2009-03-30 18:00:25 Vardagen Kommentarer:[0]

2009-03-30 16:11:55 Vardagen Kommentarer:[0]
Slappdag hela dagen lång idag, skulle behövt gått förbi komvux oxh mormor, men det får bli imorgon, för då ska jag upp någorlunda tid så man inte är döds trött på onsdagen, då jag ska vara i skolan kl 8,30!!

Igår låg vioch myste i sängen länge... tills vi till slut gick upp för att kolla tv och ut med Nisse... efter en stund tog vi oss en promenad och handla lite! eftersom vi lagt fram kyckling så köpte vi lite sallad och ny bakta mackor, och gjorde skit goda kyckling mackor! riktigt gott, blir förmodligen så ikväll också.. så ska försöka ta en bild då, ska ni få se hur gått det ser ut, ni kommer bli hungriga :D

Det är så jobbigt.. den kännslan kommer och går, och ibland är den så stark att jag bara vill ligga och gråta för mig själv! varför kan inte han vilja samma sak just nu?  jag vet, ja jag vet att det är en dålig tid just nu.. men jag vill, jag vill nu. jag känner press, varför? jag vill inte känns press, men det gör jag! och det spelar ingen roll vad någon annnan säger och tycker.. alla tycker olika!
Och det var skönt att höra att du förstod mig.. fast jag trodde du var helt imot det.  det känndes som du satt ett krav på mig, men nu har vi pratat om det, och det känns jätte skönt. att äntligen kunna prata med någon om det.. Jag kan ju inte ens skriva det här. för jag vet vilka som skulel skriva och vad dom skulle skriva, och jag orkar inte med en massa prat om sådant dom inte vet nått om!



2009-03-29 14:04:27 Vardagen Kommentarer:[0]

Vart vaken ett tag redan, men har suttit och läst massa bloggar tar ju nån timme ;D haha! Någorlunda pigg idag, tog det lugnt med alkoholen igår, dock fick jag gå lite tidigare från krogen, för jag fick blåsor under mina fötter, så kunde knappt gå!! känndes som jag gick på glas.. På tal om glas, varför måste folk ha ner glas på golvena, så det blir fullt med glas bitar på golvet? såå sjukt irriterande när man kliver på dom.. lätt att få in vid tårna om man har öpppen tå i fram.. Vart int så där jätte mycket bilder från igår, men jag ska lägg ain senare så får se om det fanns några man kan lägg aut här för er!


Jga längtar verkligen till onsdag nu, vill börja plugga! konnstigt det känns endå att säga så. haha! tidigare när man gick gymnasiet ville man bara därifrån.. Fast ja, om jag haft ett jobb nu, så hade jag nog stannat kvar där ;D Måste bara ner på komvux imorgon, för enligt csn, pluggar jag deltid innan sommaren? fast komvux sa nått om att jag ska plugga heltid, så går dtet på 20veckor.. jaja :S fattar inet så mycket av det där.. dom båda säger ju imot varandra.. :S Men iallafall, så kanske man kan börja få pengar på rätt datum nu? hoppas!


Nu ska jag ta och hoppa på tobbe, ska tvinga han att göra nå mat, för jag håller på hungrar ihjäl ;D


2009-03-28 19:10:57 Vardagen Kommentarer:[1]
Usch. länge sedan man parta så här mycket, och det märks! Men.. efter denna dag dröjjer det nog ett bra tag till nästa gång.. för på onsdag börjar jag plugga! Äntligen Har precis hållt på städat här hemma.. såg ut och vara hur mycket som hällst och städa, men det gick väldigt fort och städa :) så dte var skönt. snart kommer brudarna! får hoppas Sanna har med sig kortlek! :) Men jag har fortfarande ett litet prblem, vad ska jag ha på mig? har en tröjja i tummlaren nu, som jag förmodligen ska ha, men kan ju inte bara gå med en tröjja på mig. Haha!  ska gå och lista ut vad jag mer ska ha på mig.. och sedan börja dricka ;D Ska börjas i tid!

Jag har inte ord för dig längre! jag förstår inte ens varför jag sitter och ödslar min tid på att gå och vara sur på dig? du är ingen för mig längre. jag kommer inte låtsas längre.. hejdå!


2009-03-28 12:37:38 Foto Kommentarer:[3]
Stress hela dagen lång igår! hjälp! Börja med att städa, han inte göra allt för mycket innan Tobbe börja jobba och Madde ringde och var nedanför, så vi åkte iväg och köpte hår, sen runt halva sandviken för att hitta min färg! och när jag väl hittar den finns det bara 1 förpackning kvar! men det fanns en annan färg som såg liknande ut.. så fick ta den.. Efter allt körande var det bara att skynda sig hem och färga håret.. vid 17,00 stod jag med färg i håret, kl 18,00 skulle vi var apå klara´s! efter jag sköljt ur färgen var det baar att åka till mickan och fixa med håret, det tog sådan tid så mickan var snäll och fixa håret medans jag var och åt :) TACK TACK! vi vart 5 min föresenade, men det gjorde inte så mycket :) God mat och trevligt sällskap. Efter maten och en massa prat var det bara att ta sig hem till mickan igen, I snön.. Håret vart kanon! Efter det var det bara till att öppna första cidern! En massa Öl spel och prat senare bar det av till Kharma och massa dans och trevliga människor. Dock mötte man på människor som bara tänker på sig själv? om ens det. Det sluta med att jag stod på toan och var så arg att tårarna kom! Jag är fortfarande arg. MAN GÖR INTE SÅ!? det finns inte ord för dig längre.. var glad för dom kompisarna du har kvar, för mig har du inte längre!

Sen var det bara hem och mysa med älsklingen! (:

Massa bilder;




2009-03-27 12:18:43 Vardagen Kommentarer:[4]
Yes länge sedan det vart en dagens fråga :) Så tänkte köra igång med det igen!


Om du fick välje en superkraft, vad skulle det vara?


Jag skulle nog vilja vara osynlig ;D

2009-03-27 12:16:51 Vardagen Kommentarer:[2]
Japp, idag är det fullt upp som gäller. Och vilket underbart väder det är idag, jag som knappt kommer vara ute.. Men men.. kanske bådar gott för ikväll :) Hoppas Hoppas

- Städa hemma
- Upp på vinden och lämna saker, leta efter en sladd, hämta täcke till madde.
- Ta ut pengar,
- Köpa hårfärg
- Köpa löshår, fixa med löshåret.
- Fixa sig inför ikväll. Vad ska jag ha för kläder? och skor?
- Klassträff - ut och äta, sen hem till elin och dricka och sedan krogen!


FULLT UPP!
Så som det ser ut nu blir det nog inte så mycket fler inlägg för mig idag, hoppas ni har överseende med det :) kom på att jag skulle behöva sola också? kanske ta en liten promenad till badhuset? får s eom jag har tid och orkar.. Tror inte det.. :/ Får göra det imorgon istället :) för då har jag ingenting inplanerat, vad jag vet om? blir nog bara mys här hemma, med en film eller två!  Vad händer i helgen för er? 

2009-03-27 12:10:07 Vardagen Kommentarer:[0]
Hej Lisa!
Bloggen du kommentera är Malin´s blogg, handlar för det mesta om hennes dotter. Hon har inte en skrivit så mycket en, men det kommer nu när hon fått sådan fin blogg ;D hehe..
Kul att höra att du är en trogen läsare! :)

2009-03-26 12:23:29 Foto Kommentarer:[7]
Köpte också ett par efterlängtade skor igår, tyckte verkligen att jag kunde ha dom, men igår på krogen (enda gång jag använt dom) så tyckte jag inte alls dom satt dm dom skulle sitta! Dom är jätte sköna!
Så ni kan kontakta mig här, genom att kommentera, eller kontakta mig på [email protected].


2009-03-26 12:07:44 Vardagen Kommentarer:[1]
Igår vart det valbo, och shoppa lite, nya vårjacka och outfits till igår :)
Sen vart det hem och fixa håret och cykla hem till Emma för lite party med flickorna :)
Väldigt trevligt hade jag! idag mår man väll sådär, vädret gör ju mycket :)
Nu ska jag dra älsklingen ur sängen så ska vi gå och sola och köpa hårfärg :)

Hejs!

2009-03-25 09:57:28 Kommentarer:[5]
Förra vintern, var jag i norge och jobbade, medans Tobbe var i lofsdalen, idag när jag gick in på youtube så ser jag att hans bror kagt upp en film (: det ser verkligen helt underbart ut! och jag blir bara mer sugen på att åka! Se och njut..



2009-03-25 09:54:51 Vardagen Kommentarer:[0]

2009-03-25 09:53:53 Vardagen Kommentarer:[0]
Har varit vaken en 30min redan.. och jag vakna av mig själv.. skönt att man verkligen vänt på dyngnet någorlunda iallfall!
Och vad fint väder man vakna till, var ut med nisse, och kännde att solen tillochmed värmde, har sådan lust att sätta mig på balkongen, men det är nog kanske lite för kallt för det en.. Nu ska jag bara  väntar på att älsk ska vakna, så kanske han kan följa med på en promenad ner på stan, hittade en sak där jag ville ha igår, så sk ain och köpa den. kosta bara 20:- och det är ju ingenting.. Ni får se sen vad det är :) Emma vill att jag ska med ut ikväll också.. Men jag vet inte? skulle vara kul, men har knappt nå pengar, vill ju spara så mycket som möjligt till fredag, får då blir det fullfart :) KLASSFEST.  Vi ska först och äta på klaras krog, sedan hem till Elin och forsätta drickandet och sedan blir det utgång :) Kommer bli kul!!


2009-03-24 19:07:46 Vardagen Kommentarer:[1]
Har börjar fixa på en annan kompis blogg nu :)
Riktigt kul, och för varge gång får man mer erfarenhet..
Dock skulle jag gärna vilja lära mig det lit emer avancerade sakerna..
Hur ändrar man färg bakom "skrivet, kategorier, länkar m.m." ?
Ge mig gärna några tips :) Tack!




2009-03-24 16:11:13 Vardagen Kommentarer:[0]
Kom nyss hem, och herrigud vad kallt det är ute,
vart tog värmen vägen? Det här är ju inte alls kul..
Prata iallafall med henne om lägenheterna, det
fanns en 3:a och en 2:a lediga, fast inflyttning ganska
så snart, och det kan ju inte vi, men hon sa att det kan
ju vara så att 3:an kan finnas kvar i juli. Den lät väldigt fin
med öppen spis och allt, men jag själv tyckte det var lite
dyr hyra, okej den var på 98kvm, så kanske inte dyr. men
för oss och våra pengar är den för dyr, Så fick tips om två:or
på allakton. där hittade jag en 3:a som skulle passa oss
väldigt bra, en väldigt liten trea, 62 - 68kvm? men hyran
var på 5000:- +el då, men det blri ju inte såå mycket.
Och tobbe som tjtata om att han vill bo högt upp, nä då
vill han inte bo högt upp helt plötsligt? Fast, han verkar
inte vilja mycket just nu.. Men det beror vell mest på jobbet..
Får hoppas att det ändrar sig snart! så vi kan börja leva..
Okej, nu vart det massa lägenhets prat! men, nu vet ni hur det ligger till :)


Nisse och Hjalmar julen -08 :)

2009-03-24 11:46:12 Vardagen Kommentarer:[3]
Gick upp vid 10,00 då kl ringde.. känner mig så duktig för jag har verkligen börjar vänt på dyngnet, och det behövs, för nästa vecka börjar pluggandet! det ska bli så skönt att få komma igång med det. På tal om pluggandet, måste jag förbi komvux för att titta när dom har sommarlov, så jag kan söka bidrag. för tydligen har dom inte sommarlov dom datum dom skrev till mig :S väldigt konstigt.
Fint väder är dte idag också, fast det blåste rätt rejält! Nisse tyckte inte alls om det..



