2009-12-16 17:09:15 Vardagen Kommentarer:[1]

Har inte alls haft tid eller lust att skriva.. Okej, tid har jag haft väldigt mycket av. Men ha tid till att sitta vid en dator där det tar 10 min för den att ens komma in på en blogg känner jag att det inte ens är värt att gå in och uppdatera denna sida. Nu har jag lånat Tobbes dator några timmar och tänkte därför uppdatera lite iallafall :)

Jag är i sandviken nu, har vart det sedan den 5:e. så mina vänner, jag är i sandviken! hehe.. Vet att vissa är lite glömsk ;D Gör inte alls mycket om dagarna faktiskt.. Skönt och bara ta det lugnt också! Men när jag kommer tillbaka blir det hård körning på att leta jobb! Ska försöka dra några kopior på mitt cv nu när jag är här hemma!

Så mycket mer har vell inte hänt.. Var iväg och parta med mina flickor i lördags, men längre en 40 min i kön in till living room kom jag inte. Alla flickor drog iväg uatn att jag såg dom så där stog jag kvar med kusin och ida tills vi kännde att det var hopplöst! Men mcdonalds mat och skjuts hem fick jag! Lätt värt det! :)  (bilder kommer på face nu)






Köpte också som sagt blåa linser för några veckor sedan, här är resultatet på nära håll..


2009-12-04 19:15:31 Kommentarer:[3]

Eftersom vi ska åka tåg i 8 timmar imorgon (två byten) ..Så tar jag med transportburen till Nisse, så kan han ligga där och sova istället för i mitt knä. Så för att göra den mysigare oh varmare (Nisse är en fryssing) Så tog jag en filt och klippte till den och sydde fast den på kanterna innut i buren. Jätte mysigt vart det!!


Här har jag sytt filten uppe i taket bara.




Och här har Nisse krypit in och lagt sig..



Första gångerna han skulle in i buren så vägra han, men efter några korv försök så sover han nu där ibland.. Som nu, titta dit precis då har han vänt sig och ligger och sover! Perfekt.


2009-12-04 16:51:45 Vardagen Kommentarer:[1]
Satt på SJ's hemsida igår och hitta en billig biljett till sandviken på lördagen, men kännde att jag skulle vänta till idag, och om den fanns kvar då bokar jag den. Så klart gjorde den det! Så imorgon kommer jag hem till sandviken igen. Blir kvar till strax efter nyår! Ska bli såå kul!


2009-12-03 15:56:16 Musik Kommentarer:[0]

...Love this song!


2009-12-02 14:46:23 Foto Kommentarer:[0]

Har haft tre väldigt bra och trevliga dagar med familjen. Helt underbart att dom kom, och tyckte också att jag hade det så fint här hemma, det värmer! Jobbigt när dom åkte, ville verkligen följa med hem! Vill inte sittta här nere själv. Så ska nog beställa biljett hem till nästa vecka?! Funderar iallafall. Här kommer iallafall lite bilder från dessa dagar..


Vårat julkort för iår?












... Fler bilder kommer! (: