2010-01-30 02:43:50 Nisse Kommentarer:[1]

Busa med Nisse i sängen tidigare idag. Gud så flummig han är ibland min älskling.
Idag har det bara varit lugnt, tog en promenad senare på dagen och handla lite. Vilket sluta med att jag fick skäll av en tant för att jag lämnat Nisse ute i kylan 3 minuter. Vilket fick mig att bara bubbla av ilska.
Det värsta som finns, är när någon annan ska komma och säga hur man sk agöra och inte göra. Iallafall inte när man bett om det! Fy och tvi för sådana.

Var trött efter denna vecka så jag somna vid 21 tiden, vilket var skönt till tobbe kom och fråga om jag verkligen skulle sova såhär tidigt, och då var klockan 00 då jag hunnit sova 3 timmar och vart jätte pigg när han väckte mig. Så nu sitte rjag här. Klarvaken kl 03 på natten. Gud så roligt!

Hoppa sjag kan somna snart för idag ska jag iväg och simma igen. Om jag nu kommer somna.


2010-01-28 17:31:59 Vardagen Kommentarer:[0]
Jag ska vara med i min första blogg tävlig.
Då jag aldrig i hela mitt liv haft ett läppstift, så tyckte jag att detta kan vara en bra start ;)

Var med du också!


2010-01-28 13:59:57 Foto Kommentarer:[0]

Igår





Idag



2010-01-25 00:29:49 Vardagen Kommentarer:[0]
Yes! Det går sakta men säkert fram. Hoppas jag!
Klockan börjar bli mycket och jag börjar bli trött. Blir nog sängen snart, lite små pill i bloggen först hade jag tänkt.

Suttit och kikat på Gina tricot´s hemsida nyss, och hitta en klänning och jeans leggings som jag är sugen på. Får se om jag slår till eller inte. Vad tycker ni?





På tal om beställa. min H&M beställning ser inte alls ut som den gjorde från början. Har avbeställt vissa saker och lagt till andra. Känns dumt att köpa kläder när jag ska börja träna och gå ner i vikt. SÅ det blir saker jag behöver, väska, solglasögon m.m

Imorgon blir det [förhoppningsvis] första simturen!
Ska också passa på att sola, kan ju inte gå runt och vara såhär blek.


2010-01-23 20:05:43 Vardagen Kommentarer:[2]

Sen jag startade min blogg har jag fått ett antal nya läsare & jag tänkte berätta lite om mig själv så att dem som är intresserade får lära känna mig lite bättre! om ni undrar nåt mer så är det bara att slänga fram en kommentar!


Bakgrund
jag är född & uppvuxen i Sandviken, med mamma, hennes sambo och tre av mina fem syskon.


Boende
jag bor just nu i halmstad med min sambo & hunden Nisse.


Familj
mina föräldrar flytta ifrån varandra när jag var runt 1års åldern. Jag har 5 syskon vid namn Alice 14år, Stina 13år & Hjalmar 4år från mammas sida. Maja 11år & Sebastian (4år) från pappas sida. Det skiljer sig ganska många år mellan mig och mina syskon, då mamma fick mig redan vid 18 års ålder.

Jobb & utbildning
jag har gått barn och fritidsprogrammet & led varje dag. Då jag valde helt fel linje, men hur lätt ska det vara att välja sitt framtidsyrke vid ynka 15/16års ålder? Då jag knappt var i skolan pga. Vissa omständigheter m.m. så fick jag inte alls bra betyg, vilket jag nu pluggar på distans genom NTI skolan. Vad min dröm leder vet jag exakt inte ännu, men något jag är intresserad utav är hundar och handel. Så på nått sätt ska man väll kunna kompromissa dessa intressen. Men till vad, vet jag ännu inte.

Framtidsplaner & drömmar
Framtidsplaner är något jag bara drömmer om. Alltså mina drömmar, Som jag skrev tidigare skulle jag vilja jobba inom handel eller med hundar på något sätt. En stor dröm är att någon gång i mitt liv, kunna driva en liten kennel. också vill jag bli kär & lycklig förstås! bröllop & barn är någonting som jag funderar på varje dag. Silikonbröst vill jag skaffa så snabbt som möjligt.