Nu blir det till att fixa lite och sedan blir det stan, ska ner och se hur det är med en lägenhet bredvid min vänn mickan, det ska tydligen finnas en ledig två:a där, och det hoppas jag verkligen att det ska göra, för nu behövs det! vi hörs sötisar!

 

2009-03-24 01:42:26 Vardagen Kommentarer:[0]
Det är vad jag är nu!   .. har suttit och fixat med kusins blogg! det går sådär.. får hoppas hon är nöjd imorgon, annars var det bara att börja om :)  Har suttit ett tag nu så datorn bränner på mina bara ben! Imorgon sk ajag upp, iväg och sola, sedan blir det stan för att träffa mickan, ska ner och prata med "tanten" om en lägenhet.. Hoppas hoppas hoppas! Det behövs! Just nu bor vi två i en 1:a på 32kvm.. och det är väldigt svårt att få plats, med alla mina skor och kläder.. jag är van att ha en jätte byrå och två egna garderober.. nu har jag en garderob (liten) en halv byrå och lite låder i garderoben!! inte bra inte bra.. Och alla skorna ligger slängde på hela golvet! Ge oss en bra och billig 2:a så blir jag glad :) Nu ska älsk ut med Nisse en sista gång sedan blir det läggdags, kanske mys till en liten kort film! :)

Godnatt sötisar!

2009-03-23 23:21:35 Vardagen Kommentarer:[0]


Dom vita skorna finner ni på Crispin och även Din sko för 250:- ,
för er som inet såg att jag skrivit affär och pris bredvid bilden :)
Skulle vara kul om ni skrev namn när ni kommentera!  :)

2009-03-23 20:18:42 Foto Kommentarer:[0]

2009-03-23 20:09:14 Foto Kommentarer:[3]






2009-03-22 22:23:00 Vardagen Kommentarer:[1]
Kan någon snäll själ ge min pojkvänn ett jobb,
han går bara hemma och grubblar och är sur.



Tidig morgon imorgon, iväg och sola
sen med Madde till gävle, för
hon ska tatuera sig, Ganska Avis!
sen blri det massa tjatter och fika!

Nu film och sen sova!
Gonatt!

2009-03-22 22:21:40 Vardagen Kommentarer:[0]
Mickan ändra sig ang färgerna på hennes blogg, så det var bara att börja om :)









2009-03-22 22:18:57 Vardagen Kommentarer:[1]

DU:

1. Hur lång är du? -
169
2. Vad vill du bli när du bli stor? - Någonting inom ekonomi
3. Vad pluggar du? - Jag gick barn och fritid, nu ska jag börja plugga komvux
4. Har du långt hår? - Axellångt
5. Vilken hårfärg har du? - röd
6. Sko size? - 37/38
7. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? - svart



FAMILJEN:

1. Bor dina föräldrar ihop? -
Nej
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? -
3. Hur många syskon har du? - 5 st
4. Vad är det senaste du sa till din mamma? - Hej då?
5. Vilken mat lagade din pappa senast? - Det har jag inge minne av..
6. Hur många ställen har du bott på? - Sandviken och Jessheim (Norge)
7. Vem i din familj stör du dig mest på? - det är från och till..
8. Vilken familjemedlem är snällast? - Alla är väl snäll på sina vis.
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? - Oj, det kommer jag inte ihåg.
10. Hur gammal är din mamma? - 39år



KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis? -
Igår
2. Hos vem sov du över senast? - Jaa, Tobbe? (när jag inte bodde här)
3. Har du kysst nån kompis? - Jadå visst har jag väl det.
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? - Ja
5. Vem har du varit kompis med längst? - Vet inte.. det skulle vell vara Madde
6. Vem känner dig bäst? - Jag själv.
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? - Det vet jag inte.
8.Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om dugjorde? - Kanske inte Hata, men jag skulle att jag inte tyckte om den så mycket, om hon/han fråga.
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? - nej verkligen inte.



KLÄDER:

1. Vad har du på dig idag? -
Leggings och en vit tshirt!
2. Har du bytt om idag? - nej
3. Favorittröja? - vet inte?
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet ? - Inga alls ;)
5. Har du gett bort kläder nån gång? - Ja, till syrrerna :)
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? - Nångång kanske?
7. Har du handlat kläder genom internet? - ja mycket förut..
8. Har du ljugit om storlek nån gång? - nej. inte vad jag kommer ihåg iallafall..
9. Fulaste plagget andra könet kan ha? - stringkallingar!
10. Vad använder du för skor? - vita sneakers eller klackisar!


VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar? -
Ja
2. Klä dig annorlunda? - Ja
3. Vara dig själv? - Ja
4. Visa dig i bikini/badbyxor? - Ja men inget jag gör, om jag inte måste..

5. Pierca dig? - Har jag gjort redan så ja
6. Dig på utmaningar? - Ja men sen om jag utför dom är en annan sak
7. Ha sex på offentlig plats? Ja
8. Vara omogen? - Omogen... ha, de är vi alla ibland ;D


2009-03-22 13:07:37 Vardagen Kommentarer:[1]
Igår umgicks jag med Madde hela dagen. jätte kul!
Drog oss in till valbo för att leta lite saker, kom hem med lite smått och gott (:
Sedan vart det hem och kolla film, och laga mat. gjorde egen carbonara, Gud så gott det är!

Nu på morgonen har jag suttit och kollat på serien The secret life of a teenager (stava?)
Älskar den serien.. :)
Ska strax göra mig klar, så kommer Mickan och Josse så ska vi till Jernvallen och kolla på gympa tävlingar..
Syrran skulle vara med hon också, men har för mig att hennes tävling är nu på dan?
hoppas man får se lite av henne iallafall :)
Sen blir det förmodligen hem till Tobbe´s föräldrar, hans mamma fyller :)

Blir mer blogg sen.. :)


Grattis till förlovningen Desirée och Andreas


2009-03-20 23:27:09 Vardagen Kommentarer:[5]
Fixa till mickan´s blogg nyss.. Ganska nöjd iallfall :)


2009-03-20 20:24:37 Vardagen Kommentarer:[0]
Har legat och kolla på The City, finns ju tre avsnitt på MTV´s hemsida.. :)
Inte alltid jag har koll på när det går på Tv´n, men dte är ju så bra dom där serierna..

Ska man kolla på ikväll då? verkar inte gå allt för mycket på Tv´n, blir nog tidig kväll..
Fast skulle vilja vara vaken när älsk kommer hem! saknar han redan ;) UNDERBART!

Imorgon är det lördag, och ingenting är planerat.. ?!
eller... Vi ska och sola, kanske simma?
Sen skulle syrran tydligen tävla, så får se om vi kanske tar en
promenad förbi och kollar, vet inte vilken tid bara?
är ju tävlingar hela söndagen också, och då ska jag också dit, med Mickan :)
Så roligt och kolla, dom är ju så duktiga! (Gymnastik)

Jag är så glad att jag tog ur min P-stav, fast jag för de mesta
har sagt dom senaste dagarna att jag ska skaffa nå annat..
Men jag har blivit så glad! allt (nästan allt) känns underbart!!
Så jag vet inte hur vi ska göra med det där "preventivmedel"?!
Jag vill må som jag gör nu.. har ju säkert inte bara med att
göra att jag tagit ur P-staven, men mycket!
Har fått ont i armen också, där den tog ur, plåstrena
är borta och jag kan knappt sträcka på armen..
Och när jag känner vid såret är det en stor "knöl" under skinnet.. ÄCKLIGT!

2009-03-20 17:46:10 Vardagen Kommentarer:[0]

Varför håller bloggen på krånglar?
Mina inlägg kommer inte ut? :S


2009-03-20 17:42:30 Vardagen Kommentarer:[1]
Kom hem för alldeles nyss.. Har vart ute
och bus amed Nisse, det märks verkligen på
honom att det börjar bli vår.. Han sprang runt som en tok! :)
och jag skjälv blri ju såå glad när han är så (:

Gick jätte bra på mötet, dom vart glada, men lute tråkigt att behöva
säga hejdå en gång till (: dom är så himla go där uppe :)
men det är ju även massa posetiva saker ur det hela.
och dom såg på mig att jag mår bättre! :) Himla skönt!

Vart så glad att jag gick och köpte ett par skor jag kollade på häromdagen..
Mina vita convers skor är inte längre vita och heller inte hela!
så lära köpa nya vita tyg skor.. Bild kommer!
är jätte nöjd iallfall! :) sedan vart det promenad hem med Tobbe (:

Nu ska han strax åka till gävle och dricka lite med grabbarna..
Jag blir nog bara hemma, vilandes framför en film eller två..
om inte Mickan blir piggare kanske jag och Nissetraskar dit och kollar film med henne..
Det märker vi sen..
På tal om piggare.. Jag är fortfarande förkyld! inte kul..

Ge mig 1 April ;D

2009-03-20 14:21:56 Vardagen Kommentarer:[0]
Yes, nu ska vi strax ner på stan, har möte  kl 15.30, och medans jag är där ska Tobbe klippa sig (:
skulle också behöva fixa håret hos en frissa.. men det får bli en annan gång när jag har mer pengar..

Varför jag haft lösen på bloggen, är en privat sak.
men nu ska jag fixa så vissa blogg inlägg är lösen skyddade..
Användarnamn och lösen kommer vissa få tillgång till. Bara att fråga (:
Vissa har det redan! kanske ändrar till enklare sedan men då berättar jag det! :)

Nu möte, hejs!

2009-03-20 12:06:43 Vardagen Kommentarer:[1]
Namn: Sofia Forslund
Ålder: 20, fyller 21 i år
Gör: Börjar plugga 1 April
Bloggar om: Det som faller mig för stunden, allt från hundar och samboliv till mina helt egna tankar och funderingar.
Bor: Sandviken
Äter helst:
Hemmagjord pizza!
Dricker helst: vatten och cola
Intresserad av: Mitt stora intresse i livet är Hundar.. Tycker om att laga mat och umgås med vännerna..
Civilstatus: Sambo
Familj: Min familj består av Tobias.  ( Mamma, Petter, Alice, Stina och Hjalmar. Pappa, Maja och Sebastian)
Läser helst:
Tycker om att läsa, men händer inte allt för ofta nu förtiden..
favoriter är alla slags biografier, gillar även tidningar framföralllt om inredning
Ser helst på: Desperate house wives och Gossip girl
Lyssnar helst på
: Just nu lyssnar jag mycket blandat på musik.. mycket pop, dans musik. I like!
Favoritbloggar: desireej , Blondstar  ,   Anne  ,  Johanna

2009-03-19 12:43:25 Vardagen Kommentarer:[1]
1 April börjar iallfall jag plugg, ÄNTLIGEN..
men när jag satt där och skulel skriva min "plan" valde jag
TYSKA? ofta jag vill läsa TYSKA? ska nog ändra det, någon dag...

Jag får ju iallafall göra nått om dagarna...


 

2009-03-18 12:51:03 Kommentarer:[4]
Någon som skulle vilja tipsa om en bra film? :)
Jag är lite små sjuk så jag stannar inne idag, fast det är sådant SKÖNT väder ute..
så skulle vilja ha en film bra film att mysa till (:
Ska kolla Marley & me nu.. :)

2009-03-18 10:48:11 Vardagen Kommentarer:[2]

2009-03-18 09:50:30 Vardagen Kommentarer:[2]
Vakna för en timme sedan, och det var underbart väder ute!
då blir man pigg och glad! :)
Funderar faktiskt på om jag ska orka ta mig till att gå en lång promenad..
Skulle vara bra, men jag är ju förkyld, är det bra eller dåligt att gå då?

Satt och kolla lite lägenheter igår, hitta en riktigt fin en, som jag är fast i .
vill verkligen HA den! Men vi får vänta lite och se hur det blir med jobb för Tobbe..
Känns lite trångt här nu.. i en etta på 32kvm. Haha!
Men det funkar en så länge, men känns som attd et är dags att säga
upp denna också och fixa nått större.. Vill också hamna på backen, med uteplats.
det är nästan som ett MÅSTE för mig!
Leta leta leta...



Mickan, Jag och Sanna - 14/3

2009-03-17 17:22:28 Foto Kommentarer:[3]
Min nya hårfärg, och I LOVE IT!
Nu väntar jag bara på mitt löshår :)



2009-03-17 17:19:58 Vardagen Kommentarer:[2]

2009-03-16 11:16:42 Vardagen Kommentarer:[1]

2009-03-15 22:26:11 Vardagen Kommentarer:[0]
LÅNGT INLÄGG



Har inte skrivit så mycket på senaste, som ni säkert märkt.
Men har verkligen haft fullt upp!
Packa ner hela lägenheten. varit på tippen, flyttat, festat, STOR handlat!
så hela jag värker just nu. och det är ju inte riktigt klart.
Eller, han har fått nyklarna till lägenheten,
och vi har flyttat allt. de enda är ju att packa upp det
som ska packas upp här och upp med resten på vinden,
och försöka få det att se bra ut här i den lilla lägenheten
med så mycket saker ;) Men det blir ju så.. till en början :)

Jag tackar så mycket för hjälpen MAMMA!
skulle aldrig funkat utan dig!
Och tack Tobbe :)

På tal om helt slut.. Har ju som sgat tagit mig ut
i dansskorna igen, efter ett väldigt långt "uppehåll"..
så dessa dagar har jag även vart bakis! men klara det
galant endå, det är ju bara att ta sig i kragen!
Träffa på både dom glada och dom icke så glada..
Vad är det med folk i Sandviken igentligen?
Vissa verkar då ha många skruvar lösa..
"vad håller du och dina kompisar på med? fan va ni är patetiska.."
grejen är att jag kan bara skratta åt detta..
samt mina vänner. som inte ens vet vem "hon/han" är..
Det är ni två som är fruktansvärt PATETISKA!
Är det konstigt att man litar på sin flickvänn,
NEJ ABSOLUT INTE, men kom inte och säg att
jag ljuger, BARA FÖR att du tror på din flickvänn!!
För när någon kommer och säger att jag ljuger, (om nått jag inte ljuger om!)
Blir jag GALEN, då är jag inte rolig att ha att göra med!
Det är det värsta av allt bli beskylld för nått man inte gjort!!

Nu lämnar vi det där bakom oss..


Träffa också en av mina trogna läsare, marrbe i helgen :)
Kul att höra att du gillar min blogg ;) HAHA!
"Men du, du har ju inte uppdatera på länge nu"

Tobbe & Marrbe



Nu blir det mat.. updt mer senare om vad som hänt :)

2009-03-14 19:01:23 Vardagen Kommentarer:[1]
Jag hoppas ni har överseende med att jag inte skrivit på ett tag!
Har haft fullt upp, stressad så jag tillochmed glömmer vissa saker!

Och dessi; Nu har jag fixat håret, vart kanon i färgen, ska fixa längre nästa vecka ;)
Vi måste ta och fixa våran sprayning också :)

Nu blir det party igen.. andra kvällen denna vecka.
Sedan blir det lugnt till helgen 27- 28 mars!

2009-03-12 18:31:56 Vardagen Kommentarer:[0]
Hur länge ska jag orka?
Jag mår bra, väldigt bra.
Och det är mycket som är Bra just nu.
Men det är inte jämt det där Bra överväger det dåliga.
det rann över lite idag.

vad vill du mig? varför försöker du alltid såra mig?
Okej du kanske inte tänker på det,
men efter så många år borde du.
Tycker jag!
Bara för att du inte vill hjälp mig,
Ska du inte säga åt andra att
jag ska klara mig själv.
Det tycker jag dom själva kan bestämma!
och inte du!

2009-03-12 18:26:14 Vardagen Kommentarer:[0]
Idag har det vart fullt upp för mig, igen!
Och det känns bra!
Tog en promenad till mormor och umgicks lite..
Sedan börja jag röjja hemma, i min lägenhet.
Badrummet och köket, är helt klart! och det är dom
jobbigaste delarna i en lägenhet, tycker jag själv!
Samma båda garderoberna är tomma.
Nu är det alla dom små sakerna..
Sängarna, spegel och massa el prylar
som ska till tippen bara!  Skulle få hjälp av emma
imorgon och köra lite kartonger, ska även svänga
förbi komvux och skriva in mig.
Äntligen händer det saker..
Förhoppningsvis, är jag ur lägenheten på söndag!
Jag hoppas verkligen!


Vi hade fika med oss :) Ett ägg, med extra gul gula :)

2009-03-12 18:20:31 Nisse Kommentarer:[0]
Var förbi hos Mormor idag, och hon var klar med hans tröjja, gud så fin den blev. TACK TACK TACK!



2009-03-12 00:20:18 Vardagen Kommentarer:[1]
Ligger redan i sängen! ganska förvånad..
men har blivit tidiga mornar och långa dagar
där det faktiskt händer saker nu :) och det är underbart!
Nu ska vi lägga oss och kolla på Fullt hus 2..

Natti natti mina söta läsare :)

2009-03-11 20:01:04 Vardagen Kommentarer:[4]
Har suttit och kolla massa hårfärger idag.
och har hittat den jag VILL ha..
För när jag färga förra veckan,
tyckte jag det vart brunt dom flesta
säger tat det ser brunt ut också. lite
rött i men. mer brunt.
Så jag knäppte nyss kort på det,
och ja vilken färg tror ni jag såg?!
Jo den jag vill ha!! Konstiga hår.
kan inte den färgen få synas utan kamera :P




haha! ser lite rolig ut på bilden, men den är till för att ni ska se min hårfärg ;D

2009-03-11 19:57:28 Vardagen Kommentarer:[0]
Hänt mycket idag..
Äntligen en som ska ta över min lägenhet, somdessutom vill flytta in så fort som möjligt!
så imorgon bär det av till lägenheten och börja packa.. Ska man få kartonger ifrån?
Sedan eftersom jag blir av med lägenheten tidigare en väntat så kan jag börja plugga, så imorgon bär det av till komvux för att skrova in sig där! :) ÄNTLIGEN!
Sedan ringde "dom" och berätta att dom gjort misstag med mina pengar, så dom bad om ursäkt och ska fixa det nu.. äntligen, väntat sedan januari på dom där pengarna!
Han som ska ta över lägenheten ville också ha min boxer! Kanon, slipper jag den betalningen varje månad..
Sen har dom också ringt och jag sk aäntligen få betala av mina skulder :) det känns kanon!

Underbart!




2009-03-11 00:19:53 Vardagen Kommentarer:[7]
Kul att folk kommenterar :) Blir så glad!
På tal om preventivmedel, någon som har testat p-spruta?
Har en kompis som har det, men inte pratat så mycket om det, men det håller ju 3 månader.
För som Dessi sa, man glömmer ju bort att ta dom små pillrena! :)

Tobias står i duschen sedan ska vi lägga oss och kolla film, tidig kväll idag.
Dock gick han in på toaletten och skulle duscha för snart 1h sedan.. Håller karln på med?
Fan värre en tjejer! Pinsamt.

Ska snart börja med Dagens fråga igen, håller fortfarande på med min blogg..
har haft olika designer i flera dagar nu, kan inte riktigt bestämma mig, och sen vill det inte riktigt funka som jag vill :)
Men snart är jag nog klar.. Jag hoppas denna får leva en vecka iallfall :D

Kommer inte heller kunna somna så bra inatt.. Armen dom har "grävt" i, den sover jag ju på, och nu har bedövningen börja släppt och jag har ont, enligt hon som tog ut den kommer jag bli helt blå.. ROLIGT!
folk komemr ju tro att någon slagit mig.. ;D


Nu säger jag Godnatt för mig! :)
Sov sött sötnosar!

2009-03-10 21:50:54 Vardagen Kommentarer:[7]
cerazette, mini piller.
Madde tyckte jag skulle börja med det, men eftersom jag har sagt att jag inte vill t anågonting just nu.
Och nej, det är inte för att jag skulel vilja bli gravid som vissa tror. Utan jag vill återställa kroppen, jag har haft preventivmedel sedan jag var 14år och känner att jag vill vara ifrån det ett tag.

Iallfall så sa madde nått om mini piller, kollade efter biverkningar på ett av märkena, Cerazette.
Biverkningar som kan förekomma är till exempel huvudvärk, akne, humörförändringar, minskad sexuell lust, bröstspänningar och viktökning.

Och det känns ju inte sådär lockande lär jag säga!
Så ja jag vet inte alls.. det är nått jag inte alls känner för att börja äta direkt..

Vad använder du?
vad rekommenderar du? :)

2009-03-10 17:42:07 Foto Kommentarer:[0]
.... är den borta.




2009-03-10 01:11:18 Vardagen Kommentarer:[1]
Tror jag är klar med min design nu..
eller ja inte helt, men det mesta.
det är vell bara menyn kvar nu som ska fixas :)

Är ganska nöjd iallfall!
Nu ska vi lägga oss och kolla Flightplan, sedan sova, ska upp tidigt imorgon!

2009-03-09 21:13:24 Vardagen Kommentarer:[0]
Madde kom förbi och umgicks idag, jätte kul!
Tog en promenad till stan fixa lite äreenden, så
imorgon har jag tid igen på ungdomsmottagningen.
Denna gång åke rjag dit med Madde, så ingen fara att
jag inte kommer upp :P

Sedan blir det hem och måla och fixa, sedan kommer det en som ska kolla lägenheten.
och efter allt ståhej åker vi nog till högbo och tar en promenad. :)
Vi ska också förbi Ams imorgon och fixa biljetter, vi tänkte faktiskt ta oss till arlanda
och söka jobb, dom har rekrytering där på onsdag :)

Skulle lägga mig och kolla film tidigare idag, men av någon anledning somna jag, i 3 timmar!
kommer ju aldrig kunan somna inatt :(

2009-03-08 23:35:48 Vardagen Kommentarer:[1]
Det står ganska still i denna blogg just nu, pga att jag
håller på med min design och jag vill bli klar innan jag börjar blogga riktigt igen.
Nisses egna blogg kommer också stängas ner, kommer ta med han i denna blogg igen.
känns bara dumt att han ska ha en egen sida, när jag kan skriva om han här :)


Hoppas ni har överseenede.


Obs! Jag svarar fortfarande på kommentarer om ni skulle vilja nått :)

2009-03-08 23:33:49 Nisse Kommentarer:[0]
Vad heter din hund?

Nisse

Varför valde du just det namnet och vilka andra namn funderade du på?
När jag fick honom hette han Nemo, men tyckte inte alls det passa, satt och fundera ganska länge och fastna för Nisse och han passade utmärkt i det :)

När är dina hundar född?
24Januari -08

Vilken ras är dom och vilken färg har den?
Nisse är Chihuahua/Lhasa Apso..Färgen är brun


Vart köpte du hunden och vad kostade den?
Nisse är från Östersund och kosta 7000:-

Varför valde du just den rasen?
När jag bodde hemma hade vi två dvärgschnauzrar och jag tyckte det var jätte skönt med liten hund, kunde ta med oftast överallt och endå en hund som kunda följa med på en lång promenad.
Och till slut dök han upp!

Har du deltagit i några tävlingar med hunden?
Nej

Är hunden rädd för något?
nya människor.
fast efter en stund älskar han en.

Vill du ha fler hundar av samma ras?
Ja det skulle jag vell kunna, men det blir inte så.
En ras jag jag ska ha igen är dvärgschnauzer!

Kan hunden några konster och lydnad?
Nisse kan, sitt, ligg, tass, gå och kissa (om vi är ute) . stanna sen är det säkert nå mer.. :P


2009-03-08 03:04:40 Foto Kommentarer:[1]

2009-03-07 21:38:04 Vardagen Kommentarer:[1]
Ska ju börja träna så fort allt fixar sig med mina pengar..
Så i dag beställde jag en bikini, jag hoppas den passar till sommaren! :)
Den finns på Nelly Finns i flera färger, men jag gillar den i vit då man blir brun! funderar på att beställa i svart också.. :)



2009-03-07 17:43:49 Foto Kommentarer:[0]

2009-03-07 13:43:26 Vardagen Kommentarer:[2]
Vart inge party för mig igår, tjejerna drog in till gävle och jag kännde inte alls för nå gävle..
Vill ut i Sandviken.. någon som gå ut i Sandviken idag? :)

Igår fick jag också min bok Sy & sticka till hunden!
Så idag ska jag gå till mormor och se om hon kan sticka en tröjja till Nisse :)

T åkte nyss,han ska som sagt till Metallica,och är borta till imorgon.
 jag själv borde ta och gå hem till lägenheten och maskera kanterna i köket, så jag kan
måla klart där. sen är det lite små saker som ska göras,
men det kan jag fixa på måndag förmiddag.

2009-03-06 19:10:02 Vardagen Kommentarer:[1]
Idag har det vart fullt upp hela dagen!
men nu ska jag t aoch hoppa in i duschen, ikväll blir det party! :)
Köpt ny klänning och lite små saker, kommer bli kanon :)
Eller ja. dom andra ville till gävlr och gå ut, men jag är mer
taggad på Sandviken. så får se om det blir party elel rinte. Jag hoppas! :)


2009-03-06 02:01:02 Vardagen Kommentarer:[3]

Nu ska jag lägga mig och försöka sova,
ska upp någorlunda tid imorgon iallafall,
ska faktiskt på Jobb intervjuv imorgon! :)
Kanske inet det roligaste elelr bästa jobbet,
men va fan ett extra jobb att ha medans man pluggar, PERFEKT!
Har ju länge velat plugga men inte kunnat pga vissa skäl, men
nu kan jag äntligen ta tag i det! :)
Om jag så att säga får jobbet, men ska jag vara helt ärligt tror jag
att det ska gå jätte bra. Det är nått jag har gjort förut och kan.
Så jag ska som sagt upp någorlunda tid imorgon så jag hinner skaka av mig
det nervös! Hatar igentligen att gå på intervjuv, blir så fruktansvärt nervös.
Går hur bra som hällst att snacka i telefonen med dom när dom ringer..
Men när man sitte rdär och väntar på alla möjliga frågor så svettas man bara..
Tänk när man kommer du, ska ta i hand och man är helt svettig! usch bara tanke på det!


Ikväll har jag iallfall vart till Mc donalds och käka med
Mickan, sedan hadla vi lite på maxi, och mitt krot vägra funka :/
Men had epengar löst så jag iallafall kunde köpa hårfärg och Ben & Jerry´s :)
Så när jag kom hem satt jag i hårfärgen direkt.. Och det vart INTE som jag hade tänkt mig.
Vart väldigt mörkt. Alltdå det funkar, absolut. men det är lite tråkigt när det inet bllir som man tänkt sig.

Nej dags för sängen!


2009-03-05 16:52:32 Foto Kommentarer:[4]

2009-03-05 14:27:27 Vardagen Kommentarer:[0]
På måndag kommer det en tjej och kollar på lägenheten! :)
Hoppas hon kan ta den på en gång!! :)
Så nu måste jag fixa ordning med kartonger och skit!
Så i helgen blir det att sova där, så det blir fint när hon kommer och tittar :)
Någon som vill göra mig sällskap?
T ska till sthockholm i helgen och kolla Metallica :(

2009-03-05 14:03:26 Vardagen Kommentarer:[1]
Blir så arg ibland!
En kompis hade ett jätte bra inlägg ang Barn igår, och vilken respons hon fick!
Var tydligen många som tog åt sig av det, men det är vell endå inte hennes fel?
hon lär ju endå få ha en åsikt, det är någonting hon själv tycker och tänker, bara för det ska man ju inte ta och klanka ner på henne?
Hon som verka ta åt sig mest klanka tydligen inte bara ner på henne, utan också dom som är ung, blåögda och tydligen arbetslösa?
Ha! arbetslös.. det är ju nästan halva sverige nuförtiden sååå.. det finns inte så mycket att säga om det. tycker det är väldigt fult av denne person att bete sig som hon gjorde. arbetslös är inget man väljer!
sedan också skriva att det är patetiskt av henne (min kompis) att hon tog åt sig av hennes inlägg där hon skriver massa "fula" saker, och det var verkligen riktat mot henne! svårt att inte ta åt sig då.
Denna person lär ju endå förstå att det är vell inte bara hon som läser min kompis blogg. men tydligen gör hon det. sorglig människa!

2009-03-04 13:35:04 Vardagen Kommentarer:[0]
Eller ja, god eftermiddag kanske man säger nu? :)
Vakna för 2 timmar sedan, så  bättre en tidigare..
T ligger fortfarande och sover, funderar på att väcka
han snart, lär ner på stan och göra lite äreenden,
och tänkte släpa med han ;)

Vi lär hadla lite också, blir nog våffler m. sylt, glass och grädde till mat idag :)
Skulle behöva traska hem och måla någon dag.
tar mig aldrig i kragen för det :/

Nu vill jag bara att dom ska höra av sig ang jobbet.. vill börja jobba
så vi kan säga upp denna lägenhet och börja kika på en ny.
Vet inte hur vi ska göra, hyra eller köpa?
Tobbe har alltid velat köpt lägenhet..
Och han vill bo nära stan, och om man köper
lägenhet vill man ju kunna bo där nått år..
Och då säger jag att då lär vi köpa en större lägenhet för
inom nått år vill jag ha en liten baby..
och då blri det dyrt att köpa lägenhet nära stan, då kan man ju lika gärna hyra?

Jadu, många funderingar framochtillbaka nu.
Samma med Sandviken eller Uppsala?
Det är ju också beroende på med jobb, om jag får jobb i uppsala flyttar vi dit.
Ochjag vill dit, men jag känner ju ingen där. Då är det ju roligare att bo kvar här där man känner folk.

nej nu ska jag sluta spotta ut mina funderingar på er.. men svara gärna vad ni tycker?
Bo kvar där ni bor, eller flytta och "starta om"?
Hyresrätt eller bostadsrätt?

2009-03-03 23:35:33 Vardagen Kommentarer:[2]
Nej jag ska inte lägga mig ännu, utan ska gå
och göra nått att äta, fast jag känner mig
lite trött, kanske borde lägga mig?
Iallafall så ska jag gå från datorn, och då kommer
älsk att sätta sig på en gång, så lika bra att säga godnatt nu :)
Och han är ledig imorgon, de menas att
han förmodligen kommer sitta framför datorn
hela dagen om någon undrar..



Imorgon ska jag på visning av en lägenhet! :)

2009-03-03 20:23:41 Vardagen Kommentarer:[1]
Ringde mormor och kolla om hon ville ta en tripp ner till Mamma och fika lite, och så klart ville hon det.
Så vid 16 tog jag en promenad hem där jag kolla posten och hämta massa kläder, mormor hämta mig och vi åkte ner till mamma fick nybakta GODA mackor, väldigt nyttiga också :)
lite saft och mysigt sällskap! Tackar

Nu site rjag hemma och kollar på Linda Rosing, tycker inte alls om henne.
Men kan vara kul att kolla på :P

Fick också reda på en väldigt rolig grej idag, Grattis säger jag igen :)



2009-03-02 21:26:01 Vardagen Kommentarer:[5]
Idag har jag tillbringat min dag i soffan, kännt mig slö hela dagen nästan...
Men jag har lyckats satt mig ner och fixat lite äreenden på datorn, OCH sökt MASSA jobb!
Känner mig jätte duktig faktiskt!
Dock är alla jobb i Uppsala.
Vill bo kvar i Sandviken, MEN det finns verkligen inge jobb i överhuvudtaget här.
Någon som kanske har tips på jobb i Sandviken? :)
Skulle vbara tacksam för svar, så man kan stanna i Sandviken :)

2009-03-02 13:02:27 Vardagen Kommentarer:[8]
Ska sätta mig och fixa blogg igen!
roligt roligt. man kanske inte är sådär,
JÄTTE duktig som vissa är, men jag är
nöjd med det jag kan :)

Skulle behöva upp på stan och fixa lite också,
men älsk tog cykeln imorse :/
Vet inte om jag orkar gå, had eju vart lättare och gå
om Nisse kunde gå med mig, men han får ju inte följa med in
någonstans.. det är det tråkigt med sandviken.
ska också sätta mig och kolla jobb och lägenhet i
uppsala igen, någon som har ett tips?

Hur gör man när man flyttar sådär?
jobb eller bostad först?  

2009-03-02 12:42:07 Vardagen Kommentarer:[0]

Skrivet igår 1 mars!

Idag har vi vart och handla lite, ätit riktigt god mat,
både till lunch och middag!!
massa mys och Tv :)
Haft en underbar söndag!
Ska vell försäka lägga mig snart så man
kan gå upp någorlunda tid imorgon,
det har verkligen inte funka alls dom senaste
dagarna, somnat vid 04 tiden och vakna vid 13.. :/
känns som hela dagen är förstörd!

2009-03-02 00:48:22 Vardagen Kommentarer:[0]





Häär!!

2009-03-01 17:25:15 Vardagen Kommentarer:[0]
Jag tyckte denna låt var bra..
Och hon var också från Sandviken!
Fast det verkar inte vara så många andra som tyckte om den..
Men den är lite speciell..