2008-08-31 16:21:16 Kommentarer:[1]
Onsdag och fredag, lyckades jag hålla mig nykter. känndes underbart inge ångest för nått eller någonting. jobbigaste är vell att man sitter där hemma och vet att alla är ute och har roligt.

Lördagen var fartfylld, madde kom, färga hennes hår, blonda slingor, sen bad (läs tvinga) henne att klippa mig, vilket resulterade i min nu snygga frilla. :) sen kom elin, vi fixa och dona, tog oss ner på stan till elins pappa, drack lite. amanda kom hon också,. tog oss ner på fredos, trillbringa en stund där tills jag och Amanda tog oss till Lobby, där vi dansa hela kvällen.. och + efterfest på de, kom hem halv 6 i morse.

2008-08-28 18:22:23 Kommentarer:[0]
Sitter just nu nere hos M.. sitte roch kikar run tpå internet. .
Idag har jag vart riktigt duktig, vart till banken, skattekontoret, arbetsförmedlingen och så har jag vart till Bokia, Maxi och Willys och sökt jobb. känns bra att jag tog tag i saken! Ringde även på lägenheten igen, dom verka posetiva, och som det känns nu får jag nog lägenheten, men jag ska inte förvänta mig för mycket då går det aldrig som jag vill. med min otur.

Har även suttit och funderat på framtiden, vad vill jag?
Det som händer nu är att jag börjar plugg aigen i oktober, jag har ju också sökt lite små jobb, extra. så jag slipper nå jäkla studielån. och så vill jag flytta in i lägenheten.. till hösten nästa år skulle jag gärna vilja plugga vidare, om jag hunnit läst allt. skulle vilja läsa ekonomi och handel. känns bra för en gångs skull att veta vad man vill.

Känns också som att det kommer bli lungt på "supa" fronten ett tag framöver.. vill börja ta tag i mit tliv, verkligen.

Har också pratat lite med M, om att jag kanske borde ta en dag i veckan och hälsa på framor, och det borde jag ju egentligen göra, men jag skjuter upp på det hela tiden. men jag ska ta tag i det veckan som kommer, Faktiskt! 

2008-08-26 11:54:53 Kommentarer:[0]
E ligger här i sängen bredvid och sover för fulla muggar, medans jag har en hund att traska ut med på morgonen, men vad gör det. :) idag blir det att traska ner på stan och göra masssss ärenden, arbetsförmedlingen, banken, skattakontoret m.m. sen efter det, blir det förmodligen promenad med M, för tredje gången denna vecka, underbart!  det börjar lika nått?! :)
Igår när jag och mickan va ut på våran promenad gick vi till björksätra och kika lägenheten, den  var ju kanon, men jag skulle behöva lägenhet NU :).

Mamma ringde även komvux idag och fixa möte åt mig, 3 september kl 11,00! yey. ja, jag ska börja plugga igen, och det känns bra. har även sökt lite små jobb som jag kan ha som extra jobb när jag pluggar.

har också sökt några nya "jobb" i sthlm, får se ur det blir me det också, när det väl händer nått för mig, då händer ALLT på samma gång.. kul ibland, men väldigt svårt att välja som alltid, och oftast tycker jag själv att jag väljer fel. men de måste ju vara nått med det också?

Jag vill att emma ska komma hem också, behöver låna din hjärna som vi brukar göra ibland (:


Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det stan och massa ärenden.. fullt upp hela dagen!

2008-08-24 17:33:07 Kommentarer:[0]
Söndag, dagen efter en tvådagars tur. inte pigg idag heller, dock har jag vart duktig och tagit arselt från stolen och tagit mig ut på en promenad med mickan och billy. bra bra! dock är mina fötter full med blåsor och ont i ryggen och vi ska inte ens tala om mitt huvud. haha!

A fyller 20 idag, Grattis! hon hade lite "kalas" igår, dock hann inte jag och elin vara med på dagen pga av lite misstag. men vi hade det trevligt i stadsparken med några folk, sen bar det av till A och massa annat folk, var runt 40 st skulle jag kunna tänka mig, god mat och bra lekar :) och väldigt trevligt folk. det slutade som alltid annars på krogen,

just nu sitter jag här ensam, E är på kräftskiva med familjen.. blir nog att ta tag i disken för mig, och sen lägga sig i soffan och mysa till en film med nisse, dock ska han badas först för han bada i ån i skogen idag, luktar inte bra!

Imorgon är det mycket som ska göras, först till arbetsförmedlingen så fort det öppnar, har ett jobb på G som jag behöver lite hjälp med. sen kanske jag borde skriva in mig igen.. Efter det ska vi ta oss till komvux, kanske dags att ta tag i mina betyg? sen efter det har jag lite ärenden som ska göras, kl 14 ska jag också hämta hjalmar på dagis, så allt måste vara klart innan dess!  sen ska jag nog bara t adet lungt leka lite med han och ha de mysigt till mamma kommer hem.


tjingeling

2008-08-21 20:02:50 Kommentarer:[1]
Onsdag igår, träffa Elin och Jenny på stan, fixa systemet. for ner till mamma och häls apå en stund, tog mig hem på cykel i regnet, bytte om och drog mig hem till Elin för lite festligeheter. trevligt trevligt.

Lugn dag i dag, vart hos mamma och lånat datorn, som alal andra gånger (: så blir det när man inte har någe internet hemma...

