2009-04-30 14:02:59 Vardagen Kommentarer:[1]
Nejdå, det är ju sista april!
Vad ska ni hitta på denna dag?
 
Själv ska jag strax hem till mickan och handla lite på systemet, sen iväg till maxi och handla lite smått och gott..
Så ska vi sitta ute på taket, i solen och grilla och mysa med lite vin och kex :) Underbart!
Kommer bli riktigt trevligt!
Ska "sno" mickan  kamera, så ni får se lite bilder sen :)

Hejs!

2009-04-30 13:57:58 Vardagen Kommentarer:[0]
GE TILLBAKA MIN CYKEL!

2009-04-28 20:29:58 Foto Kommentarer:[1]
Hjälp! Idag berätta Tobbe att inatt, 30 min efter jag lagt mig, had ejag satt mig upp på huk, han fråga vad jag höll på med.. Tydligen skulle jag kissa, då sa han åt mig att dte kunde jag då inet göra i sängen.. så jag hade gått iväg på toaletten, men bara vart borta nån sekund, och sen lagt mig igen?

Jag blir lite rädd för mig själv.. Jag funderar på om det är för att jag är "orolig" eller har mycket i mitt huvud just nu.. Och jag har aldrig i hela mitt liv gått i sömnen!


Dom senaste dagarna har det vart huuur fint väder som hällst så jag har inte vart hemma..
I lördags vart det fylla, och det vet dom flesta hur det sluta. Haha! det hade vart så varmt på dagen så alla klunka sin dryck, och det sluta med att alla vart kanon fulla :)
Men vi haded alla trevligt! :)

sen har jag bara umgått med Mickan. du förgyller mina dagar ;D
Ibland behöver man lite "ensam" tid, från sambo och hund :P


I lördags vart det grilla och sol hemma hos mamma också :) Trevligt trevligt!


Hjalmar

2009-04-24 11:31:43 Foto Kommentarer:[4]
Upp inårgorlunda tid idag för att börja planera en massa.. Ringde och boka tid, kl 10 imorgon :D Yesyes!
Ni får se sedan vad det är ;D Ganaksa nyfiken på hur det kommer se ut!Nu kommer strax Emma hit så ska hon jag Sanna och linda? Åka till Gävle/Valbo, Försöka hitta kläder :)
Eller ja, jag är mer ute efter en klänning.. får vell se om jag lyckas och hitta en denna gång :) Så ska jag och köpa hår. ska se vad hon tycker, men som det ser ut blir det nog det långa, är så sugen på långt tjockt hår!! Är glad att hon hade min färg iallfall.. Alltså inte röd, utan jag köper en annan färg och färgar den röd :) krångel krångel. men det finns inet röd hårförlängning! jag lovar! Eller jo det finns men då är det syntet, inte riktigt hår alltså.

Ja ni får se senare vad jag kommer hem med :)



Mobilkort suger!

2009-04-24 01:13:26 Foto Kommentarer:[2]

2009-04-23 14:22:00 Vardagen Kommentarer:[1]

2009-04-22 22:35:23 Vardagen Kommentarer:[0]
Vakna vid 10 och klev upp för att sitta en stund vid datorn, var menningen att jag skulle och sola men Sanna hörde av sig och ville ta en promenad, och inte mig imot! Gick enda ut till Gunnarsudde och satt oss på en bänk och sedan en promenad hem igen, var nog bort i 3h! Sedan hem och lägga sig i soffan en stund för att sedan dra mig ner på stan och ta ut pengar och iväg och handla :) Gick in på dollar och kolla gardiner till köket också men hitta inga, dom jag ville ha var slut och skulle komma in i mitten av maj igen :/ Så får åka in på ikea och kolla någon dag :)
Sen hem för att fixa med mat, köttbitar med färskpotatis och bea fick det bli... MUMS!

