2009-10-31 21:19:02 Vardagen Kommentarer:[0]

Hittade några tröjor och små saker till Nisse. Men när jag går in och ska beställa då sluta internet funka, så får gå in imorgon och beställa. La mig i sängen och kika en film istället, den kommer upp som filmtips imorgon.
Blir inge mer sittandes framför denna dator mer ikväll, då tobbe ska sätta sig och spela lite poker och jag ska se en film på tvn, riktig filmnörd jag.


2009-10-31 18:26:50 Nisse Kommentarer:[0]



Sitter och kikar lite på kläder åt Nisse.  
Det börjar närma sig vintern och denna gosse är väldigt fryssen av sig.
Då jag köpte en bok i våras så jag själv kan sy kläder åt honom så vill jag köpa någon jacka också.
Får se vad jag hittar..

Bra sugen på denna.. Men ska kika vidare
 


2009-10-31 00:01:29 Kommentarer:[1]

Då jag har en kär vän som gillar färgen orange, tänkte jag ge henne lite insperation!




2009-10-30 23:56:28 Vardagen Kommentarer:[0]

Vakna med tjock hals, snuvig och världens huvudvärk. Men det var bara att kliva upp och ut med Nisse, som mer en gärna ville gå ut. söt hunden. Tobbe fick samtal från en i hans klass som ville ner på stan och hämta sin cykel och sedan äta lunch så vi hängde på, inte för att jag alls var på humör då jag mådde som jag måsse. Men dom killarna mådde inte bättre en mig, Tobbe var jätte bakis och klasskompisen också, samt att han hade fått en glasflaksa igår, så han fick gå runt med svullet öga. Vackert. Gick till nå pizza och kebab ställe och åt, pizzan var tunn som papper men den gick i, satt mest tyst för jag orka knappt öppna munnen.

Sedan tog vi oss förbi Johannes och Viktorias lägenhet, tobbe skulle hämta sin väska. Och gud så fin lägenhet! riktigt läckert planerad. Jag vill bara börja göra om här hemma, det kliar i mina fingar.

Efter vi sagt hejdå tog vi oss runt i lite affärer för att hitta en jacka åt Tobbe. Vilket inte alls var det lättaste, mister kräsen. Men till slut hittadde jag en riktigt fin jacka vilket ledde till ett köp. Strosa runt lite mer och köpte lite vantar, strumpor och kallingar åt honom också innan det bar hemmåt. Fryssen till 100 bädda jag ner mig under täcket för att kika lite film, What a girl wants.

För någon timme sedan åkte vi till Maxi och köpte lite gott, jag hade ett sug efter cola. Som när man är bakis. Blev lite vindruvor, chips och en film för mig också, och en tidning, Allt i hemmet. Jag behöver insperation, jag måste hitta det där lilla extra som jag verkligen fastnar för. Och sen är det ju inte bara jag som ska fastna för det, utan min kära sambo också. Vilket inte alls är så lätt, där man jämt får svaret mm.


2009-10-30 00:18:59 Vardagen Kommentarer:[0]
Denna dag har jag bara legat i sängen, känner mig fortfarande helt seg i kroppen. Halsen har nu också börjat krångla. Kollat massa film och bara myst med Nisse!
Tobbe kom hem efter skolan och börja göra iordning sig på en gång, han skulle på halloween fest så denna kväll har jag vart helt själv, får se om man kan umgås lite i helgen (: Imorgon blir det tvätt och städ iallfall, ska tvinga in han i köket, hoppas han är jätte bakis. Haha!




Nu ska jag lägga mig och se mer film, sedan en sista promenad med Nisse också innan man hoppar i säng på riktigt.


2009-10-30 00:12:45 Kommentarer:[0]




Hitta dessa söta tallrikar på Lagerhaus, fast jag vet inte om jag själv skulle vilja ha dom.
Då jag kan tycka att tallrikar ska vara enfärgade så man ser vad man äter för någonting. Men det skule enda vara kul att ha om man hade gäster hemma och när dom ätit upp maten så ser dom söta ugglor?
Vad tycker ni om dessa, är det någonting ni skulle kunna tänka er?


2009-10-29 19:05:18 Kommentarer:[2]




Jag är jätte sugen på färgen lila i något av våra rum
sedan tobbe börja prata om lila kuddar till soffan.
det är verkligen skit snyggt med lila!


2009-10-29 18:06:22 Film tips Kommentarer:[0]


Filmen är en pre-sequel och utspelar före de andra x-men filmerna. Året är 1845 i Kanada och James Howlett ser sin far bli mördad av vaktmästaren Thomas Logan. James ilska utlöser hans mutation och han dödar Thomas. I ögonblicket då James genomborrar Thomas med sin klor avslöjar han att han är James riktiga far. Och James flyr i rädsla med Thomas andra son, James halvbror Victor. Berättelsen rullar vidare med att de båda deltar i det Amerikanska inbördeskriget, första- och andra världskriget och även Vietnamkriget. Victor (Liev Schreiber) dödar en överordnad efter att brutit mot en order,då han försökt våldta en kvinnlig bybo. Victor och James (nu kallad James Logan Hugh Jackman) blir dömda till avrättning som misslyckas tack vare deras regenerativa förmåga ,varav de fängslas istället.

Creed och Logan tillfrågas av Major William Stryker (Danny Huston) om de vill ingå i ett specialteam, vilket båda godtar. Under deras första uppdrag i Nigeria letar de efter ett värdefullt föremål. Som visar sig vara ett meteorfragment. Men byborna vägrar att berätta var föremålet befinner sig, eftersom det är heligt ting för dom. Stryker beordrar då teamet att döda byborna men Logan stoppar dem och överger teamet.

Sex år senare bor Logan i de kanadensiska bergen tillsammans med sin flickvän Kayla Silverfox (Lynn Collins), men hon blir överfallen och mördad av Creed. Driven av ilska och hämnd utmanar Logan Creed, men han är för stark och besegrar Logan. Senare när Logan vaknar upp på sjukhus, besöks han av Stryker, som erbjuder honom ett sätt att besegra Creed. En hämndlysten Logan ser det som sitt enda alternativ och går med på Strykers erbjudande. Det meteorfragment de fann i Afrika lyckades det utvinna en metall, som näst intill är oförstörbar som går under namnet (Adamantinium).Genom ett riskfyllt och komplicerat ingrepp "ersätter" de Logans skelett med denna metall. Logan är nära döden men ilskan får honom att vakna till liv. Det visar sig att Stryker har utnyttjat Logans vrede över Kaylas död för att få honom att genomgå detta ingrepp och även kontrollera honom. Tyvärr lyckas inte det sistnämnda och den ilska Stryker velat väcka hos Logan, som Logan ständigt hållt tillbaka vaknar till liv men som är utom Strykers kontroll och med hjälp av sitt nya skelett lyckas Logan att fly.

Logan kontaktar en av sina gamla kollegor för information om Creed och Stryker. När Logan träffar Dukes aka "The Blob" (Kevin Durand) säger han till Logan att Creed har samarbetat med Stryker för att fånga in mutanter. För att sedan kombinera deras krafter för att skapa en "mutantdödare". Experimenten sker på en plats som kallas Ön (vilket är den avstängda kärnkraftverket Three Mile Island). Logan tar sig till ön med mutanten Gambit. Logan får reda på att Kayla lever; hon spelade bara död. Men hon gjorde det för att rädda sin syster. När Logan räddar Kaylas syster och flera barnmutanter kommer en ny mutant kallad Weapon XI som är en av Logans tidigare kollegor blandad med andra mutanters DNA. Logan slåss mot mutanten men den är för stark. Då Logan får hjälp av Creed lyckas de döda Weapon XI. Creed flyr och Logan blir skjuten av Stryker som använder adamantiumkulor som raderar Logans minne. Filmen slutar med att Logan ser Kayla död (hon blir skjuten av Strykers soldater tidigare i filmen och förblöder) och stänger hennes ögon utan att veta vem hon är. Logan flyr från ön och ska försöka återuppbygga sina minnen.

