihan - Puck
Kristen Schaal - llona
Lee Pace - Brady Scaks
Mfl..


2010-07-08 20:37:13 Vardagen Kommentarer:[1]

Nu sitte rjag här igen och tänkte slänga in ett inlägg, men jag har inte en aning om vad jag ska skriva. Blir så när man har ett händelselöst liv. Hjärtat har vart på jobbet hela dagen, jag har faktiskt rensat i garderoben, då det stod massa skit där inne som ska upp på vinden, nu står allt i hallen istället. tänkte ta hjälp av tobbe, slipper jag gå fler gånger :) Imorgon ska jag forsätta med resten av lägenheten för på lördag får vi besök i en hel vecka! (: Skulle ha vart på bio igår också, nya twilight filmen Eclipse. Men jag hade sovit 3 timmar den natten vaknat upp med sådana magsmärtor att jag satt i duschen 1 timme och kunde inte ligga stilla i mer en några sekunder i 3 timmar höll jag på. då had ejag fått i mig några värktabeltter också, sen somna jag till slut, men var helt slut hela dagn så jag stanna hemma och kika på filmen på datorn istället. det funka det också, jag har iallafall sett den. jag vet inte vad jag tycker, den var bra. Men jag längtar som tusan tills dom två sista filmerna kommer..


2010-07-08 01:16:04 Vardagen Kommentarer:[0]
Oh, sedär. Ett inlägg.
Har inte alls orkat uppdatera på sistone. Då jag vet att dom flesta runt om mig läser denna blogg, och sen får man "skit" för det man skriver?
jag tröttna och sluta skriva. och det har vart skönt på ett sätt. Sedan att solen har varit framme och det har vart vart på sista tiden gör också mycket till att jag inte skrivit.

Jag har fortfarande inte bestämmt mig m jag kommer ta ett långre uppehåll över sommaren, elle rom jag kanske forsätter, tiden får utse det.
Sen vet jag att vissa av er också vill ha en ny design. Jag vill mer en gärna ge er en, speciellt dig Sofia. Men jag har absolut ingen ork, inte så mycket tid just nu heller. Men jag lovar. Så fort jag får ork och tid ska jag göra en åt dig.

Äntligen har jag också ksaffat mig en vänn här nere.. nu när tiden börjar rusa iväg mot flytt hemmåt igen. Vilket har fått mig att vilja stanna här. Vad ska jag hem och göra? De gånger jag har vart hem och hälsat på har det kännts bra, men kännslan har alltid funnits där, jag har längtat tillbaka hit. När vi bodde i sandviken längta jag bara därifrån. Nu har jag snart bott borta i 1år, och jag längtar inte tillbaka. det enda som sakas är mina underbara flickor och min familj. Det är inte alls kul och komma hem och mitt lilla hjärta hjalmar är blyg för en, då får jag ont i hjärtat.

Så just nu, försöker jag fixa jobb och fixa skola. Då kanske jag kan övertala min underbara pojkvänn om att vi borde stanna. Vilket lär hända denna vecka. Då vi nästa vecka får besök av mäklare som ska knäppa kort på lägenheten. Men kämpa på.. jag vill och jag ska! Jag tänker inte flytta hem igen, det är en sak som är säkert.

Under midsommarn hade vi gävle besök här nere. det var en helt underbar helg, har nog aldrig skrattat så mycket. riktigt goa killar!

Hjärtat har också börjar sin praktik nu, inne på sin andra vecka. pendlar mellan halmstad och göteborg. Riktigt duktigt av honom. Men han trivs riktigt bra och det är skönt dte iallafall..


I helgen var jag och Matilda till Tylösand också.. riktigt fin strand och packat med folk! underbart..

                     Tog detta ganska sent, så här syns det inte hur mycket folk det egentligen var..

I måndags fyllde hjärtat 26år också, han jobbade hela dagen sen på kvällen åkte vi hem till några vänner som bjöd oss på tre rätters middag, drack vin och prata.. Jätte trevligt hade vi.

Bara 1½vecka kvar till jag fyller.. 22år. usch, nu får tiden mer en gärna stanna! :)

Nu vet ni lite vad som hänt m.m.. Får se om det kommer ne ny uppdatering snart..