Fick också veta en väldigt bra sak idag.. Så nu hoppas jag verkligen jätte mycket att det blir så :)
Ni får tyvärr inget veta en pga, att det inte är helt säkert en... Men kan ju säga att vi blir nog inte kvar i Sandviken så länge till :)

Imorgon ska jag upp tidigt igen, till badhuset och sola och sedan ut på en promenad med Sanna :) sedan har jag inte så mycket annat att planerat. Förmodligen blir det massa plugg, lär verkligen ta tag i det där nu.



Kom hem nu Madde :)

2009-04-22 22:27:32 Nisse Kommentarer:[0]
Idag hitta jag in på sidan Finahund och hittade en massa saker till Nisse, men beställde lite små saker, eller ja, rättare sagt, ett nyss halspand med koppel, regndress, mysdress i fleece och en Tshirt med Superman tryck på :) allt sammans blev någonting med 300:- med frakt och allt! :)



2009-04-21 20:49:25 Vardagen Kommentarer:[6]
Gick upp vid en 10,15 imorse.. gick med sopor och Nisse fick komma ut.. sedan var det bara att byta om för en solning på badhuset, visade sig att jag fick åka själv dit, men inget mig imot :) Fast när jag kommer ut från solariumet sitter Mickan där iallfall :) Fast jag drog mig till banken för att fixa med min internetdosa så skulle vi ses sedan.
Fast det vart inte så lång visit, då Tobbe ringe och var klar med sina äreenden,
så vi drog oss och åt lite mat och sedan till dollar och rusta för att leta på nå ben till Nisse och diskborstar, sluta med att vi kom hem med 4st diskborstar! haha! kul och veta va? :P

Har bara suttit hemma sedan dess, var menningen att jag skulle ta min promenad på 60min, men det stod att man kunde vila någon dag, och eftersom jag nu är sjuk, inte helt frisk en, så vill jag försöka ta det lite lungt, plus att jag har haft huvudvärk idag.. :/ så det blev soffan för min del.

Nu står älsklingen i köket och gör egna hamburgare, NYTTIGA! och så ska vi äta och kolla på tv.. :) dock vet jag inte om det är så bra på tv;n? DH? fast då får vell tobbe nå fnatt på mig och sätter sig vid datorn ;D haha!

Imorgon, onsdag. Jag vill ha fredag! åka och köpa mer hår.
Vad tror ni bli bäst i samma längd jag har, eller en längre längd?
Jag är nöjd med längden, men det skulle inte skada om det var längre..
fast då vet jag inte om det kommer se dumt ut?
Jag får kanske testa hur det ser ut.., om hon nu har den färgen jag sk aha i den längden jag vill ha?

Sen blir det valbo, försöka hitta någon klänning till helgen. Det är så svårt att hitta en fin klänning när man gått upp så mycket i vikt :/ men det håller jag på ändrar på nu, men ja... skulle gärna vilja gå ner dom där 10kg nu!


Satt och kolla massa bilder och hitta på min kära bror, bilder från BB -06 :)


2009-04-20 13:58:54 Vardagen Kommentarer:[3]
....Och jag sitter inne.. Jag vill blir frisk, hatar när det rinner i näsan hela tiden! och jag vill ut i solan, men hur m´kommer det sig att när dte är soligt och fint är det kalla vindar, men som igår, var det mulet, men varma vindar? jätte konstigt tycker jag, borde vara tvärtom?
Och jag vill att kameran ska börja funka, vill ut och fota! vill ner på stranden och knäppa fina kort!
Emmma... vi lär åka och fota! :)


Denna vecka händer det inte sådär jätte mycket. ledig fredag.
så, ja denna vecka ska jag plugga, mycket!
 
Vill att madde ska komma hem också.. hon är på gran canaria! lite smått avundsjuk faktiskt! skulle vara underbart och få komma bort.. här sitte rjag fast, i ett "schema" jag vill inte ha det så.
jag har lust att söka mig till thailandjobbet.. någon som vill med? :)
Och varför kan dom inte svara på frågorna på mailen, varför ska man ringa? orka...

Skulle vilja ha en stuga, eller ett hus att bara åka till och sätta mig och hålla på i trädgården.. gud vad roligt det skulel vara!

Nej nu ska jag ta en promenad..



2009-04-19 15:47:54 Vardagen Kommentarer:[0]



Första uppfattningen som folk får av dig är att självförtroendet aldrig kommer att svika. Du utstrålar en säkerhet som avundas av många. Eftersom att du har svårt att förlita dig på folk så väljer du ofta att gå ensam. Men under ytan så är du inte mer än människa. De som står dig nära vet att även du kan vara skör. Du bryr dig om dom du älskar och skyddar dom i vått och torrt. Din största dröm är familjen, huset, volvon och hunden.

2009-04-19 13:53:48 Vardagen Kommentarer:[0]
Mm..  förutom huvudvärk och förkylning, har jag nu också blivit hes och fått hosta :( Det här är lixom inte ens kul längre.. Varför blir jag sjuk hela tiden för? igår, morse.. då kund ejag inte ens prata.. helt tjock i halsen också :/ vill verkligen inte vara sjuk längre. missar för mycket i skolan också :/ skulle verkligen behöva gå till skolan imorgon.. men jag kan ju inte gå om ajg ska må såhär.. jag får helt enkelt börja sätta igång med mina uppgifter här hemma.. ska ta mig i kragen och sitta några timmar varge dag.. lättare så. :)

Vill att det ska bli fredag, så jag får mina pengar :) fast jag kan inte bestämma mig en hur det blir,.. dator, gymkort, utomlands eller ullared? eller inget av det? jag veeeeet inte, kan inte bestämma mig. datorn är ju igentligen viktig samtidigt som den inte är det.. har ju denn adator så jag klaar ju mig en månad till, men därimot skulle det vaar skönt med en egen dator. mer löshår blir det iallfall, ska köpa en strl längre och sätta i i det jag har nu. för jag har så tjockt hår så tycker att jag behöver få löshåret mer fylligt, och då kan jag ju lika gärna köpa längre på en gång :)
 
Och på fredag, då ska jag klippa mig också, underbart! :) Längtar som attans.
Nej nu ska jag ta och vila lite framför någonting på tv;n :)
eller se klart twilight kanske :)




Nya datorn? :)




2009-04-18 13:31:36 Vardagen Kommentarer:[1]
Vakna 07;00 och tyckte jag kunde sova etttag till för att dte var lördag, jo men när vakna man då, jo 12;30? Het sjukt. jag vill inte sova så länge.. får då vänder jag oftast på dyngnet.. men nu när jag är lite halv sjuk kanske jag somnar i tid ikväll iallfall.. Hoppas..

Nu sitter vi och kollar på när Tobbes kusin spelar innebandy, i globen. riktigt häftigt att dom kommut så långt. dock ligger dom under med 2-0.. Jag får minnen själv, när jag spela innebandy. då vi börja med innebandy, vi var så små, sprang runt och sköt bara. haha! sen har man ju två medaljer sen vi spela iallfall :) haha, alltid någonting som bevisar att jag har faktiskt en gång i mitt liv rört på mig ;D HAHA!

Men jag funderar på att fixa gymkort? jag vill, och det kanske skulle vara bättre en att åka utomlands? men ja, vi ser ju detta med helt olika ögon.. men jag skulle ju också behöva köpa den där datorn jag pratat om så mycket här hemma.. men ja, det växer ju tyvärr inte pengar på träd här hemma.. Gym kort nästa månad kanske? sällan jag ska skjuta upp det, men faktiskt är datorn viktigare, så jag kan bli klar med mina skolarbeten.. har en sambo som ofta tar datorn och sitter där i 12h.. och där överreagerar jag, men bara lite.

Men det blir nog ingen utomlandsresa som jag tyckte jag hade råd med, hade sådan bra planering, men jag måste ju leva lite här hemma också... och så lära jag betala mycket hyra denna månad.. Men nää, upp på taket och umgås med mickan, eller kanske åka ner till mamma och hälsa på lite?  jag kan inte bestämma mig.

nej ni. nu vart det sådär mycket skrivet igen, och bara massa babbel från mig. inget ni behöver läsa.. blir faktiskt ganska stolt om ni läst igenom allt  ;D




2009-04-17 18:20:30 Nisse Kommentarer:[1]

2009-04-17 18:12:40 Vardagen Kommentarer:[1]
Som ni märkt skriver jag inte alls mycket nuförtiden.. Jag känner inte för det, och så vill inte bloggen bli fin, som jag vill att den ska bli! och om den inte är som jag vill, då är det inge roligt att blogga har jag kommit fram till.. Jag har också kommit fram till mass annat. Jag vill åka utomlands 1v, som en hälso resa. Dricka vatten och äta frukt, sola och bada, ta långpromenader! det skulle jag behöva nu, och det kanske tillochmed blir så.. Jag har kommit på att vi är ganska lika, men vad gör det? jag har kommit på att det inte går så bra för mig i skolan, eller, ja, vi har ju inte gjort så mycket en. men det går inte som jag vill.. jag vill kunna skriva en fördjupning, jag vill kunna förstå vad dom menar med det? men det gör jag inte..  Jag vill hitta mig ett jobb någonstans utanför sandvikenskommun så jag får flytta härifrån. typers, Falun, Karlstad, strömstad, göteborg? kanske.. Vad har jag mer kommit och eller vad vill jag mer? Jag vill ha Barn snart, ge oss jobb så vi kan bilda familj! eller? jag känner panik, jag är SNART 21år, och jag känner panik.. jag kanske måsta prata med någon, för jag har fler saker jag får smått panik över... jag vill inte vara sådan som får knapra tabletter..  Vädret har vart någorlunda snällt idag iallfall, vi har haft blå himmel och SOL, fast... Inge varmt, lite varmt på taket under massa filtar, men så ska vell endå inte våren/sommaren vara? Vi körde, ett skepp kommer lastat med..? Och som vi har skrattat.. Ibland kan man ha roligt med små rosa lappar,... Nu vart det mycket skrivet. Nu ska jag väcka monstret en snabbis, han kommer äta upp mig? För jag ska till gävle med brudarna och fika! Tack o hej för mig!

Mickan, rutiga kallsonger!?

2009-04-12 13:30:15 Vardagen Kommentarer:[1]
Igår vart det promenad hem till farmor för att träffa delar av släkten.. trevligt trevligt. och detta väder. UNDERBART! dock, klädde jag mig lite för varmt...
Sen vart det hem och fixa iordning sig och utgång stod på schemat. dock sluta det inte som jag ville, men hade någorlunda trevligt iallfall.. Idag blir det utgång igen! fats inna ndess ska vi strax ta en promenad, och sen massa städ här hemma.. mot kvällen ska vi hem till älsklingens föräldrar och äta och ha det trevligt...
Men jag har verkligen ingen lust elel rork att skriva så mycket blogg nuförtiden.. lingonvecka/trött/FINT VÄDER/skolan/mys med älsklingen... så jag har annat roligt för mig ;) Men jag ska inte sluta..
Och sen kommer det nog inte bli så mycket kamera bilder på ett tag, våran kamera har slutat funka.. så vi ska lämna dne på lagning i veckan som kommer... skit tråkigt!

2009-04-10 19:22:34 Vardagen Kommentarer:[0]
Jo, idag är jag igång igen! herrejävlar vilket humör jag kan ha ibland. blir ju fan rädd för mig själv! tycker synd om Tobbe som får stå ut med mig under dessa lingonveckor framöver. Har ju vart utan dom i kanske 4år.. så det blir vell värre en förut nu ;D haha! Prata också med älskade Sofia P, hon trodde jag var skendräktig? hjälp.. tänkte jag då. Men ja, då kom jag på en bra sak! Jag ska ju göra en fördjupning i svenskan, jag kan juskriva om skendräktning för oss männsikor? eller, är det dåligt?  Hjälp mig, vad kan jag skriva om? Har så sjukt dålig fantasi ibland!

Nu ska jag iväg över gatan och säga hej till min älskade vän Klara och alla andra i tjejhögen ;D Dom ska dricka och ut idag, jag blir hemma och tar dte lungt innan stormen, lördag och söndag! :)

2009-04-10 14:37:25 Vardagen Kommentarer:[0]
Idag blir det en till sväng till valbo, tredje dagen i rad! haha.. har man tråkigt så har man ;D
nejdå, men ska lämna tillbaka en klänning jag köpte, är inte helt nöjd med den, så.. känns dumt att ha kvar den då, för den kommer bara hänga där. Så ska kolla om jag huitta en annan för samma pris. förmodligen inte. men jag kan ju alltid hoppas ;D Så nu ska jag ta och fixa i håret, och sminka mig, sen kommer Emma med bilen så brummar vi iväg.. :)

Vad ska ni hitta på idag?

2009-04-10 10:27:52 Vardagen Kommentarer:[2]
Bor du hemma, egen lägenhet, inneboende, sambo?



Jag bor med min älskade Tobias. Alltså sambo. :)

2009-04-10 10:26:31 Vardagen Kommentarer:[0]
Kanske inte helt, det går att kolla på bilder, men det går inte att knäppa kort med den :( och det SUGER, iallfall nu när dte börjar bli skönt väder och man verkligen blir foto sugen! Menmen, ska let apå papprena och skicka tillbaka den, så dom får laga den! Har inte haft för mig all för mycket på senaste tiden, bara inte haft lust att sitta vid datorn..
Kan ju säga att ni ska vaar glad om ni inte träff amig igår ;D haha, gud alltså. att man kan vara på sådant humör? bara för det där svaret.. men ja. är det någonting man verkligen vill och känner för och inte får det, är det kanske inte så kontigt att man mår dåligt? Jag skulle behöva träffa madde, så ska ta och höra av mig till henne nu och tvinga in henne till sandviken ;D Så nu orkar jag inte skriva mer här...



Jag saknar er fortfarande varge dag!
varför ska det vara så svårt att glömma, eller
nej jag vill inte glömma er, men jag vill kunna
ta bort mina tankar ibland.

2009-04-07 13:53:14 Vardagen Kommentarer:[2]
Jag tror jag är senil, eller nått i den stilen..
Igår hittade vi den "borttappade" nyckeln till tvättstugan.. idag börja jag leta i "skålen" däe jag har för mig att vi la den igår, men inte det.. utan den låg på bordet, vart jag gjorde av den sen vet jag inte. för jag tog all tvätt åkte ner till tvättstugan, men lämna allt utanför för att nisse skulel få gå ut och kissa, när jag kommer in och ska ta upp nyckeln, fanns den inte där.. Och jag har som jag sa innan, har inge minne om vad jag gjorde med nyckeln när jag hitta den?? Och den finns inte någonstans...  ?? Annars brukar man ju kunna tänka tillbaka och komma på vart man lagt saker.. men nej. det går inte, helt suddigt.

2009-04-07 13:01:13 Vardagen Kommentarer:[0]

Idag är jag ledig.. skönt, fast dock har jag en tvätt och städ dag, vi har bokat tvätt stugan nere, och ska försöka få allt rent.. sen blori det till att städa, Tobbe är och spelar golf, men han skulle handla och så på vägen hem.. så får han hjälpa mig sen.. :) Har inet blivit så mycket på senaste, har vart trött, så har sovit mycket! och idag blir det ju som sagt städ och tvätt, sen ska jag också sätt amig och göra matte, så man blir klar med det och kan göra prov och få det överstökat :)
nej nu ropar tvätten!


Jag är orolig, jag vill, men endå vill jag inte. pga situationen! Men om, så kommer det funka.


2009-04-05 00:59:22 Vardagen Kommentarer:[1]

Var som sagt in till gävle  på idol.. Hur kul som hellst har det varit!! träffat ny amänniskor, folk blir hesa, folk sjunger överqallt, roliga "programledare" bra band! Och kanon väder. kan det bli bättre! Synd var det iallfall, madde kom inte vidare, pga, att hon vart hes, och dom kunde inte avgöra om hon sjöng falskt eller inte! men två st i våran "grupp" gick vidare. KUL!! Då säger jag lyckat till Sabina och Maria! Hoppas ni kommer långt! 



Sabina och Maria!




Om ni vill skratta lite och se lite av vad som bjöds under dagen, kolla detta..
Kanske inte liiiiika kul som i verkligeheten. Men ack så vi skratta, tårarna bara spruta!!
Om ni lyssnar så säger madde i mitten av filmen ungifär att kicki inte har någon kontakt i sin "gitarr" Hon har
alltså inte förstått att dom ska spela på låtsas! Hahaha...
 






Mer bilder kommer komma upp på facebook! :)

2009-04-02 19:54:08 Vardagen Kommentarer:[4]
Nu känns det att det är på riktigt! och det känns verkligen jätte bra, fick tillochmed ett häfta idag med början på matteboken tills vi skaffar oss en egen, och jag har redan börjat räkna :) Jaa tills jag fastna! så klart.. nu får jag vänta till onsdag innan jag för hjälp.. Om ingen annan snäll själ hjälper mig ;D

I morgon, då ska jag och madde upp vid 3 tiden på morgonen/natten! Vi ska faktiskt till gävle. Jaa idol! Madde ska ställa upp!! Hoppas ni håller tummarna! :)
Annars blir det en lugn helg hemma, ska vell städa och ha mig bara! :)


2009-04-01 23:23:53 Vardagen Kommentarer:[0]

Vart en promenad i det fina vårvädret, med Nisse och Tobbe, gick hem till hans föräldrar för att säga hej, men det var bara hans bror hemma, så vi tog med oss några filmer och traska hem på en gång :)
Riktigt skönt väder ute idag. Underbart! la mig för att kolla film, men somna i 1h.. Det behövde jag verkligen, sov bara 3h natten till idag. Imorgon börjar jag inte förens 10;30 så då får jag sova ut lite mer :) Nu ska jag kolla runt lite på internet, sen blir det sängen och försöka sova :)

Godnatt!

En trött Nisse


2009-04-01 16:29:37 Vardagen Kommentarer:[0]

2009-04-01 16:18:01 Vardagen Kommentarer:[0]
J som sagt, det var ett tag sedan jag skrev.. känns det som iallfall, och ni som brukar få så mycket uppdateringar av mig, MEN, min kära sambo har inte jobbat nått på senaste och har suttit framför datorn nonstop! så jag har bara slappat och tagit långa promenader.. Och idag börja jag skolan! eller, det var då iallfall inskrivning idag! fick fixa lite med mitt csn.. och jag märkte vart jag klantat till mig.. så fixa till det och hoppas nu att allt löser sig med pengarna.. :) Jag lover er bild på kykling"mackan" jag och tobbe gjort i två dagarn. underbart god..





Och igår gjorde vi en riktigt god sallad!!




Min blogg är inte heller klar,om ni tror det, hara bara som sagt inte suttit vid datorn!
Nu ska vi faktiskt slita oss från soffan och ta en promenad ner till Tobbes Mamma och pappa, så fint väder ute.. Helt underbart! man mår så mycket bättre! Ska försöka uppdatera mera här, beroende på hur det blir med tobbes beroende av ishockey spel *suck!


Hejs!