Creed och Logan tillfrågas av Major William Stryker (Danny Huston) om de vill ingå i ett specialteam, vilket båda godtar. Under deras första uppdrag i Nigeria letar de efter ett värdefullt föremål. Som visar sig vara ett meteorfragment. Men byborna vägrar att berätta var föremålet befinner sig, eftersom det är heligt ting för dom. Stryker beordrar då teamet att döda byborna men Logan stoppar dem och överger teamet.


Skådespelare:
Hugh Jackman
- James "Logan" Howlett/Wolverine
Liev Schreiber - Victor Creed/Sabretooth
Danny Huston - William Stryker
Will.i.am - John Wraith/Kestrel
Lynn Collins - Kayla Silverfox
Kevin Durand - Fred Dukes/Blob
Dominic Monaghan - Chris Bradley/Bolt
Taylor Kitsch - Remy LeBeau/Gambit
Daniel Henney - David North/Agent Zero
Ryan Reynolds - Wade Wilson/Deadpool
Scott Adkins - Weapon XI
Tim Pocock - Scott Summers
Tahyna Tozzi - Emma Frost

(Källa)


2009-10-28 18:45:41 Film tips Kommentarer:[0]





Handling:

Dakota Skye är 17 år gammal och har en superhjältekraft. Hon kan se sanningen bakom alla lögner. Eftersom alla ljuger har Dakota blivit bitter och apatisk mot världen, men en dag kommer Jonah till stan. Han är annorlunda.

Skådespelare:
Eileen April Boylan - Dakota Skye
Ian Nelson - Jonah Moreno
J.B. Ghuman Jr. - Kevin Miles
Scott F. Anderson - Casey
Calico Cooper - Heather
Bay Dariz - Jacob
Lori Decker - Sarah
Zacry Fox - Dan
Dominique Generaux - Beth
Lou Grande - Terry
Destiny Hyden - Denise
Carol Woodburn - Dakota's Mom
Carbon Therrien - Chris
Cole Whittstruck - Mark
Mfl.

2009-10-28 15:57:56 Vardagen Kommentarer:[0]

Idag har jag kännt mig helt nere, tänkte först att det var att jag sovit för länge. Det brukar hända nu när jag bara går hemma. Men ögonlocken bara hänger på mig, världens huvudvärk och huvudet är tungt som en sten. Tog mig en promenad och handla lite, det känndes som om jag gick i sömnen! Så tror jag håller på bli sjuk.. Hoppas det är över till på måndag iallfall då jag börjar plugga igen. Så ska lägga mig i sängen och bara bli frisk!


Såhär här känner jag mig;


2009-10-28 15:51:24 Vardagen Kommentarer:[0]

Ska ni ta vaccin för svininfluensan? Jag har ingen anning och jag kan verkligen inte bestämma mig. ena dagen vill jag och ena dagen vägrar jag. Idag hitta jag denna video, och när jag ser detta så skulel det aldrig falla mig in och ta den!




2009-10-28 14:02:50 Kommentarer:[0]

Var nyss in på Nelly's hemsida och hitta denna underbara klänning, endast 299:-.
Funderar väldigt mycket på att beställa den, det enda som säger imot är att jag hatar att köpa kläder på nätet då jag kanske inte köper rätt strl eller att den passar och det är drygt att skicka tillbaka!


2009-10-27 16:40:12 Kommentarer:[0]

Är det inte ganska surt när man sitter och ska beställa massa kläder, och vissa av kläderna inte finns förens om någon månad?! Gick in på H&M's hemsida och tänkte beställa lite träningskläder, men då jag går till kassan och ska fixa alla uppgiter och så, Nä då är det EN sak som inte finns förens i januari och det förstörde alltihopa. Det gjorde mig inte på bra humör..

Så gick in på skopunktens hemsida och kika lite, hitta väldigt mycket fina skor. Men så såg jag att dom finns tydligen här nere i halmstad, så då kan jag lika gärna åka dit (:

   






Har också fastnat i en ny serie igen.. dock tycker jag den spårat ut riktigt mycket, men hoppas verkligen dom tar tag i det.. serien heter iallafall 90210, tror det är ganska många som känner igen den och ser den..


2009-10-25 14:18:21 Blogg design Kommentarer:[0]
Håller på och ska fixa till min meny som vägrar bli som jag vill. När jag sedan måste hitta en kod, så finns den inte?! vad är det för feeeeeeeel?! orkar snart inte bry mig. haha!

2009-10-24 20:28:32 Vardagen Kommentarer:[0]
Igår kväll hade vi bestämt träff med en i Tobbes klass som också har en sambo. Vi skulle ut och käka på resturangen Chateau Lounge här i halmstad, men vi träffades 1½ timme innan och tog några glas på Morfars. Ett väldigt bra ställe i mitt tycke, som att sitta i någons vardagsrum skulle jag själv beskriva det! Ett bra första ställe att träffas på då man verkligen kunde slappna av. Och trevligt var det, var lite nervös innan då jag inte alls visste vad det var för folk. Och som dom flesta vet så är dte inte många tjejer som kommer överrens med vem som hällst. Men ja det var jätte trevligt och roligt! Jag tog mig bara ett glas vin där och kan ju säga det att jag drack vatten resten av kvällen ;)



Sedan tog vi oss till Chateau Lounge för att ta oss en matbit, alla utom Tobbe tog plankstek, han tog vildsvin vilket han ångrade när han såg potionen. Det såg ut som en barnpotion.. men vi tjjer vart mätta, Johannes(Tobbes klasskompis) var också lite mer hungrig. Så när vi betalat notan och begett oss till Harrys beställde dom in massa chicken wings och strips. Haha! Sedan begav sig Vicky (johannes sambo) till jobbet, jag vart kvar en stund med grabbarna tills dom skulle dra vidare, då tog jag cykeln hem och myste med Nisse (:

Men ja. En väldigt trevlig och lyckad kväll lär jag säga! Fick hennes nr sedan också så ska höra av mig i veckan! förhoppningsvis en ny kompis (:


2009-10-18 22:33:31 Vardagen Kommentarer:[1]

Tog över datorn en snabbis från Tobbe och satt mig och skrev ner alla ämnen jag vill och måste läsa för att få till mitt slutbetyg. Det är 3 ämnen som jag är tvungen att läsa, men sedan har jag lagt till ytligare ämnen som jag är intresserad utav. Handel och ekonomi ämnen. Sjukt skönt och slippa läsa nått man inte vill bara för att få till betygen, nu fanns det flera stycken ämnen jag ville läsa, men allt gick ihop väldigt bra! :) Så imorgon sticker jag iväg och fixar det! Längtar faktiskt en aning tills jag får börja.

Inte alls trött en heller, men ska nog lägga mig och se någon film och hoppa spå att somna till slut (:


2009-10-18 17:04:37 Blogg design Kommentarer:[2]
Jag har redan tröttnat på min design.. Vill ha en som jag verkligen fastnar för, så jag inte behöver byta så ofta.. Har gjort två stycken idag tänkte lägga ut dom här så får ni bestämma vilken av dom ni tycker
bara kommentera 1 eller 2.


1






2




Eller den jag har nu?   rösta!

2009-10-16 22:34:45 Kommentarer:[0]



För er intresserade, så är detta våran planlösning uppdelat på 50kvm.


2009-10-14 14:40:22 Vardagen Kommentarer:[1]
Har dukat upp med ett glas vatten, en sallad och datorn på bordet (brukar sitta i soffan eller sängen) tänkte sätta mig och fixa till min design som vägrar bli som jag vill att den ska bli (Menyn). Men när jag väl satte igång och gjorde om och höl på, vart det bara fel endå. Gör exakt som det står att jag ska göra, men endå blir det bara massa fel! och jag vet inte, har just nu ingen lust att ta tag i det så det vart inte som jag ville, ska försöka kolla med någon om hjälp med den. Lättast så, då kan man se också vad man gjorde för fel.

Igår var det riktigt höst väder här, löven börjar bli gula och falla från träden. Det var bara att sätta på sig halsduk, jacka och vantar. Gick ut på baksidan och platta till alla kartongerna som var där och plantera om lite blommor, då pelagonerna (stava?) ruttnat. Men det var skönt solen låg på, 11 grader och det är samma väder idag, fast idag ska jag nog stanna inne. Sitter vid matbordet vårat i vardagsrummet och kollar ut genom vårat stora fönster, bilarna åker förbi i full fart, ibland kommer det folk och går förbi. Men abslut ingen lust att gå ut och frysa.. Sitter och längtar bort till varmare breddgrader. 