Sanna, ja det skulel jag nog kunna fixa, beror på lite du får höra av dig. jag drar ju som sagt till norge igen, så fort vi har någonstans att bo :) så hojta till så fort som möjligt (:



Nu sk ajag dra mig hemmåt för lite film och mys :)

2008-08-19 21:10:37 Kommentarer:[1]
Kom precis på en sak... Om du som läser detta vet en bra sida där det finns fina klänninar?! HOJTA! :)

2008-08-19 21:09:40 Kommentarer:[0]
Tisdag, redan. tiden går så fort av någon anledning.. Och  vad gör jag om dagarna? jo jag sover... kan ju inte sova på nätterna, har ingen som gör mig sällskap och tröttar ur mig. då blri det alltid såhär. Jag vill ha någon där, som jag bara lan luta mig mot. bara kan ligga och mysa.. men för vissa kan det vara svårt att förstå..

Läste mickans blogg idag där hon hade skrivit;
DON'T WASTE YOUR TIME ON PEOPLE WHO DOESN'T MAKE YOU FEEL ALIVE.......

Så sant som det var sagt.. men man gör ju det iallafall, VARFÖR?


I guess you build yourself up so high.. you had to take her and break her down!


Sitter hos mamma just nu, tog en promenad ner hit och hämta min cykel, men som alltid annars fastna jag vid datorn haha! ganska lätt hänt om man heter sofia. Men nu ska jag börja fundera på hemgång.. men va fan sk ajag göra hemma.. alla är upptagana med allt möjligt. och jag hatar att vara själv..


PoK.

2008-08-18 14:54:35 Kommentarer:[0]
Och jag sitter just nu hemma hos mamma, orka ligga hemma i sängen och ruttna? nej tack..
Låg vaken en bra stund igår, råka ju somna vid halv 6 och vaka upp igen vid halv 9 kanske? sen kunde jag inte somna förens vid 3 på "morgonen".. men idag känner jag mig piggare, kanske behövde sova några timmar? (:

Idag har jag inte en anning om vad som händer, kanske åka och kolla på film? eller vara helt själv och bara få vara...
fast jag är ju som jag är, en människa som hatar att vara själv! Så vi får se vad som händer, kan inte stanna här hela kvällen iallafall, måste hem till "Piss"Nisse..
Ska nog kanske gå förbi och hämta oliver och ta en långpromenad med doggsen, får se vad vädret tillåter.

Jag får helt enkelt vänta och se vad dagen erbjuder.

2008-08-17 13:21:14 Kommentarer:[0]
Fredagen bjöd på mys med nisse, elin hade "fest" satt på balkongen med några kompisar och drack lite.. men jag kännde inte alls för det, blir inge bra senaste gångerna jag druckit, så tog de lungt..
Elin drog sedan och sov hos hennes pappa, medans jag fick sova själv, trodde jag.

Lördgen bestod skratt hela morgonen, sedan paddling i kanalen, eller ja jag tog med nisse så vi gick bredvid och kolla.. och sedan ännu mer skratt, bilder kommer så småning om..
Sedan skulle vi på grillmys hos nelson, men de va bara några som kunde komma så vi tog var i våran lokal ist, grilla lite och festa..


Funderingar; Hur tänker killar? jag förstår inte.. alla tänker olika ja det gör dom, men va fan.. men lär vell endå veta vad man vill? och kan man endå säga det istället för att såra någon. var lite mer real, TACK.

Mer tankar och funderingar kommer, har bara inte tid eller ork just nu!

PS, Elin drar till finnland idag och kommer hem på fredag, Jag är själv några dagar. gör mig sällskap! ;D

2008-08-14 11:00:00 Kommentarer:[1]

Kräftan




horoskop_cancer

Nu är det dags för flirt och fest, för lekfull kärlek och för fantasier. Du passar på att leva ut och njuta av sommaren, och augusti bjuder mycket riktigt på många sköna händelser och väldigt få bekymmer. Kanske inleder du en romans, kanske väljer du att odla känslor du redan har. Oavsett vilket så blir det gott om både nöjen, romantik och upplevelser av olika slag. Extra guldkant får månaden om du gör en längre resa, och allra bäst trivs du där nöjespulsen är riktigt hög. Full fart hela tiden.


Bästa chansen:
Stenbock, Vattuman.

Bästa stället: På fest.

Bästa datumen: 26-27/8


2008-08-13 23:46:10 Kommentarer:[0]
Igår var min dag ett helvete, jag var less på allt och alla kändes det som.. så jag tog en promenad med Elin och Mickan, fick komma ut och tänka på annat.. sen efter det gick jag och mötte upp emma, vi låna varandras hjärnor. Behövdes! tack för den ;D sedan ringde vi marie och tog oss till gävle för ett besök på max, gudomligt gott!
På vägen hem hända lite saker och jag vart världens gladaste tjej igen :)
sedan mötte jag upp Elin vid hennes pappa, hon skulle lämna bilen där, så tog vi en promenad hem, sen somna jag på stört..

Vakna i morse jag och Elin tog oss ner på stan och tåg en fika, mötte mamma och tog med mig Hjalmar på stan en stund, sen vare hemgång och börja med maten. Elins kompisar kom och jag bytta kläder och drog mig ner på till mamma, ska sova här inatt. underbart att vara vänn med släkten igen. tackar.. det börjar ordna upp sig.

Lördag blir det grillning hos Nelson, Elin åker några dagar till finnland, jag ska äntligen få vara lite själv.. elelr äntligen kanske är dumt sagt endå för jag har det underbart med Elin, fast ibalnd behöver man lite ensam tid också... dock kommer jag vell tröttna efter några dagar och inte veta vart jag ska ta vägen :P haha!


2008-08-12 17:54:58 Kommentarer:[0]
Under arbete

Ibland behöver vi börja om på allt, just nu kände jag att jag behövde en ny blogg. alla som lästa min förra missuppfatta mig tydligen, om det är så att ni ha kommentarer så kom direkt till mig, prata inte runt det till andra för det kommer att komma till mig i slutändan endå.. bara falskt.