Civilstatus & förhållanden
jag har haft 2 seriösa förhållande. Det första var med en kille som hette Niklas. Vi träffades när jag var 15 & höll ihop i nästan 2½ år. Vi gjorde slut för att vi växte ifrån varandra. 1 år senare efter vårt breakup träffade jag Tobias, som jag fortfarande är tillsammans med. Vi har vart tillsammans sedan 1 maj -07 och är nu sambos sen ett år tillbaka.

Intressen jag tycker om att bara ligga i soffan och mysa. Älskar att titta på film, och det ska då vara drama eller komedi. Krigar filmer tycker jag inte alls om. Nått som händer varje löning är att jag tok shoppar. Alldeles för mycket för min plånbok. Kan också tycka om att äta kex, vindruvor och dricka ett glas vitt med vännerna!

Personlighet jag är öppen som en bok & det krävs mycket för att göra mig röd om kinderna. Jag är bestämd samt djup tänkare. Jag gillar att mysa hemma med en film lika mycket som jag gillar att göra mig vacker i 2 timmar för att sedan dricka cider & dansa ihjäl mig på stan.

Musiksmak Britney Spears, Beyoncé, Chris Brown, Neyo, rihanna, flo rida, t-pain osv.

Träning jag har aldrig vart den som tränat, men ska sätta igång med simning nu!

 


2010-01-23 15:11:13 Vardagen Kommentarer:[0]
Häromdagen fick våran bärbara dator nå spratt och vill inte alls funka som den ska. Så vi måste ta och lämna in den.. Det jag mest är rädd för är att allt ska försvinna. För dum som jag har vart har jag inte för över varken bilder eller dokument till någon annan hårddisk elelr cd. så allt går förlorat om vi måste tömma den. Vilket jag är livrädd för. Då det finns bilder på den datorn som jag verkligen inte vill förlora! :(






Märkte att min design kommer ta längre tid en väntat då jag lär göra den på denna dator. Så fixa headern så ni förstår vad som pågår, så jag fortfarande kan forsätta skriva här..  :)


2010-01-20 13:54:24 Blogg design Kommentarer:[1]


2010-01-19 13:17:25 Nisse Kommentarer:[0]



Vann en auktion på
tradera tidigare, en tröja från märket Puppia där nypriset är ca 300:- Jag vann den för 71 kr! det kallar jag ett kap. Fick precis hem den och testa den på Nisse, och den passa perfekt. Det enda jag har en synpunkt på är att jag trodde tröjan skulle vara tjockare!



(Ursäkta röran i bakrunden)



Fick också hem min bikini idag, fast har inte testat den en! Hoppas den passar nu bara för jag är verkligen jätte motiverad till att börja simma/träna nu. Jag hoppas bara ett visst problem inte får allt att bli helt skit nu.


2010-01-17 03:21:11 Musik Kommentarer:[1]


2010-01-15 17:49:42 Nisse Kommentarer:[2]
Blir en lugn fredag med massa The O.C och The big bang theory! :)
Har kikat runt och funderar på att köpa The O.C boxarna, alla säsongerna. Skulle sitta fint i min dvd samling!
Har också hittat en telefon jag vill köpa, får se om någon timme om jag köpt den eller inte. Skulle verkligen behöva en ny.

Sen igår satt jag och älsklingen och prata lite om hundar, då jag gärna skulle vilja ha en till,
så nisse får lite sällskap. Inget vi ska skaffa just nu, men bra att planera. Vi har pratat om det innan också, men aldrig kommit fram till vad vi vill ha för ras. Vi har så olika tycken när det gäller vad vi ska ha den till och vad hur den ser ut. Men igår kom vi fram till att när vi bestämmer oss för att skaffa oss en till hund, Kommer det bli en Fransk bulldog. Jag har fastnat totalt för deras utseénde men också att det är en väldigt envis och stor hund i ett litet format.


Hitta också ett jätte sött videoklipp på youtube, som jag bara måste lägga ut!


2010-01-12 16:19:31 Kommentarer:[0]

Har länge funderat på att skaffa ny mobil, men inte direkt vetat vad jag velat haft.
Nu har jag kikat på dessa tre modeller;


1.