Har börjar funderat på Julklappar, känns som jag inte vill vara i sista minuten. Då jag har dåligt med pengar och jag inte kan köpa allt för många och för stora paket. Ska nog ta tag i det nästa månad. Sedan fyller Mamma min i januari, 40år. Och jag har en sjukt bra ideé på en present till henne. Men jag vet inte om jag kan genomföra det. Men ja, om jag får ett jobb, vet jag exakt vad hon ska få! Kan inte skriva det här då hon läser :)

2009-10-10 16:48:28 Tv- Serie Kommentarer:[1]

Somna inte förens kl 06 imorse. Kunde verkligen inte somna pga, vissa saker. Men kl 10 vart jag väckt av älsklingen med lite frukost på sängen! det uppskattades :) Myste lite i soffan och kika film sedan tog jag mig en liten promenad med Nisse. Så skönt ute, fast solen inte har tittat fram en. Vad händer för er denna helg? Själv ska jag nog bara ligga i soffan och kika på min serie som vanligt. Tobbe ska kolla på fotboll, inget som intresserar mig sådär 100%.

Serien jag följer just nu heter wildfire, började se den i våras på tv;n och följde den så gott jag kunde. Men så vart det säsongsuppehåll, och nu har den börjar igen, fast jag har inte alls följt med enda från början. Så jag tänkte att jag skulle börja se den från början, och nu ska jag börja på säsong 3 (: Inte så många avsnitt i varje säsong.. riktiga snyggingar är det i serien också. men kanske inte så mycket för er om ni inte gillar hästar, då serien handlar om en hästranch m.m.

handling:
Kris Furillo är en tuff tjej som fått en dålig start i livet. Hon släpps från ungdomsfängelset på villkor att hon börjar jobba på en hästranch som ägs av familjen Ritter. Men sitt förflutna kan hon inte kom
ma undan, och familjens söner dras ständigt till henne. I rollerna: Genevieve Cortese, Ryan Sypek, Nicole Tubiola, Micah Alberti.





Nu ska jag be Tobbe laga lite mat, ska göra egna hamburgare med strips, sedan en efterätt som består av granatäppel milkshake(?) Gott gott gott..


2009-10-09 16:18:53 Kommentarer:[1]

God eftermiddag...

Idag knäppte jag lite bilder..
Kännde att det var dags och visa lite mer av lägenheten! Kanske inte den bästa kvaliteén pga. att det är knäppt med mobilkamera. Våran kamera är på lagning, så om en månad eller så kanske jag kan bjuda på bätte kort!









Så klart att jag har en bild på hjalmar där.. Älsklingspojken!
Har två till bilder, fast ovanför sängen, som ni kan se på tidigare bild.
På ena kortet är Svea och andra kortet är från några år sedan, då de flesta
på mammas sida var i våran husvagn i edsken. Bara älskar det kortet, så fina minnen!




Sommaren 07 var jag och Tobbe i sthm bode på hotell och bara njöt, då hitta vi denna fina tavla. Men dum som vi var köpte vi aldrig någon ram till den, så den står fortfarande inplastad. Nu har vi sagt att vi ska leta på en ram så vi får upp den på väggen!  

 



Uteplatsen ser kanske inte så stor ut på denna bild. Men det är för att jag står mitt i, så den är dubbelt så stor åt andra hållet







Kommer att ta mer bilder snart igen, så fort jag får ordning på hallen (: Fast den ser ju förjävlig ut hur bra jag en får ordning på den.. Där ska det byggas om, göras klädkamare och massa annat.. Men det får ni se en annan dag! Nu ska jag gå och göra lite mat hade jag tänkt, tobbe var hungrig.


2009-10-06 12:45:41 Vardagen Kommentarer:[0]
Jag kan inte slita mig, minst 3 gånger om dagen måste jag gå in... Om jag så inte behöver, jag kanske måste vara in 1 gång om dagen.. haha! Men roligt är det också :)



Min fina farm :)



Nu ska jag kika lite serier, dom lär vell ha kommit ut nu.. Sedan ska jag hoppa in i duschen, ta mig ner på ams och sedan har jag informationsträff på ett jobb.. Alltid nått.
Hejs!


2009-10-04 20:01:40 Vardagen Kommentarer:[0]
Ja, det är ju som sagt storm här idag IGEN!
Kollade in på smhi´s hemsida och såg att vi har klass1 varning, det menas med;



Mycket hårda vindbyar
Rikligt regn

Är något som passar perfekt in här nere!


2009-10-03 20:46:10 Vardagen Kommentarer:[0]



Jag och tobbe tog oss in i köket och gjorde iordning jätte god
kyckling/wookgrönsaker med ris och sallad till..
Bestämde oss för att sätta oss vid
bordet och äta denna kväll så det vart lite mer "bara vi" :)
Mysigt och gott!


Nu ska jag ut med Nisse, och sedan blir det film (:



Nisse låg och sov häromdagen, så lära knäppa kort på han.. Han är ju bara för söt min lilla älskling.


2009-10-02 15:11:58 Kommentarer:[0]
Knäppt lite kort på halva vårat vardagsrum.. Det är typ det enda stället som är helt klart.. eller ja, nästan.




Ovanför byrån ska det vara en stor spegel, med en stor bred vit ram.
Den står fortfarande kvar i sandviken, men får förmodligen ner den i november (:



Nisse ville visa sin korg också (:


2009-10-01 20:21:02 Vardagen Kommentarer:[0]
Blev en promenad idag också, i 1 timme.. skönt, skönt! Vädret har vart jätte konstigt idag, soligt och fint hela dagen. Men då och då kom det in regn skurar och hagel, fast det var sol? så jag tog mig aldrig ner på stan och fixa det som skulel fixas.. istället tog jag upp lite kartonger på vinden och skruva upp två tavel hyllor och två tavlor. (: Vart bra bra.. Synd bara att jag lära berätta det för tobbe, han märkte det inte.. Killar...

Nej! just nu är jag less och vill bara hem! jag måste få längta hem ibland..
Ibland önskar jag att det hade kunnat varit tvärtom,
allt jag gått igenom, för hans skull!






Den framtid jag längtar efter ligger så långt bort..


2009-10-01 20:08:52 Musik Kommentarer:[0]



Shakira - she wolf



David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch


2009-10-01 00:08:14 Vardagen Kommentarer:[1]
Fick brev hem idag om att vårat internet kommit (vi har tidigare surfat på någon annans trådlösa) så bestämmde vi oss för att ta en promenad samtidigt.. vi kolla upp vart det låg, och det låg tydligen 3,6 km från våran lägenhet.. det skulle ju endå bli 7,2km så det skulle ju bli en lång promenad..

När vi sedan kommer fram dit vi trodde det var, så fanns det inte alls något OKQ8.. Tobbe kollade upp på sin mobil, fixa GPS;en och följde den.. den visa oss TILLBAKA. när vi sedan är på väg hem från OkQ8, är det bara 900m från oss! haha! gud så jag skratta.. undra hur många gånger vi kommer gå fel i denna stad?! Har ritat en bild på hur vi ungifär gick.. (:


A - där bor vi.
där dte är en stor röd prick, där är OKQ8

kanske ni ser på ett ungifär hur mycket vi gick fel!! internet suger
på att visa vart ställen ligger :P skulle haft en hand karta! :)


Tobbe kom hem precis när kladdkakan var klar. och god vart den!
och glad vart han :) kul och överraska...


Imorgon, ska jag upp någorlunda tid, ska försöka ta mig till arbetsförmedlingen innan 12.. Ibland är dte svårt att slita sig från datorn.. Men folkbokföra mig här, kan jag fixa på deras hemsida.. Försökte idag, men stog bara error, får hoppas det funkar imorgon, annars måste jag dit också.. Skönt, kan jag leta efter extra jobb! fast det bästa vore ju ett heltids jobb.. får se hur det blir.. På fredag är tobbe ledig och då ska vi gå till bibloteket, jag ska skriva ut CV och han skulle också fixa några papper ...