2.






3.





Är det någon av mina läsare som kan eller vet någonting om dessa, kommentera gärna då! (:


2010-01-12 12:59:24 Vardagen Kommentarer:[1]
Igår köpte jag även hårfärg, lära fixa till min utväxt, fy så jag hatar när dne kommer fram. Sofia var sugen och se hur det såg ut. Så här får ni en färsk bild, tagen för 2 min sen! :) Nu ska jag ut och busa med nisse. Har fortfarande inte hittat laddaren, blir galen. Kanon väder ute då vill man ju ta massa bilder!!



2010-01-10 22:40:38 Vardagen Kommentarer:[0]
Idag har jag diskat och haft mig, sedan suttit på denna stol i fyra timmar och haft matte prov.
Vilket har gett mig ännu en ny knöl i ryggen, ska be snällt att tobbe ska massera bort den senare :)
Just nu är det johan falk på tv;n som jag hade tänkt tittat på. Men märkte att jag hade sett den så nu sitte rjag här framför datorn och kikar lite. Har budat hem en ny tröja åt Nisse på tradera idag också. Hna går bara runt och fryser, en riktig fryskille det där. hehe! men 71kr för en tröja som kosta 300:- på affären är en ganska bra deal!

Imorgon börjar tobbe skolan, och jag ska och simma för första gången, det kommer kännas underbart! (:


20100110


2010-01-08 16:10:20 Film tips Kommentarer:[1]

 

 

Och nu ska vi se denna;

 

 


2010-01-08 16:00:46 Vardagen Kommentarer:[0]
Har ju inte blivit mycket skrivande här på sista tiden.. Men ska försöka komma igång igen så gott det går, kommer bli bättre nästa vecka då tobbe börjar skolan. Nu gör vi saker tlsm om dagarna, fast det mesta kanske består av film, då vi håller på kikar igenom alla harry potter filmer! :) Alltid nått! Igår vart det två promenader också.

På måndag ska jag till badhuset och börja med min träning. Ska börja med att simma varannan dag i nästan 3 veckor. dom dagar jag inte simmar ska jag ta en promenad, om det inte är för kallt! Men här hemma ligger tempratueren mellan 0 till -12 ungifär. jätte varierande! Skönt att inte ha lika kallt som er hemma i Sandviken iallafall! Men träningen, efter dessa tre veckor med simmande, så kommer jag som det ser ut nu att forsätta med gym istället för simmning, får s ehur kroppen känns! Men nu sk ajag verkligen ta tag i detta, går ju inte att se ut såhär.

Och till den som försökt nått mig, jag har mobilen kvar i sandviken! Mamma ska försöka hämta den i helkgen och sedan skicka ner den. Om inte så får jag ny mobil ´nästa vecka eller slutet av denna månad.. Måste ha en ny fast jag får ner den mobil jag har idag.

Har heller inte orkat letat på mina nycklar, vilket jag vet att jag packa ner och stängde dragkedjan. Men i vilken av alla väskor? Jag är helt värdelös på att leta saker, jag erkänner! 


När man minst anar det så ploppar tankarna upp igen. Kan dom inte komma tillbaka då det är den rätta tiden? Men när är det?!



2010-01-03 23:28:38 Kommentarer:[0]
Har också fixat förstoringarna på Nisse! Här har ni en av dom..


2010-01-01 23:27:05 Vardagen Kommentarer:[1]
Sitter halvdöd framför datorn, ska strax krypa i säng! Ska upp kl 07 imorgon för att sedan åka hem till halmstad igen :) Äntligen! Ska blir riktigt skönt att få komma tillbaka till vardagen..

Nyår igår, nykter dag för mig och några vänner, splade spel och åkte runt till olika fester och sa hej. Man är ju sjuk så kännde inte alls för att ta till flaskan! Men trevligt hade jag (:

Så nu när vi kommer hem ska vi tapetsera om i vardagsrummet, efter det kommer jag kunna sitta vid datorn om dagarna igen (: uppdatera massa samtidigt uppdatera mig i mina bloggar jag läser, har verkligen saknat det! (: